0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #60 -: Юли 06, 2006, 17:56:03 pm »
О-ле-ле, и това къде?
*
« Отговор #61 -: Юли 06, 2006, 18:10:52 pm »
В Майчин дом Варна. Но пишете ви моля ви как се прави по принцип хидротубацията? Не е ли така? Може би ако не се чува това жвакане със слушалки тогава гледат на ехограф.Не разбирам, макар че ам питах не се ли прави ехограф да се гледа течността и докторката ми каза, че не се прави. Щом ясно се чувало дори без слушалки този звук / той наистина се чу в цялата стая/ значи тръбата си е нормално проходима.
*
« Отговор #62 -: Юли 06, 2006, 18:37:30 pm »
е такова нещо за първи път чувам 8O
какво жвакане, какви са тия работи.......

При хидротубацията се гледа на ехограф - вагинален, как преминава течността пре тръбата и се излива в дъгласовото пространство.
« Последна редакция: Юли 07, 2006, 14:17:10 pm от StefiZ »
*
« Отговор #63 -: Юли 06, 2006, 18:57:23 pm »
С ехограф тръбите не се виждат.Иначе щяха да виждат извънматочните предварително а не като стане белята.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #64 -: Юли 06, 2006, 18:59:57 pm »
Тръбите не се виждат, но течността, ако премине и се излее в коремната кухина се вижда, което е и целта.
*
« Отговор #65 -: Юли 06, 2006, 19:12:57 pm »
естествено, че не се виждат тръбите :lol:
течността се вижда, затова се и вкарва...
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #66 -: Юли 06, 2006, 19:56:23 pm »
Kaси,толкова съжалявам за случилото ти се.Дано се оправиш бързо- и физически и психически.Ние сме с теб yahoo_17
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #67 -: Юли 06, 2006, 23:01:57 pm »
Момичета, хидротубацията мина безболезнено.Останалата ми тръба била съвсем проходима, но ще ходя 1 седмица на кални бани. След месец може пак да забременявам. Чудя се обаче на тази хидротубация защо не се гледа проходимостта с ехограф, ами само със слушалки слушаха как жвака течността в тръбата? 8O

:balk_80: :balk_159: :balk_160: :balk_161: :balk_160:и аз не съм чувала за този начин!
« Отговор #68 -: Юли 07, 2006, 09:46:31 am »
Момичета, хидротубацията мина безболезнено.Останалата ми тръба била съвсем проходима, но ще ходя 1 седмица на кални бани. След месец може пак да забременявам. Чудя се обаче на тази хидротубация защо не се гледа проходимостта с ехограф, ами само със слушалки слушаха как жвака течността в тръбата? 8O
Много странно 8O
На времето като ходих при доц. Маркова в МД Варна, пнеже ме беше страх от цветната снимка, заради облъчване, болки ит.н. и си мислех че хидротубацията под УЗ контрол е по-съвременен метод, но тя ми каза, че цв. снимка е по-добрия метод и ми я направи.Та си мисля, че в МД Варна просто не правят хидротубация под УЗ контрол.
*
« Отговор #69 -: Юли 07, 2006, 10:44:48 am »
На някоя от вас момичета правена ли е хидротубация в Майчин дом Варна и как е правена? Цветна снимка ще ми правят след калните бани.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #70 -: Юли 07, 2006, 10:59:47 am »

:balk_80: :balk_159: :balk_160: :balk_161: :balk_160:и аз не съм чувала за този начин!

