0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 83
« Отговор #240 -: Септември 20, 2012, 14:34:45 pm »
mimi26, шестзнаци не ти пожелавам, но още 2 пъти по 2 ти желая от сърце :)

Ние от преносима кошара минахме директно на единично, стандартно легло. Подвижна преграда, за да не пада и готово.

meshko106, то не е до едро дете, а до въртенето. Поне при нас това е проблема.
*
« Отговор #241 -: Септември 20, 2012, 16:05:51 pm »
mimi26, шестзнаци не ти пожелавам, но още 2 пъти по 2 ти желая от сърце :)

Хаха, Мидж, благодаря ти, разсмя ме  :lol: Засега само още 1 розовко искам, че ако имам 2 пъти по 2 мъжа ми най-много да хване гората  :lol:
*
« Отговор #242 -: Септември 20, 2012, 16:15:17 pm »
много офтопик, но не мога да не споделя, мими26. Имам приятелка с близначки момиченца, която искаше само едно синичко. Сега се радва на две двойки близнаци - двете каки и две момчета. Мъжа и не е хванал гората :) , на нея и иде да я хване понякога. И двете бременности са естествени, нестимулирани и тнт.
*
« Отговор #243 -: Септември 20, 2012, 17:20:35 pm »
много офтопик, но не мога да не споделя, мими26. Имам приятелка с близначки момиченца, която искаше само едно синичко. Сега се радва на две двойки близнаци - двете каки и две момчета. Мъжа и не е хванал гората :) , на нея и иде да я хване понякога. И двете бременности са естествени, нестимулирани и тнт.
Дай, Боже, такова щастие всекиму  :D
« Отговор #244 -: Септември 20, 2012, 20:01:38 pm »
Леглото, което купихме при раждането на Мия е модел Съни на Дибо:
http://www.dibobg.com/products.html#
Отделно към него купихме една дъска, която се поставя в единия край и там се повивахме. Страшно удобно беше. Леглото има 2 нива, а пък Мия вече на 6 години още си спи в него, без да й е тясно или късо, но за по-едро дете може и да е тясно, не знам. Размерите са 70/140.
И ние харесахме легло на Дибо,само че няма гръб,а от двете страни е с решетки.Как мислите,дали е по-добре да има гръб или няма проблем.Все пак ще има обиколник.
*
« Отговор #245 -: Септември 20, 2012, 20:31:08 pm »
Нашите са на Дибо - модел "Танита" - изключително качествени, здрави и красиви легла.
Щом ще имаш обиколник, не мисля че е проблем, че няма гръб леглото. Аз исках с гръб, за да не идва студ от стената, а и все ми се струва, че ще се усеща течението само с решетки, но с обиколници ще си има изолация.
*
« Отговор #246 -: Септември 21, 2012, 07:32:57 am »
Момичета, последните два дни ми отичат стъпалата и не мога да влезна в затворени обувки.
Освен това все съм жадна, а като пия вода ми е едно такова солено и противно.
Дали при някоя от вас е имало нещо подобно?
Днес ще ходя в клиниката за контрола на НК-клетките и ще питам и д-р Сигридов или д-р Михова.
« Отговор #247 -: Септември 21, 2012, 09:18:39 am »
Леглото, което купихме при раждането на Мия е модел Съни на Дибо:
http://www.dibobg.com/products.html#
Отделно към него купихме една дъска, която се поставя в единия край и там се повивахме. Страшно удобно беше. Леглото има 2 нива, а пък Мия вече на 6 години още си спи в него, без да й е тясно или късо, но за по-едро дете може и да е тясно, не знам. Размерите са 70/140.
И ние харесахме легло на Дибо,само че няма гръб,а от двете страни е с решетки.Как мислите,дали е по-добре да има гръб или няма проблем.Все пак ще има обиколник.
Много зависи къде ще се поставя леглото. Нашето е до стена, при това външна. Апартаментът ни като цяло е доста студен, така че аз предпочетох да си има гръб.
<br />[link=http:
« Отговор #248 -: Септември 21, 2012, 13:50:19 pm »
До стена ще е,вътрешна.Но всъщност решихме да вземем като леглото на meshko106.В един от сайтовете за колективно пазаруване има няколко легла на Дибо с намаление и това е едно от тях.Ще ни излезе с 40лв по-евтино отколкото в магазините им,така че въпроса е решен :DВече си заявихме ваучера.
*
« Отговор #249 -: Септември 21, 2012, 14:02:15 pm »
А Боги кажи го сайта де  :D

