Криси,благодаря за успокоителните думи,кога мога да започна да следя тоновете на бебето?Ако те са добри ,значи ли че си има достатъчно кръв и кислород?
Теди попринцип започват от 34г.с на всеки 7-10 дни, ако няма проблеми. При мен първият запис беше в 28г.с и от тогава ходя на всеки 14 дена по 30 мин. Не са ми правени по-рано заради проблем, а просто защото лекря ми предпочита да ги следи от по-рано.
А дали всичко ще е ок с тоновете и пъпната връв, лекарката ти ще ти отговори, аз не мога да правя такива генерални заключения. Следвайки логиката, би трябвало да е ок, но ти си ичзакай до 9ти април, може всичко да е наред (искренно се надявам !). Недей от сега да се притесняваш, както
White е написала, евентуални проблеми могат да бъдат избегнати при добро наблюдение и взимане на адекватни решения, ако се наложи!
elma Аз знам че жените които влизат в рисковата група са с резултат равен или по-нисък от 1:250. Т.е ти не попадаш в тази група. Поне във Франция, нямаше да го направят на проблем и да те притесняват излишно.