Да, тук Тотев много се престарава. Ние събирахме по 20лв за цялата година и ще събираме евентуално по 5лв на месец за да им сменим гардеробчетата. Тошко е ходил всичко на всичко пет дена, като първия ден се прибра и се оказахме с шарка и миналата седмица вече тръгна уж , сега сме си вкъщи и със сопол. Аз му слагам мокри кърпички в раничката, единият ден ми го доведоха преоблечен целия, бил си пишнал като е ходил до тоалетна, защото не може да пикае сам прав, така и не успях да го науча. Като питах защо е преоблечен госпожата която беше на смяна не знаеше, но на другия ден ми даде дрешките и ми каза , че станал инцидент, без никаква злоба или каквото и да е, случват се такива неща, те са още малки. Ние си носим за леглата такива чаршафчета, ако случайно се напишкат. За сега не са ми казали да нося ново. Но цяла седмица у дома ми прави пазарлъци, че бил още със сопол и нямало да ходи на училище. А той от понеделник е добре, с леко зачервено гърло беше, няма течащ нос, но реших да си го държа у дома, сега като кихне излиза секрет, но не тече постоянно нослето. Записах го на футбол и сега няма търпение да рита, но мама да го вземе веднага след като се наритал. Смесени чувства го тресат. Одеве отидохме до баба му и ми съобщи , че на детската градина било по хубаво отколкото у баба му.
Пете, ще свикне Ники, само да е здравичка.