Виктория, освен храните които казват другите момичета, при нас много помогна Линекс бейби. Преди месеци когато я захранвах и имаше проблеми със стомахчето реших да давам Линекс и тогава тя се запичаше и го спрях. И когато имаше разстройство през септември, много ѝ помогна
.
Имам нужда от помощ и съвети.
Откакто се е родило моето момиче една цяла нощ не е спало
. Приключих с кърменето през юни. Замени гърдата с биба при заспиването (това хич не ме притеснява) и започначх да давам водичка през ноща когато се събуди (някой път пие, някой път не). Буди се между 3-6,7 пъти през ноща. Допреди два месеца си спеше в нейното легълце, но през септеври се разболя и имаше проблем с дишането (имаше увеличена трета сливица) и я взимах при мен да спи. За около 5 дни отвикна да спи сама и сега спим заедно. Вечер като заспи я слагам в нейното легло и като се събуди след около час-два и установи че не е при мен надава един вой и няма начин взимам я при мен. Проблема е че и при мен се буди, след час, два - три пак будна - иска водичка или само се оглежда и пак ляга и заспива. И след няколко час пак така
. Случва се дори между 4-6 часа е будна за по час и да се върти. И след това заспива и откарва до 9.30.
Как да я науча да спи цяла нощ? Режима ни е такъв ако не е била будна за час през ноща става в 8.00 и към 11-11.30 ѝ се доспива и спи по час-час и половина. После спи между 15.00-17.00 пак за час- час и половина. Пробвала съм да спи и по един път на де, е пак не спи цяла нощ. Дори е по-изнервена ако не спи два пъти. В случаите когато стане към 9.30 спи веднъж на ден между 12-14.00ч. Има си една мека кукла и едно мече за спане без тях не ляга., но това не помага... Вече незнам какво да правя. МИслех си че като проходи, ще се изморя ва повече и ще спи повече, но уви. Започвам да си мисля че това е навик от едногодишното денонощно кърмене - друго обяснение нямам. Но как да го променя този навик???
Ще съм благодарна за всички съвети.