« Отговор #250 -: Септември 21, 2012, 14:16:31 pm »
Веста,понеже коментара ти е под моя,приемам,че се отнася до мен :D.Сайта е lapni.bg
http://www.lapni.bg/offer/4305
*
« Отговор #251 -: Септември 21, 2012, 15:12:32 pm »
Малко спам, но аз за нашите съм пуснала обява в темата за продаване, така че ако някой иска може да погледне.
« Отговор #252 -: Септември 21, 2012, 16:27:48 pm »
Здравейте сладки бъдещи майчета,
Пожелавам много успех и щастлива среща на всяка една от вас с дългоочакваните ви бебешоци!
Най-накрая се престрашавам да пиша в тази тема защото досега все не смеех не, че сега ме е страх по-малко, но имам нужда от вашият съвет и се надявам да ми помогнете!

Бременна съм за първи път в 11г.с. забременях от първи ИКСИ опит при д-р Владимиров. В следствие на хиперсимулация се наложи болничен престой и съответно издаден болничен за 30 календарни дни, които изтичат на 29 септември. Сега от работата ме пришпорват да кажа дали ще продължавам да ходя на работа или ще си остана в къщи до края на бременността и аз трябва да реша. Досега ходя на прегледи само в клиниката на д-р Владимиров, не съм избрала лекар при когото ще раждам и нямам такъв при когото да си следя ЖК по ЗК. Днес ходих при личната лекарка за да ми продължи болничния, но тя ми кажа, че не може тя да го направи, а трябва да отида при АГ в поликлиника, защото само те имали право да издават такива болнични. Аз съм от София, живея в Люлин, моля ви някой да ми даде съвет и да ми препоръча добър специалист към когото да се обърна!

Благодаря ви предварително и се извинявам да дългият пост!

Лек ден
Краси

« Отговор #253 -: Септември 21, 2012, 16:37:23 pm »
Здравей Красунка и добре дошла в темичката. Желая ти лека бременност.

Аз не съм от София и за съжаление не мога да ти помогна относно избора на АГ.
И аз като теб в момента съм в болничен, но с моята АГ се разбрахме, че след като изляза от третия месец ще се върна работа. Аз се чувствам добре и смятам, че е хубаво да има малко разнообразие. Дано всичко при теб върви по мед и масло :)

*
« Отговор #254 -: Септември 21, 2012, 16:41:51 pm »
Перличка  :oops:  бременелски мозък какво да кажа  :lol:
Благодаря за сайта !

*
« Отговор #255 -: Септември 21, 2012, 20:35:42 pm »
Честито, krasunka. Добре дошла. Желая ти безпроблемна бременност :)

Аз взимам продължение на болнични от Токуда, но може да ти е далече от Люлин...

La vita è bella
« Отговор #256 -: Септември 22, 2012, 10:26:08 am »
Момичета, записах се за скрининг при Балев в Темелков (Варна), въпросът ми е някой знае ли дали ултразвуковият преглед се прави през корема или е вагинален? Ако някой е ходил при него моля за мнения и впечатления?
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 10:28:14 am от ivelinca »
« Отговор #257 -: Септември 22, 2012, 10:38:27 am »
Красунка, привет! Добре дошла ! Желая ти лека и безпроблемнна бременност!  :grouphug:

Аз да се пооплача малко. Вчера бяхме на преглед. Резултата: малката не е влязла изобщо в родовите пътища, шийката на матката не е омекнала въобще, контракции никакви....Все едно няма да раждам.  За капак, малката ще се преноси, очаква се да се появи около 26-28 септември по думите на доки. Ще ги изтърпя тези дни. За плацентата каза, че не е тръгнала да зрее, но можело да стане за 1 ден. Ма ще се предизвива раждане със система. А исках всичко да си мине по нормален път... :?

Извинявам се, че бях многословна, но почвам да се притеснявам  :?
*
« Отговор #258 -: Септември 22, 2012, 10:57:30 am »
Момичета, имам нужда от стиснати палчета. Плодното сакче леко се е отлепило.  :(  Сега трябва да пазя леглото и да си пия лекарствата. Много ме е страх да не стане нещо с бебчо. Толкова се надявам всичко да се размине.
« Отговор #259 -: Септември 22, 2012, 11:28:24 am »
Момичета, имам нужда от стиснати палчета. Плодното сакче леко се е отлепило.  :(  Сега трябва да пазя леглото и да си пия лекарствата. Много ме е страх да не стане нещо с бебчо. Толкова се надявам всичко да се размине.
Стискам ти палчета  :bighug: Бъди спокойна най-вече, лежи и почивай.