0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И аз се обаждам първия ден от цикъла,но винаги записвам час за 10-11 ден,моята овулация настъпва 14-15 ден,но винаги е по едно и също време и ми е лесно.Днес да се похваля,яйцеклетката се оплоди,дано утре да се раздели :D

Много стиснати палци и от мен!
Момичета,моля Ви помагайте.Обадиха ми се и ембриона не е започнал да се дели:(Случва ми се за втори път,дали е от качеството на яйцеклетката,дали е от сперматозоида и аз не знам.Ще размразяваме ,дано да се размразят останалите две ембриончета,казаха ми,че лепило този път няма да слагаме.Дайте предположение защо се случва така и дали на някоя от вас се е случвало.
*
Момичета,моля Ви помагайте.Обадиха ми се и ембриона не е започнал да се дели:(Случва ми се за втори път,дали е от качеството на яйцеклетката,дали е от сперматозоида и аз не знам.Ще размразяваме ,дано да се размразят останалите две ембриончета,казаха ми,че лепило този път няма да слагаме.Дайте предположение защо се случва така и дали на някоя от вас се е случвало.
Веднъж и при мен Я не се беше активирала. А предположенията, които ти си направила, ми се струват напълно възможни. Като се чуеш пак с ембриолозите, просто ги попитай - те ще ти отговорят най-добре.
Дано се размразят и двете ти ембриончета. При мен, предният път оцеляха всичките. Така че ти стискам палци.
Между другото, единственият път, когато забременях, също не ми бяха слагали "лепило".
Успех на теб!

Благодаря Боги,утре ще попитам каква е причината,просто днес се панирах и не знаех какво да кажа.
*
Миличка emilia_k, много е тъжно това, дори не знам какво да ти пиша, мога само да те прегърна... Аз самата имам толкова въпроси... Надявам се ембриолозите да ти отговорят мило и изчерпателно.
Моят опит е неуспешен, чхг на 10-ти ден 0.23. Пети ден след трансфер и 8-9 ден след Овитрел беше 1.23 чудя се може ли Овитрела да е бил такъв резултата или наистина е имало имплантация. Направи ми впечатление че референтните ст-сти в моята клиника са 0-3, вместо обичайните 0-5. Докторът каза да не спирам лекарствата и ако не ми дойде да направя тест. Не вярвам да има смисъл, но продължих лекарствата - някак механично. Вчера имах много силни симптоми на цикъл, а трябва да ми дойде чак в понеделник.
*
Еми, ако попиташ ембриолозите, дали няма да ти обяснят на какво се дължи този проблем? Много съжалявам мила, дано поне замръзените да са ти късмета, не губи надежда моля те  :bighug:
*
Еми,успех със замразените,дано те ти донесат късмет.
При мен Я въобще не се оплоди,попитах но не ми дадоха обяснение защо се получава така.Просто ми казаха,че сперматозоидите не са успяли да я оплодят.Следващия месец ИКСИ-така е казала Персенска.
По принцип вирусологията важи 3 месеца нали?Това означава ли че следващия път няма да я правим?Ако е така ще ми спестят някой лев.А с ПКК как стоят нещата,или тя се пуска всеки опит независимо преди колко време си я правил?
Благодаря ти,надявам се утре да са по добри новините.Относно вирусологията,да важи 3 месеца,а ПКК важи 30 дни.Но аз този път направих ПКК и Витусология в моя град и си спестих около 70 лв,така че ако искаш направи си ПКК преди да отидеш на преглед,ще си спестиш около 10 лв.
*
За ПКК, може да си искате направление от личния, аз така процедирам.За вирусологията част от нея пак с направление, а другите в местна лаборатория излиза ми по-евтино.

*
А дали има разлика в цената при ИКСИ на естествен цикъл?Начина на оплождане оказва ли влияние на цената-все пак да съм подготвена,то всичко е свързано и с доста финанси.Плащаме пункцията и трансфера-прегледи не съм плащала.А самото оплождане?
Много въпроси без отговори ми плуват в главата.
*
Пими, при нас винаги е ИКСИ, заради мъжкия фактор. Нали и вие бяхте в „Надежда” (Малинов)?
Не мисля, че има разлика в цената. При нас с ИКСИ беше - пункция 250/350 лв. в зависимост от това дали с упойка или не, 400 лв. замразяване на първия ембрион, по 100 лв. за всеки следващ и 450 лв. за трансфер.
*
Пими, при нас винаги е ИКСИ, заради мъжкия фактор. Нали и вие бяхте в „Надежда” (Малинов)?
Не мисля, че има разлика в цената. При нас с ИКСИ беше - пункция 250/350 лв. в зависимост от това дали с упойка или не, 400 лв. замразяване на първия ембрион, по 100 лв. за всеки следващ и 450 лв. за трансфер.

Благодаря,боги!Да в Малинов сме.
Bogi,трансфера 450 лв ли е?Аз досега все си мислех,че е 600 лв,другите момичета колко са заплатили в Малинов?
*
Bogi,трансфера 450 лв ли е?Аз досега все си мислех,че е 600 лв,другите момичета колко са заплатили в Малинов?

Когато е комбиниран ЕЦ плюс ЗЕТ е 800 лв. Поне това платихме миналата седмица.
От къде се получава тази разлика?
Момичета,сега ми се обадиха от клиниката.Не се е разделил ембриона,така че оставаме само на ЗЕТ,днес в 14.00 ще е трансфера,дано се размразят и да стигна до трансфер.Стискайте ми палци.
*
Ами и аз не знам от къде идва разликата?! Колкото са ми написали секретарките, толкова и съм платила. Спомням си, че само ме попитаха дали съм платила пункцията, аз казах - да и тогава ми написаха 450лв. за трансфера. При мен беше само ЗЕТ. Иначе и аз също знаех, че е 600 лв. и тогава доста се учудих.

Еми, щом те викат на трансфер днес, би трябвало ембриончетата да са се размразили добре :D Успех!!!
Когато ми се обадиха,казаха че още не са ги размразили,щели да ги размразяват 2 часа преди трансфера.Да отида в 14.00 и ще видим.А може би другото момиче е платило 800 лв/450 трансфер-350 пункция/най-вероятно от там идва разликатa.Дано днес аз да платя и ще ви кажа :D
*
Когато ми се обадиха,казаха че още не са ги размразили,щели да ги размразяват 2 часа преди трансфера.Да отида в 14.00 и ще видим.А може би другото момиче е платило 800 лв/450 трансфер-350 пункция/най-вероятно от там идва разликатa.Дано днес аз да платя и ще ви кажа :D

Пункцията 250 лв я платих отделно, защото я правих без упойка. Когато отидох да платя трансфера ми казаха, защото е комбиниран ЕЦ плюс ЗЕТ цена 800 лв. Аз имах едно пресничко и 3 замразени. Не знам защо се получава размразяване.