0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На 39 години е,но доколкото знам отделно си е купувала инжекциите,но не са от познатите ми,които на нас ни слагат,като например Меногон.Тя дори не е посмяла да попита колко струва самата пункция и трансфер,накрая са и казали 1500 лв,което си е скъпичко,на нас в Малинов ни излиза 850/950лв в зависимост дали си с упойка по време на пункцията.Ако може да ти свърши и това работа,предния месец преди да забременее,пак ходи да я проследяват и не са и взимали пари,но тогава се е пукнал фоликула.Другото,което ме учуди дори и Спин не са и искали да изследва,може би са пропуснали.
Да, наистина е скъпичко. И на мен не ми е ясно защо не са я изследвали. Мисля, че ако е имала валидни изследвания те не ги повтарят.
*
накрая са и казали 1500 лв,което си е скъпичко,на нас в Малинов ни излиза 850/950лв в зависимост дали си с упойка
Аз съм в Щерев и също заплатих около 1500 само за процедурата. Отделно бяха хормоните, прегнила и другите изследвания.
Здравейте момичета,моята пункция мина днес имаме си яйцеклетка :D.Пак без упойка беше пункцията и се чувствам много добре.
Аз ще пробвам в Селена Пловдив,тук е 2000 лв.(пункция+икси+трансфер).В понеделник пуснах ЛХ-11,25,от тогава съм на Цитротид всеки ден(Х100.лв).Днес пуснах Е2-202.Трябваше пункцията да ми е утре,но утре ще съм на преглед и пак Е2.Сега се притесних да не изтървем фоликулите,утре ми е 15 ден от цикъла.
*
Нама да изтървете фоликула, защото Цетротаида подтиска хипофизата и дава възможност за контрол на ЛХ-то. Само, че малко скъпичко ми се струва - аз плащах по около 57 лева за инжекция. 
Да,disi22,и аз видях,че във фактурите от други клиники е бил 59 лв.,но се хванах на хорото вече,трудно ми е да пътувам на този етап,аз съм си от Пловдив.
Мисълта ми е,че се виждат 2 фоликула с малка разлика в размерите,това забавяне на трансфера няма ли да скапе качеството им?То може би само единия е годен,с този Естрадиол 202 на 14 ден,или пък Цитротида оказва влияние...Надявам се утре да ми назначат прегнил и да стигна до пункция.Тук ни изкарах и лоша спермограма,по-нататък ще мечтая и за трансфер.
*
Еми хубави новини от днешния ден, ще стискаме палци да се оплоди и разделя нормално. Повече положителни мисли и нещата ще се наредят мила, успех  :wink:
Фоликула/ите се беше спукал.Незнам защо отлагаха пункцията заместниците на моя доктор.Сутринта нямаше никой на регистратурата,и аз си тръгнах,защото бях на работа.После ми се обадиха от клиниката и ме помолиха да се върна или най-късно в понеделник да платя 5 Цитротида Х 100лв.Ако нямам пари сега да подпиша запис на заповед,за поетапно плащане.
*
Фоликула/ите се беше спукал.Незнам защо отлагаха пункцията заместниците на моя доктор.Сутринта нямаше никой на регистратурата,и аз си тръгнах,защото бях на работа.После ми се обадиха от клиниката и ме помолиха да се върна или най-късно в понеделник да платя 5 Цитротида Х 100лв.Ако нямам пари сега да подпиша запис на заповед,за поетапно плащане.
Цеци, това с отлагането много несериозно ми звучи като си на ЕЦ.
На мен в "Надежда" - Малинов не ми се е случвало, но като погледнах по-горе видях, че ти си в друга клиника в Пловдив.
Иначе в повечето клиники имат практики за разсрочено плащане. Аз досега не съм се възползвала, но са ми казвали, че в нашата клиника също е възможно по отношение процедурите, но не и за лекарствата, ако правилно съм разбрала де.
« Последна редакция: Март 03, 2012, 19:34:30 pm от Bogi »
Аз също не ползван разсроченото плащане,но нямаше и на кой да платя.В тази клиника водят протокол,но не се подписваш като в други,какви лекарства си ползвал.Може би това ги притесни.
Иначе съм пациент на Малинов,преди нова година и там изпуснахме фоликула.Сега нямам възможност да отсъствам от работа,затова реших да пробвам тук,доооста пари хвръкнаха.Другия месец,живот и здраве,в София.
Кога трябва да се обадя за час,на първи ден от цикъла ли?Лесно ли записват за ЕЦ,че имам лоши спомени?
*
И Цеци, спокойно за записа на заповед.
При действието на отменения ГПК бе извънсъдебно изпълнително основание и въз основа на него, кредиторът можеше да се снабди с изпълнителен лист директно, без да води триинстанционен исков процес.
Но по новия ГПК нещата са леко променени. Въпреки, че записът на заповед е включен в кръга на документите, въз основа на които съдът издава изпълнителен лист и заповед за незабавно изпълнение, то длъжникът по записът на заповед може да спре допуснатото предварително изпълнение чрез простото подаване на възражение и кредиторът следва да предяви иск за доказване на вземането си.
Ама стига толкова юридически глупости.

*
Аз проблеми със записването на час на ЕЦ съм имала само около ваканциите на клиниката, т.е. юли и декември. През останалото време са ми съдействали винаги. Веднъж са ми отменяли час на ЕЦ - миналата година м. юли, преди отпуска им.
На кой ден от цикъла да звънна и горе при секретарките ли?
*
Ако не съм сигурна за кой ден трябва да си запиша час, звъня на секретарките. Те питат доктор Стаменов и после ми казват. И след това се обаждам на телефона за записване на часове и си записвам час. Аз така правя.
Според мен наблюдаващият те лекар преценя строго индивидуално от кой ден на цикъла ти ще започне да те следи. Все пак, продължителността на цикъла и настъпването на овулацията са различни за всяка от нас  :D
Цеци,аз винаги звъня първия ден.Няма проблем с часовете.
*
А иначе и аз звъня за записване на час, както е написала и Perlichka, в първия ден от цикъла.  :D
И аз се обаждам първия ден от цикъла,но винаги записвам час за 10-11 ден,моята овулация настъпва 14-15 ден,но винаги е по едно и също време и ми е лесно.Днес да се похваля,яйцеклетката се оплоди,дано утре да се раздели :D
*
Стискам палци, Еми!