Здравейте сладки бъдещи майчета,
Пожелавам много успех и щастлива среща на всяка една от вас с дългоочакваните ви бебешоци!
Най-накрая се престрашавам да пиша в тази тема защото досега все не смеех не, че сега ме е страх по-малко, но имам нужда от вашият съвет и се надявам да ми помогнете!
Бременна съм за първи път в 11г.с. забременях от първи ИКСИ опит при д-р Владимиров. В следствие на хиперсимулация се наложи болничен престой и съответно издаден болничен за 30 календарни дни, които изтичат на 29 септември. Сега от работата ме пришпорват да кажа дали ще продължавам да ходя на работа или ще си остана в къщи до края на бременността и аз трябва да реша. Досега ходя на прегледи само в клиниката на д-р Владимиров, не съм избрала лекар при когото ще раждам и нямам такъв при когото да си следя ЖК по ЗК. Днес ходих при личната лекарка за да ми продължи болничния, но тя ми кажа, че не може тя да го направи, а трябва да отида при АГ в поликлиника, защото само те имали право да издават такива болнични. Аз съм от София, живея в Люлин, моля ви някой да ми даде съвет и да ми препоръча добър специалист към когото да се обърна!
Благодаря ви предварително и се извинявам да дългият пост!
Лек ден