мдам, добре, че имам и аз два огромни гардероба та има къде да крия
и аз общо взето за коледа и за РД купувам играчки, но то стига. Обикновено от РД подаръците ги скривам половината и вадя постепенно играчките, че интереса е като при всички - 2 мин.
Чистка правя на всеки 2-3м., бебешките съм ги раздала всичките, сега съм приготвила за малко по-големки в един кош и чакат новата си собственичка да поотрасне малко
Днес купих от Славейков първия коледен подарък - книжката за дакела, Деси обожава книги, така че ще се зарадва. Иначе е дала поръчка за сега за червило/гланц и диадема. Обаче на дребното нямам никаква идея какво да вземем. Няма нещо което да нямат, ама наистина - китара, цигулка, пиано, няколко легла за кукли, столче за хранене, кошница за кола, кенгуру, активна гимнастика, това всичко е за куклите, всички видове барбита (снежанка, ариел, пепелчшка, уинкс ....), много на брой бебета с дрехи, животинки всякакви, с памперси, къщата на снежанка и джуджетата, лего няколко вида.... абе ако някой ми даде читава идея ще съм му много благодарна, наистина ми е проблем да измисля, а и бабите ще питат