Къде другаде да плача ако не тук:(
Хора, не издържам вече простотиите и простащината на свекърва ми. Получих нервна криза преди 40 минути заради нея. Всеки път когато Светльо замине тази жена ме тормози психически и издевателства. Изобщо не я интересува, че децата са в стаята.
Много ми е тежко в момента и болно защото и тримата станаха свидетели на нещо много грозно, слава богу поне, че майка ми дойде сутринта и тя също видя до къде може да стигне простащината и. Все не ми вярваха като им казвах, че не издържам.
Изгоних я. Насила я изгоних от вкъщи и повече няма да я пусна да влезе тук. 70% от решението ми веднъж да си подам молба за развод е заради нея, останалите 30% са си заслуга на мъжа ми. Аз също имам вина и тя е 100% към децата ми, че не ги предпазих от всичко това. Извинете ме но толкова ми е тежко в момента, че...
Този път ще отида и ще подам жалба в районния съд за психически тормоз и да и забранят да ме доближава.
Тя щала да ми държи сметка отсега нататък къде отивали парите, които синът и изкарвал (затова дойде), защото аз съм била виновна, че все сме били без пари. Била съм крадяла, щяла била да дойде с полиция и да влезела с вратата в нас. Хора, това е жена на 65 години напълно с разума си. Един път не попита как е Никол, какво става с нея. Много ми е тежко, побърках ги тези дечица заради скандалите на тази простачка, наистина.
Извинявайте още веднъж, като се успокоя ще пиша.