Момичета , здравейте от мен
Най-после слънце ! Доживяхме
Z22 мога да си представя колко ти е притеснено. И аз много треперих в началото ,че и досега не ме напускат страшните мисли ,но гледам да ги гоня веднага.
Погледнах си снимката от първия преглед в 6 г.с. и там пише само размер на сака 1.43 и си спомням ,че док ми каза ,че има жълтъчно мехурче ,от което за в бъдеще ще се образуват органите. Нищо не ми е казал за ембрион. Мисля,че всичко ще е наред на следващия преглед.
iivanova,при нас всички знаеха още в деня на теста, защото всичките ни близки и приятели бяха в очакване да кажем дали е станало или не. Не съм крила от никой ,макар че съм суеверна,но повече ми тежи да крия ,лъжа и увъртам.Каквото има да става ще става..
Относно тези възглавници тип "червей" и аз ги гледах,но видях някакви цени от сорта на 120 лв и реших,че е безумна цена.. Иначе и аз не мога да си намеря удобна поза ,всякак ми е тежко и неудобно , а ще става и по-зле..
Нооо това да се ни проблемите дето се вика. Минали сме през какво ли не ,та това ли ще ни стресне. При мен продължава онзи ужасен сърбеж по-цялото тяло ,най-вече по краката - глезените и прасците. Така съм се надрала ,че все едно съм се борила с тигър. Приемам предложения за мазила или каквото и да е против сърбежи..
Пожелавам ви хубава и слънчева Събота