http://www.blitz.bg/news/article/151437Монетата винаги има две страни. Едната ще каже, без да иска. Пиинало си момчето, подхвърлило бутилката. Може ли така да го удря жената. Другата страна ще каже, за моето бебе човек убивам. Ще се налива и ще ми замеря децата с бутилки. Кой прав, кой крив не знам. Питам само, това нормално ли е?
И после аз съм била луда, защото не съм си пускала детето да играе на улицата без надзор. Било почти на 6. И до 16 не знам дали ще го пусна. Знам ли, дали няма да попадне на подпийнал младеж или да бутне количката на майка боксьорка.
Между другото, напоследък създанията от женски пол така да ни нарека, взеха нещата в свои ръце и започнаха да доказват, че не се дават лесно. Говоря за един хубав уличен бой. Скоро една жена си караше колата, зад нея мерцедес и двама мъже към 45-50 годишни. Светка, свирка онзи отзад, но тя си спираше и не му обърна внимание. Онзи идиот я засече и спря пред нея. Слезе да я бие, започна да рита по колата. Мъжа ми и още един мъж се затичаха, да не пребие жената. Изненада. Смъкна се доста якичка жена. С една здрава главичка свали първия мъж на земята. Очилата му висяха от едното ухо. Тичащите за помощ мъже спряха и се счупиха от смях, защото втория кандидат да бие сама жена замръзна и се върна. Онзи обаче стана и пак налетя на жената, ама тоя път тя така го наби, с шутове и шамари, че направо...еех защо нямаше кои да заснеме тази гледка. Още ми е смешно, когато видя мъж със скъпа кола и тъмни очила да засича и да псува наред. Чудя се, кога ли ще попадне и той на онази якичка дама
В интерес на истината, жената беше доста възпитана и просто се защити мъжката. Извини се и благодари на притичалите и се за помощ мъже и си тръгна някак с достойнство.