Дано сега да ти е по-достатъчна информацията.
Ти що се интересуваш от Кауфланд? Нали беше учител?
Много ти благодаря за информацията! От Кауфланд се интересувам, заради съпруга ми. А се интересувам по принцип, защото евентуално ще се явявам на конкурс за регионален мениджър на търговска верига от този тип. Пиша евентуално, защото първо се кандидатства по документи и ако съм одобрена, тогава ще ми насрочат интервю. Да си призная, от доста време не съм се явявала на интервю за работа, надявах се да не ми се наложи, но животът е сложно нещо. Преди години и аз съм провеждала интервюта, но за собствен бизнес и там беше по-лесно. И да ти отговоря на твоя въпрос, да, учителка съм, но и при нас нещата не са ясни, работи се година за година, увеличават работното време, а часовете преподавателска работа намаляват и пропорционално ни намаляват заплатите. Предполагам, че не на всякъде в училищата е така, но за съжаление, при нас, в дълбоката провинция, нещата стоят така плюс абсолютен стрес и умишлено прекарване с девиз "Да ти е гадно!". За съжаление, нямам алтернатива в момента...
Имах наблюдения от последните няколко години, че интервютата не се провеждат коректно, интервюиращите се държат арогантно, подиграват се с хората, които търсят работа и нямаш ли връзки не те вземат. Дано това не е вече така...