И Максим кашля, вече 3 седмици.При трима лекари съм го водила и казват, че е здрав, да ама той не спира.Имаше и сополи ту бистри, ту много гъсти, отгоре на всичко и 4 кучешки му растат и е като малко бебе само точи лиги.Температура не е имал и може би затова казват, че нищо му няма.Гърди все чисти, гърлото само веднъж му беше леко зачервено, а съм го водила на 9-10 прегледа.
Досега са го лекували само с изопринозин, тантум верде, проспан или ацц, капки за нос няколко вида + зиртек.Обаче ефект имаше само за 2 дни и вече се бях успокоила когато започна пак да кашля.Нищо друго, но този път кашлицата беше не влажна, а суха.Та такава си е досега вече 4ти ден.Нищо не са ни изписали за кашлица, а само капки за нослето Гаразан и зиртек.
Та последния лекар при който го водих ми каза, че това е най-вероятно алергичен ринит и в тази връзка ни назначи кръвни+диференциално броене и ако не се лъжа цпр и ренген на бял дроб и сърце.За кръвните е ясно, че ще ги направя, но за снимката се колебая-вие какво мислите? Ще поясня само, че лекаря я иска за да отхвърли вероятността да има чуждо тяло.