таман се чудех какво стана с темата, а то вече нова имало
блу скай, ще стане кърменето, разликата между тогава и сега е, че има доста повече налична информация. тук сме затова, така че питай. за протокола - нямах никаква секреция от гърдите докато не родих, кърмя вече година и нещо; не съм се мазала или други неща правила по гърдите си преди раждането; имах проблем с разранени зърна, оправи се с оправянето на захапката на бебето за два дни. по-големият ми проблем беше че нито можеш да седна, нито да лежа по гръб заради последствията от раждането - с добър консултант по кърмене и това се оправи, особено нощем си я къря и досега на една страна. ще си лекедьосана до около 4 месец, аз в момента ходя без никакви подплънки и няма проблем, нищо по понякога откарвам по повече от 3 часа навън без нея. рядко е но се случва.
слагай си детето когато то иска, ако те боли питай да видим дали няма проблем със захващането и ще видиш, че наистина кърменето е не само най-доброто за бебето, но и най-удобното за майката.
да се похваля, поминаха ми зърната, но тоз път се бях притеснила, че продължи по-дълго, благодаря ви, както винаги, за подкрепата и инфото.