Искам да споделя пак за нашето неядящо дете, защото вече се притеснявам, че нищо полезно не приема.А и може някой от пишещите тук да е минал през такъв период, и да ме успокои, че може да отмине.
До към девети месец си хапваше стабилно и много му се радвах, хапваше си по 150-180 на обяд, следобед 150-160, и обратното, пиеше по 180 мляко.Почнаха зъбките, има вече шест, и оттогава е много капризен.Само десерти яде с удоволствие, и пет часа да не е ял, трудно хапва соленко.Режима ни е
6. - 150 ам
10. - 120 попара с ам,сухар и бисквитки/плодова каша/кисело мляко с бисквити, кус кус не.
14. - 100-120 основно
18.00 - 100-120 от основно и 100 десерт
22.-23. - 150-160 ам
И това е в добрите дни, в останалите и толкова не иска, ако два дни яде, десет не яде.
В началото го отдавах на зъбките, на жегите, но дори и в периодите на застой, захлаждане, пак не иска, а вече става 3,5 месеца тази бебешка стачка.
Пробвала съм да давам пюрета, домашно приготвено, от детска кухня, само десерти и сладки неща хапва с желание, но пък ми се иска и нещо соленко повече да яде.
Приемам всякакви съвети, едно момиче ми каза да махна маслото, ще пробвам.Ако сте имали такъв проблем, посъветвайте ме, кажете как да се справим.