0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кога се вижда ембриона
« Отговор #20 -: Юни 23, 2006, 19:17:31 pm »
При 7 дни закъснение на добър видеозон ТРЯБВА да се види има или няма нещо в матката.
*
Кога се вижда ембриона
« Отговор #21 -: Юни 23, 2006, 19:22:07 pm »
Е по-добър видеозон от този в Майчин дом дето ходя не знам. Не се вижда и тва е. Единия вика на тъмното петно ембрион е, другия вика-проекция на тръбата било, третия нищо не вижда. А кажи те като се пулят така аз при колко лекаря още да ида. Ще чакам. А междувременно кафявото ми течение стана като мензис и нещо странно-като си пъхам хапчетат във влагалището от вчера имам чувството че влагалището ми е 2 сантиметра. Пръста ми среща веднага някаква преграда. :roll:
Кога се вижда ембриона
« Отговор #22 -: Юни 23, 2006, 19:29:34 pm »
Ох,незнам.Много ми е мъчно за това,което ти се случва.Дано другите момичета дадат съвет какво да правиш!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Кога се вижда ембриона
« Отговор #23 -: Юни 23, 2006, 21:00:34 pm »
Каси миличка  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21:
*
Кога се вижда ембриона
« Отговор #24 -: Юни 23, 2006, 21:39:37 pm »
Момичета.Първото ми ЧХГ е 2010
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #25 -: Юни 30, 2006, 15:23:10 pm »
Касиел, какво става с теб? В понеделник щеше да ходиш за второ изследване на ЧХГ. Пиши, виждам, че си била във форума.
*
« Отговор #26 -: Юни 30, 2006, 17:33:46 pm »
За съжаление направих спонтанен.Днес трябваше да съм и на вакум, обаче в последния момент се отказах от страх. Ще изчакам да спре кръвоизлива и само ако е останало нещо, тогава ще отида, а не профилактично, каквато беше идеята за днес. Все пак процента на момичета, които сами се изчистват е над 50.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #27 -: Юни 30, 2006, 17:41:53 pm »
Каси, съжалявам:(. прегръщам те
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #28 -: Юни 30, 2006, 18:12:36 pm »
Много съжалявам Каси :balk_21:
не се отчайвай ,
следващият път ще стане.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #29 -: Юни 30, 2006, 18:41:30 pm »
Много съжалявам, мила  :(
« Отговор #30 -: Юни 30, 2006, 19:13:39 pm »
Прегръщам те!!!!  Повече от това не мога да кажа, не бих се опитала да те успокоя, знам как е.

*
« Отговор #31 -: Юни 30, 2006, 20:49:37 pm »
И аз ви прегръщам момичета.Вие бяхте до мен през цялото време и ме подкрепяхте, но Бог си знае работата. Ще ми трябва малко време да се съвзема и да започна отначало. Добре е все пак че стана рано, а не в по-късните месеци. Сега ще се интересувам кога отново мога да подновя опитите си. :?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #32 -: Юни 30, 2006, 22:06:17 pm »
Мила Касси  :balk_145: :balk_145: :balk_145:съжелявам мила!!
Всичките думи ще са излишни в момента! :bighug:
*
« Отговор #33 -: Юли 01, 2006, 12:48:22 pm »
Каси, миличка, сега разбирам за случилото се и страшно много ти съчувствам. На много от момичетата във форума ни се е случвало това и знаем какво изпитваш.С тебе сме! Всичко ще се оправи и отново ще забременееш- съвсем скоро! Кураж, ти си силно момиче!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #34 -: Юли 01, 2006, 13:04:56 pm »
Момичата.Кога може да се пробва пак? Като питах лекарката, тя се подхили и каза че и да ми каже срок едва ли ще го спазя.Но това нищо не означава за мене.
« Отговор #35 -: Юли 01, 2006, 13:48:40 pm »
Като питах лекарката, тя се подхили и каза че и да ми каже срок едва ли ще го спазя.
Щом така е казала - значи няма проблем още следващия цикъл да започнете наново опити.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #36 -: Юли 01, 2006, 20:06:05 pm »
Момичата.Кога може да се пробва пак? Като питах лекарката, тя се подхили и каза че и да ми каже срок едва ли ще го спазя.Но това нищо не означава за мене.
Здравей Каси след моят спонтанен ми казаха, че не се налага да се пазим, защото бил ранен в 6 г.с. и можело да започнем още следващият цикъл.
« Отговор #37 -: Юли 03, 2006, 14:00:20 pm »
Съжалявам, Касиел.
Моят аборт беше в 7-8-ма  седмица, не са ми правили абразио или каквото и да е друго. Казаха ми, че мога да почна с опитите, още от следващия цикъл.
*
« Отговор #38 -: Юли 05, 2006, 15:03:14 pm »
Момичета.Случи ми се нещо стращно, но оживях слава богу. Падането на ЧХГто ми е заблудило лекарите и затова са решили че сам направила спонтанен.В Събота получих адски болки, викнахме линейка и в АГ-то, но отвратена от лекарите там, такси и в Майчин дом. Погледнаха ме и хоп-веднага приготвяйте операционна, има 200 мл.течност в стомаха. След 15 мин. вече бях в упойка. Извънматочна и останах без едната си тръба.Не е можело да я спасят. Била е накъсана на няколко места и по доста. Днес ме исписаха.Още едвам стоя от болки, но не издържах да ви пиша. Оперираха ме Корновски, Халачева и третата май Великова беше. Тя беше дежурната.Избягвайте я нея щото тя искаше да ме връща без да ме гледа,че имала много работа.А Корновски като ме видя после каза че съм била на косъм от смъртта. Това е гадно и се чудя да казвам ли на Яков. Аз бягам от АГто за да ида в Майчин дом , и тая да ме гони и от там щото имала много работа.А моя случай е найстина спешен и животоспасяващ.
« Отговор #39 -: Юли 05, 2006, 15:17:29 pm »
О, мила Каси, толкова съжалявам, че си преживяла всичко това. Дано скоро се съвземеш, колкото и да е трудно. Бъди силна!  :bighug: