0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета и аз съм много нещастна :( за 1ч и половина,докато ми дойде редът и при пълна упойка се оказа,че е спукан Ф... И тва струва 100 кинта.
Много ме е яд,че го изпуснахме.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
Съжалявам, Съкровище. Това е още по-ужасно и от това да ти кажат от сутринта, че ти е спукан. Горе главата
*
Хей, момичета :)
Знаех си, че сте наоколо! На всички пожелавам в оставащите месеци до Нова година да видим двете чертички... Не е много време, но и на нас малко ни трябва, нали? 15 дни, които да са си само наши :)

момичета и аз съм много нещастна :( за 1ч и половина,докато ми дойде редът и при пълна упойка се оказа,че е спукан Ф... И тва струва 100 кинта. Много ме е яд,че го изпуснахме.
Ееее, Съкровище, много тъжно! В коя клиника си? Нали поне те провериха преди упойката, че фоликулът си е на мястото?
В 'моята' клиника да не казвам голяма дума, но преди беше така: минавам първа, че обикновено само аз съм на естествен цикъл, също без клизма и с хиляди увещания от страна на доктора след като фиксира фоликула до изваждането му да не се тръскам, да вървя много внимателно и т.н.т. Понякога ме проверява и на масата направо - и тогава правят упойката. Разбира се, винаги има риск да се спука на върха на иглата, но... понякога това просто не са 'нашите' опити. Когато Господ не дава - не дава. Но се надявам, че когато дава - да дава повече   :comm:. Прегръщам ви всичките!!!
Аз вече нямам и кураж и сили и нерви и пари.Днес ми беше 6-ти ден,каква пункция.Док одавна ми предлага да се запиша за донорска яйцеклетка.Незнам какво да правя,до сега не съм стигала до имплантация.А при ЕЦ просто не се получава,загубих цяла година,спукани,некачествени,неоплодени,спряли развитие...Незнам дали да не пробвам с лека стимулация,или направо към донорска?!До кога така...
момичета, благодаря ви за подкрепата!
Не знам дали под въздеъствие на упойката така се 'разчувствах'
в Надежда съм Папа и бях последна на опашката :( а ти къде си?
Айнщайн
Лили, а ти в коя клиника си?
Айнщайн
*
Аз вече нямам и кураж и сили и нерви и пари.Днес ми беше 6-ти ден,каква пункция.Док одавна ми предлага да се запиша за донорска яйцеклетка.Незнам какво да правя,до сега не съм стигала до имплантация.А при ЕЦ просто не се получава,загубих цяла година,спукани,некачествени,неоплодени,спряли развитие...Незнам дали да не пробвам с лека стимулация,или направо към донорска?!До кога така...

Ако,знаеш колко добре те разбирам :( Не се предавай,пробвай с стимулация.С донорска винаги можеш да опиташ.Ако,си съгласна  на донорска яйцеклетка,запиши се пък до тогава пробвай с твои.Предполагам щом се записва в такава програма отнема време,докато те викнат.Дано намериш правилната пътечка...
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
Лили, а ти в коя клиника си?
Аз съм в Щерев. Въпреки че може би не им е приятно, че съм на ест цикъл са много внимателни и специално за пункция не ми се е случвало да чакам (записват ме първа). Разбира се случва ми се да отида със спукан/и фоликул/и, но ако си ги 'занеса' до там обикновено ми ги изваждат.
Иначе е хубаво да погледнат фоликулите преди да ти боцнат упойката, щото с тия естествени цикли това са ежемесечни упойки все пак, а аз поне не съм от желязо.
да, със сигурност е добре да се проверява преди упойка :-)
честно казано, не съм и помисляла, че такъв абсурд може да се случи ...
Айнщайн
Lili2011, какво става с теб, до къде стигна, хванахте ли фоликулче/та?
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш
*
Lili2011, какво става с теб, до къде стигна, хванахте ли фоликулче/та?
В крайна сметка пропускам този цикъл поради активна токсоплазмоза, и стискам палци да ми позволят следващия месец. Защото ако ме отложат за 6 или 12 месеца... по-добре да ме застрелят... не мога да чакам толкова... Иначе имах хубав фоликул и лигавица, проверих си ги... но уви нищо не можем да направим. Сякаш всичко се е обърнало срещу мен.

П.С. Всеки момент чакаме да ни разгледат документите от фонда, а момента е тоооолкова неподходящ! За нас е най-добрият вариант да пробваме на естествен цикъл, но нямаме подобна възможност заради всичките тия месеци чакане. И чакане, и чакане...
А една стимулация ще ме остави без никакви яйцеклетки. Не знам какво да правя...

Определено съм страшен карък, скоро оставам без работа и изобщо въобще... картинката е кофти. Но за теб някакси знам, че нещата ще се получат, просто имам някакво усещане... Вие ще чакате ли фонда или ще опитате и преди него? Изобщо как вървят нещата при вас?
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 17:47:57 pm от lili2011 »
*
Ето ме на линия - извадихме днес 2 броя за героя. Сега ще чакам обаждане за замразяване.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Е как ги направи тези 2 броя на ЕЦ, ти си герой  :lol: Чакам да се похвалиш.
*
И аз имах в един цикъл това щастие - и в двата яйчника по едно фоликулче, оплодиха се, станаха страхотни ембриончета, но не пожелаха да се имплантират. Този месец за първи път съм без яйцеклетка. Но така ще е като сме се хванали на това хоро.

*
Е, от двете едната се е оказала хубава и са я замразили. Другата не е била добра. Пак е добре, защото имах цикъл, където от два фоликула нищо не стана. То и това му е рисковото според мен при 2 фоликула, че може накрая от 2 нищо да не стане. Май е по-добре 1, ама сигурно, макар че и тук няма гаранция.
Успех, момичета.
Нийл Армстронг
*
Rtfrtf,би ли споделила защо замразявате яйцеклетки,а не ембриони?
Rtfrtf,би ли споделила защо замразявате яйцеклетки,а не ембриони?
Това ме вълнува и мен.
Успех на всички!
*
Ето ме на линия - извадихме днес 2 броя за героя. Сега ще чакам обаждане за замразяване.
Супер! :)
И аз съм с двечки този път и много искам да ги извадим тази седмица... Но и много ми е притеснено заради токсоплазмозата - дали ще ми позволят да правя инвитро въобще този месец... Моля се всичко да е наред...
Не знам дали токсоплазмозата повлиява яйцеклетките или само върнати ембриони - ако всичко е наред с яйцеклетките поне да ги извадим, оплодим и замразим... Но няма кой да ми каже...
« Последна редакция: Ноември 19, 2012, 15:11:31 pm от lili2011 »
*
deizi_83, pavka, при мен се налага използването на донорски сперматозоиди. А те не са безкраен ресурс, :wink:
Нийл Армстронг
*
Супер! :)
И аз съм с двечки и много искам да ги извадим тази седмица... Но и много ми е притеснено заради токсоплазмозата - дали ще ми позволят да правя инвитро въобще този месец... Моля се всичко да е наред...
Не знам дали токсоплазмозата повлиява яйцеклетките или само върнатите ембриони - та ако всичко е наред с яйцеклетките поне да ги извадим, оплодим и замразим... Но няма кой да ми каже...