0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички!Бързам да ви сервирам закуска ,че като гледам скоро никой не се е грижил за вас!Да ви е сладко!

Приятен почивен ден!
Късмет на всички !
Лека вечер момичета
*
Като гледам късна закуска... Май всички са на лов....

Аз да взема да ви почерпя за рожденият си ден:

Вече съм в групата на 40+ :D
Но това не ми пречи по детски да вярвам в чудесата на Коледа!
Вярвайте, мечтайте... нашето чудо ни очаква!
Честит Рожден ден,Стоека!Дано по-скоро да достигнеш желаната мечта.И все пак важното е на колко се чувстваш  :wink:Весел празник!!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Стоека,Ч.Р.Д  :party: :occasion13: пожелавам ти много скоророшно сбъдване на всичките ти желания !!

Момичета,наистина хич ви няма...къде зачезнахте ?
Лека вечер и от мен

Досега не съм писала в такъв форум , но се престраших. С приятеля ми бебеправим от почти десет месеца, датата на предишната М беше 26.11 , мисля че бях в О преди няколко дни. Сега се чувствам странно, подут корем, болки в гърдите (макар че си е нормално имам мастопатия ), както и днес когато моето момче си прави мотора бях до него и от газовете на работещия двигател ми стана лошо,гадеше ми се и ми се стегна сърцето . Дали има ++ , обаче ще стане ясно едва след близо две седмици.
Пробвах и една бабина деветина с урина и сода бикарбонат и шупна , както би трябвало ако е +. Дайте мнения по въпроса !!!
*
Здравейте!!Къде сте всички??
Спорна седмица ,изпълнена с много позитивни емоции!! :D
Здравейте!!Къде сте всички??
Спорна седмица ,изпълнена с много позитивни емоции!! :D

Здравейте! Минавам да ви пожелая спорна и позитивна сдемица, изпълнена с много положителни емоции  :bfp: 
Стискайте палци моя тест този път да положителен. Да видим дали въртрешното ми усещане да ли лъже или грешката е вярна  :lol:
Честит рожден ден Стоека и успешна седмица на всички
Дали има ++ , обаче ще стане ясно едва след близо две седмици.
Пробвах и една бабина деветина с урина и сода бикарбонат и шупна , както би трябвало ако е +. Дайте мнения по въпроса !!!
И аз съм чувала подобно нещо,но чесно казано ми се струва несериозно това със содата(мое лично мнение).Иначе нямаше и да тръпнем в очакване толкоз дни.Направи си нормален тест за бременност като ти закъснее(ДАНО)и да се похвалиш с чудесна новина.Късмет!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю

Стискайте палци моя тест този път да положителен. Да видим дали въртрешното ми усещане да ли лъже или грешката е вярна  :lol:
Титко,имаш силно стиснати палчета от мен   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Здравейте,

днес ми дойде цикъла, нещата вървят вече за догодина при мен.
Стискам палци при всички вас да стане още тази година :)
Наминавам да кажа, че днес си пуснах изследвания за микоплазма и уреаплазма и в Четвъртък ще си чакам резултата.Дано всичко е наред и да действаме сериозно вече.Използвах случая и ме погледна на ехограф.Имам фоликул 16мм, овулация на 14-16 ти ден според него (16-18.12.)

Златен дъжд,май ще го сгащите това яйчице :)
[/url]
*
Добро утро, момичета! :)

Желая на всички много Коледни чудеса и сбъднати мечти!

Златен дъжд, стискам палци, дано този път чудото се случи.  :)
*
Здравейте момичета , включете се в гласуването за бебе на Зачатие , ето темата

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=47266.0

Желая на всички много хубави емоции за празниците и много бебета през 2012г :)
Успешен ден  :D
*
Хубава вечер.
Момичета, имам една много хубава новина.
Днес следобед към 17 ч. сестра ми роди момиченце.Малката сладуранка се казва Зара, 2800 гр., 48 см.Родила се е нормално, с предизвикано раждане 12 дни преди термин, заради 3-та степен калцирана плацента и малко количество околоплодни води.За сега всичко е наред и двете са добре.Таткото е присъствал на раждането.

Момичета, имам една много хубава новина.
Днес следобед към 17 ч. сестра ми роди момиченце.Малката сладуранка се казва Зара, 2800 гр., 48 см.Родила се е нормално, с предизвикано раждане 12 дни преди термин, заради 3-та степен калцирана плацента и малко количество околоплодни води.За сега всичко е наред и двете са добре.Таткото е присъствал на раждането.

Честито на сестра ти и на теб, дано и ти скоро да ни се похвалищ с такава новина но за теб  :D