Хей, момичета
Знаех си, че сте наоколо! На всички пожелавам в оставащите месеци до Нова година да видим двете чертички... Не е много време, но и на нас малко ни трябва, нали? 15 дни, които да са си само наши
момичета и аз съм много нещастна за 1ч и половина,докато ми дойде редът и при пълна упойка се оказа,че е спукан Ф... И тва струва 100 кинта. Много ме е яд,че го изпуснахме.
Ееее, Съкровище, много тъжно! В коя клиника си? Нали поне те провериха преди упойката, че фоликулът си е на мястото?
В 'моята' клиника да не казвам голяма дума, но преди беше така: минавам първа, че обикновено само аз съм на естествен цикъл, също без клизма и с хиляди увещания от страна на доктора след като фиксира фоликула до изваждането му да не се тръскам, да вървя много внимателно и т.н.т. Понякога ме проверява и на масата направо - и тогава правят упойката. Разбира се, винаги има риск да се спука на върха на иглата, но... понякога това просто не са 'нашите' опити. Когато Господ не дава - не дава. Но се надявам, че когато дава - да дава повече
. Прегръщам ви всичките!!!