Ох Имел добре че ме подсети да поръчам комплекта за стволовите клетки че времето наближава.
Хелти аз от 1997 год. не съм консумирала,месо,риба,яйца и гъби,т.е от около 15 год. вече.Сега се връщам от преглед и всичко е супер,правих и уринен тест и там всичко е перфектно.Не мисля че има проблем за бебето ако си набавяш необходимите протеини,витамини и т.н.Имам мноооого приятелки вегетарианки родили здрави и жизнени дечица.Пия си витамините,желязо,омега3 и калций.
Относно месните продукти не взимам участие тъй като не ги консумирам,избягам храните със консерванти,подсладители,оцветители,безалкохолното го спрях.
Козметика купих само шампоанче и крем за подсичане на Чико.
Момичета като ви чета понякога ми става лошо,много изследвания правите,аз не живея в БГ,тук само в началото ми взеха кръв и това беше,иначе при всяко посещение при доки или при акушерката изследват урината,мерят те,теглят те,сърце,кръвно и това е.Е ако имаш проблеми и оплаквания естественно че ще обърнат внимание и ще пуснат нужните изследвания.
И аз накупих доста неща количка още преди 2 мес.,скоро купихме кошара,чаршафчета и др.необходими,помпа,за подгряване на шишета,биберони,шишета,повивалник,дрешки,обиколник,да не изброявам че са много неща,останаха още някой дребни.Ох май стана доста дълго....та това за сега.