На мен чат-пат ми се палят фитилите, като чуя от мъжа ми, че Марко го е страх от тъмното (когато знам, че му се спи, та две не види), че е гладен (когато знам, че е нахранен и го боли зъб), че е в лошо настроение (когато е насран и има нужда от чист памперс), или че му се спи (когато умира от глад и бащата е инструктиран да храни детето, но то "не ще").
Това все едно съм го писала аз! Това, плюс много други неща ме вадят от равновесие последните няколко месеца!
Преди да открият рефлукса на Зейн, цял месец слушах мъжа ми и свекърва ми да настояват, че нищо му няма ( а детето отказваше да яде) Вече едва ли не съм си въобразявала, защото той си наддавал( а аз го хранех по 2 часа на всяко хранене- 7 пъти в денонощие!) Когато го заведох на лекар и се разбра защо не иска да яде, вътрешно се обвинявах, че съм го мъчила да се храни и съм ги слушала тези двамата " разбирачи"! Оттогава не ги слушам за нищо!!!! Ама нищичко, и моя мъж се сърди, че не съм му зачитала мнението на баща! А то само бисери бе джанъм! Едно умно предположение не обади! Това, че бебоците са 2 пък съвсем утежнява нещата! И разбира се, като се бута да се грижи за децата, никой не го спира, ама като има толкова претенции- да знаеше поне яденето им да направи ли, какво?? Онзи ден майка ми закъсняла с 5 мин, той ми звънял в работата да ме пита на кой колко да дава и как да им прави АМ.. Ох, безкрайна ми е кривотията, цял ден мога да го нареждам
) Но го обичам, За негов късмет
Blue_sky, много е привързан към семейството си съпруга ми! Ще не ще се привърза и към моето
Едната ми Сестра е тук също, и са непрекъснато в нас
Скоро ще се и преместят у нас, докато си намерят къща да си купят( по всяка вероятност из нашата махала
) Понякога му идват нанагоре, но не се оплаква много. Любвеобвилен е, добричък.. Ама много голям нехранимайко! Все трябва да го дърпам за " каиша"
И да не забравя да споделя тук една страхотна новина! Семейството ни ще се увеличи с още един бебок днес. След малко
Тръгвам за болницата, контракциите на сестра ми са зачестили, ще ставам леля, момичета!!!