0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #680 -: Март 12, 2012, 10:28:16 am »
Боги, току-виж това се окаже твоето късметче :) Дори в добрия смисъл ти завиждам, че си го навила Док. без никаква стимулация, при мен не ще :lol:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #681 -: Март 12, 2012, 11:55:12 am »
Момичета, мина ми пункцията. Имам си две яйцеклетки :) Сега ще чакам да се оплодят :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #682 -: Март 12, 2012, 12:14:51 pm »
Браво Ива :D, успех .... хайде дано този път...:bfp:
*
« Отговор #683 -: Март 12, 2012, 13:08:28 pm »
Боги, при ЕЦ вливанията се правят при положителен тест. Пожелавам ти го от сърце.
Много благодаря за инфото, че се чудех и днес щях да досаждам на акушерката, като отида за прегнила.
« Отговор #684 -: Март 12, 2012, 13:48:48 pm »
Момичета, какво означава лепило и в кои слу4аи се слага? Извинявам се, може би за неуместния въпрос  :?
*
« Отговор #685 -: Март 12, 2012, 14:08:36 pm »
ива17, стискам ти палци.  :)

*
« Отговор #686 -: Март 12, 2012, 14:10:41 pm »
"среда",/ "лепило"/ - ембриолепило, поставя се с цел по-добро захващане на ембриона, по лекарска преценка.
поставянето е манипулация идентична с трансфера, слага се на мястото в матката, където след това ще се постави ембрионалната капка

сигурно ако се пусне търсачката ще изкочи и цала статия

Иве, късмет yahoo_17
« Отговор #687 -: Март 12, 2012, 14:14:46 pm »
 :D Благодаря за бързия отговор Тара
*
« Отговор #688 -: Март 12, 2012, 14:20:03 pm »
Момичета, мина ми пункцията. Имам си две яйцеклетки :) Сега ще чакам да се оплодят :)

Браво,Иве!Сега ще стискаме палците да се оплодят и да се превърнат в бебчета!
*
« Отговор #689 -: Март 12, 2012, 14:55:19 pm »
Боги, току-виж това се окаже твоето късметче :) Дори в добрия смисъл ти завиждам, че си го навила Док. без никаква стимулация, при мен не ще :lol:
Да ти кажа, не аз - а мъжът ми, го нави. Пък и условието на Док за трансфер е ембрионът да е с много високо качество. Което не съм сигурна, че ще стане. Иначе пак замразяваме и другият път с лека стимулация.
Ще видим. Аз съм леко скептична за този цикъл, тъй като вчера на 12 ден бях с два фоликула по 12 мм, а обикновено пункциите са ми на 12-13 ден, а сега ще бъде на 15-тия. Но може заради ЗЕТ и лекарствата да са леко променени нещата. Дано скептицизма ми бъде опроверган  :lol:
*

iva17

• 915
« Отговор #690 -: Март 12, 2012, 15:47:21 pm »
Мерси за подкрепата, момичета  :bighug:  Ще пиша, когато имам инфо от ембриолозите :)
« Отговор #691 -: Март 12, 2012, 19:10:15 pm »
Браво Боги, osi_9данно всичко да е добре и още този месец те чакаме с ++ тестче!!!
Аз утре ще съм в клиниката за блокаж,данно и аз да се похваля с хубави новини,стискайте ми палци момичета,нямам търпение вече
Стискам палци и желая успех! Би ли споделила на кой ден от цикъла е този блокаж и после - от кога ще започе стимулацията ти?
Блокиращата инжекция е на 21 ден от цикъла,след това за самата стимулация ме искат точно сред 14 дни,тогава ще ми е първата инжекция,но задължително през този период трябва да ми дойде МЦ.Попитах днес ами ако не ми дойде,че при мен цикъла е по дълъг,докторката каза,че неможе да започнем стимулацията докато не прокървя  :x
По принцип трябвало да си ми дойде точно на датата,в смисъл ,че блокажа не влияе на цисъла,така разбрах
« Отговор #692 -: Март 12, 2012, 19:19:09 pm »
Ивебраво мила. Много се радвам за теб. Стискам палци този път да мине всичко с  :bfp:  една прекрасна preggo и на финала  :bori_015: :bori_002:

*
« Отговор #693 -: Март 12, 2012, 23:52:34 pm »
Много се кефя!!!
Как сме се залетели пак!!!
Дай Боже в сряда и аз да се отчета така добре, както ти. Стискам палци да се оплодят и делят добре и хайде пак трансфер.
Много ми еуфорично едно такова. Мъжът ми ми вика преди малко да спра да инфантилнича, че съвсем съм се била разлигавила :D Ама сега като ми хубаво, че пак сме почнали, аз какво да направя!?
Лека ви нощ от мен и ще чакам новини, Иве!
« Отговор #694 -: Март 13, 2012, 08:22:42 am »
Иве, честити ти две яйчица  :egg: :egg:. Отлично си се справила. Вярвам, че днес като ти се обадят ще те зарадват, че и двете са се оплодили  :D. Стискам палци  :crossfingers:
Боги, напълно ти вярвам, че си усмихната и летиш от щастие. То и времето е с теб - пролетно, слънчево, весело  :sunshine: Успех утре  yahoo_17
*
« Отговор #695 -: Март 13, 2012, 09:26:16 am »
Иве, Боги, хайде момичета. Стискам палци и се моля за вас. Пролет е и стават чудеса. Чакаме добри новини.
*

iva17

• 915
« Отговор #696 -: Март 13, 2012, 12:53:30 pm »
Момичета, и двете ми яйцеклекти са се оплодили :) Утре пак ще ми звъннат, за да кажат как се развиват и кога ще е трансферът :) Много мерси за стиснатите палци :)

Боги, знам как се чустваш :) И аз така, като излязох от кабинета на док, след предложението му да започнем веднага нов опит, направо летях :) Но това можем да го разберем само ние, които се борим с години да сбъднем мечтата си за дете. Като казах на шефката си и колежката си, че ще почвам нов опит, след като преди няколко дни бях приключила с неуспешен такъв, коментарът им беше, че съм луда. И как трябвало да си почина психически и да се успокоя (любимото ми ;)). И дали пък да не искат от клиниката да ми вземат парите, че предлагали веднага нов опит. Опитах се да им обясня, после се отказах, едва ли някога изобщо ще могат да разберат....
*
« Отговор #697 -: Март 13, 2012, 14:15:44 pm »
Здравейте момичета, от скоро и аз съм пациентка на клиниката. Тепърва ще се прави план за действие, засега имам пусната имунология,но мина вече седмица, а все още няма резултат.За колко  време обикновено са готови тези изследвания?
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #698 -: Март 13, 2012, 14:26:08 pm »
Мисля,че пълния пакет имунологични ставаше за около 2 седмици. Защо не попиташ - телефона на имунолозите го има в началото на темата /на 1-ва страница/
*
« Отговор #699 -: Март 13, 2012, 16:08:50 pm »
Успех момичета! Хайде дано да повлечете крак за дъжд от положителни тестчета! :lol:
Имам питане - искат ли Ви микробилогия на влагалищен секрет и еякулат преди стартирането на процедурата?
« Последна редакция: Март 13, 2012, 16:11:13 pm от disi22 »