И аз не съм
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #71 -: Юли 08, 2006, 15:30:39 pm »
Кой е тоя доктор - да не е Яков, че тойна мен такакъв вулвит ме натресе, че....
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #72 -: Юли 08, 2006, 17:03:40 pm »
Какво беше това вулвит? Моята докторка е Халачева.
*
« Отговор #73 -: Юли 08, 2006, 17:39:25 pm »
Оффф, мила не знам какво да ти кажа. Аз съм била пациент на д-р Халачева около 2 год. и добре че открих този форум да ми се отворят очите иначе все още щях да наливам от пусто в празно. Да тези хидротубации са патент на д-р Халачева, както и инсеминациите без обработка на материла. На мен също ми направи две такива хидротубации и след това 4 инсеминации при положение че едната ми тръба е била напълно запушена, а другата трудно проходима, ама кой да ти знае тогава (а тя е знаела, защото преди това ми беше направила и цветна снимка) 8O.Лекарят те гледа в очите, говори ти мили празни приказки и ти му вярваш и си мислиш, че си попаднал на точното място, докато в един прекрасен ден разбираш че всичко е било лъжа и си дал маса пари на вятъра. Не знам, но според мен се ориентирай някъде другаде, за да не се окаже след време че си пропиляла като мен 2 год. надежди и пари навятъра.Успех! :D
*
« Отговор #74 -: Юли 08, 2006, 18:17:45 pm »
За съжаление и във този форум няма много писано кои са добрите и лошите доктори и защо.Има засегната тема, но който е доволен от лекар не пише защо, а звучи като реклами.
*
« Отговор #75 -: Юли 08, 2006, 18:58:04 pm »
Kasiel, а3 писах в другата твоя тема, но ще ти напиша и тук пак. Не 3нам кой е лекуващия ти лекар, но той не би трябвало да те остави бе3 наблюдение да си стоиш у вас сьс сьмнения 3а и3вьнмато4на. 3ащо не отидеш при още един лекар и да видиш и той какво ще ти каже. Дори мисля, 4е трябва да си по4инеш след операцията на и3вьнмато4ната.
А3 ли4но не по3навам лекарите вьв Варна и не мога да ти препорь4ам никой. Сьжалявам.
*
« Отговор #76 -: Юли 08, 2006, 19:12:34 pm »
Каси, чета постингите ти и се направо се чудя какво да ти пиша. Ти си едно мило, страдащо, доверчиво и много объркано момиче. Предполагам, че много ти се иска да спреш да се луташ, да се окаже, че Халачева е твоята лекарка... Но когато става въпрос за живота и здравето ти, се налага много трезво да правиш своя избор.
Съгласна съм с Peta и Perla - наистина е добре да потърсиш второ мнение. Колкото по-рано го направиш, толкова по-добре за теб.
Успех мила :balk_21:
*
« Отговор #77 -: Юли 08, 2006, 20:23:11 pm »
Прави сте.Но проблема е че искам да се следя и преглеждам в Майчин дом, заради удобствата там, и някак си ако избера друг лекар там, неизбежно ще е някой ден Халачева да не ме среща в коридора и да се получи неудобна ситуация.А и незнам защо да е тя виновна? Радко извънматочната се вижда пради да стане белята. :(
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #78 -: Юли 08, 2006, 23:07:29 pm »
Мила Каси,

дори да приемем, че за извънматочната не е могла въпросната докторка да знае със сигурност (въпреки че тя е лекар, знае какви са рискиовете и не може да си позволи да не те наблююдава, поне не според мен), но това, което си написала за т.наречената хидротубация - че проверявала проходимостта на тръбите ти със слушалки - по това дали течността "жвака" или не - такова безумие за пръв път чувам и това ми е достатъчно като информация, за да кажа, че тази докторка явно не "е в час".
Виж какво, със здравето шега не бива. И правичката да ти кажа, въобще не трябва ти да се притесняваш, че евентуално ще я срещаш по коридорите на болницата след като спреш да бъдеш нейна пациентка, а тя тр. да бъде притеснената. Правилно са ти казали момичетата, колкото по-бързо се ориентираш към намиране на "твоя лекар", толкова по-добре - по-малко пари на вятъра, по-малко изхабени нерви, повече шансове за успех:).
П.С. Не съм от Варна и не мога да ти препоръчам лекар там, за което искрено съжалявам.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #79 -: Юли 09, 2006, 07:40:09 am »
Мила Касси напълно съм съгласна с момичетата!!!!!!
Мисля че трябва да потърсиш второ мнение!!!!!!
а пак това......със слушалки слушаха как жвака течността в тръбата  даже нямам думи!!!!!!!
Миличка Касиел не си губи времето....аз така в лутане изгубих над 2 години и сега много ме е яд!!!!!!!!Успех мила!Цунки! :balk_21: