0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: Кога се вижда ембриона
« Отговор #40 -: Юли 05, 2006, 15:27:10 pm »
Съжалявам, Каси! :(
Желая ти само щастие занапред!
Успех и много сили ти желая!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #41 -: Юли 05, 2006, 15:40:30 pm »
Касинка мила,сълзите ми са на очите! :balk_145:
Но нищо друго не боли повече от лошото отношение и безхаберие!
Пиши тук когато си по-добре,за да знаем как се чувстваш!
            Сили,много сили и кураж! :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #42 -: Юли 05, 2006, 17:22:28 pm »
Здравей,
Писах ти на лична. Много, много съжалявам!!!!!!!!!!!!
« Отговор #43 -: Юли 05, 2006, 18:15:24 pm »
Много съжалявам,че така се развиха нещата при теб.Пожелавам ти да се възстановиш много скоро и следващия път всичко да е наред. :bighug:
*
« Отговор #44 -: Юли 05, 2006, 18:34:41 pm »
Съжалявам Каси, знам как се чувстваш, но важното е че са реагирали все пак на време.
Бързо възстановяване!
*
« Отговор #45 -: Юли 05, 2006, 18:55:14 pm »
  Съжалявам Каси! Бързо възстановяване от операцията ти желая и много сили да продължиш напред! Хубавото е, че все пак е имало лекар, който да реагира веднага и да те спасят. Желая ти само хубави неща занапред!
*
« Отговор #46 -: Юли 05, 2006, 19:03:20 pm »
Съжалявам за случилото се. Дано от сега на татък само хубави неща ти се случват.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #47 -: Юли 05, 2006, 22:20:36 pm »
 :( съжалявам , дано няма повече такива случки.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #48 -: Юли 06, 2006, 11:20:24 am »
сажалявам барзо вьзтановяване  :bighug:
*
« Отговор #49 -: Юли 06, 2006, 12:32:22 pm »
Днес съм на първа хидротубация момичета.На останалата тръба. Вече не ми е до бебе но няма как.Чудя се защо бързат с тази манипулация като съм чела че ефекта е няколко месеца а аз следващите 6 сигурно няма да мога да забременея пак. И се чудя има ли начини да се избегне втора извънматочна.
*
« Отговор #50 -: Юли 06, 2006, 12:53:11 pm »
Kasi, и аз ти пожелавам само хубави неща
от тук нататък и много поводи за усмивки!
« Отговор #51 -: Юли 06, 2006, 13:11:27 pm »
Кураж, Каси, не се отчайвай! Следващият път ще стане със сигурност, трябва да го вярваш!!! :bighug:
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

*
« Отговор #52 -: Юли 06, 2006, 13:32:32 pm »
На въпроса ти дали може да се избегне втора извънматочна едва ли някой ще ти отговори еднозначно. Вероятността да се повтори е 20%, но най-добре може да ти каже лекаря, който е направил операция, защото е много важно какво е състоянието да другата тръба.
Извънматочна бременост се получава, когато тръбата е нагъната, има сраствания, хидросалпингс, частично запушена или просто малшанс.
Така че при самата операция лекаря е трябвало да огледа много внимателно състоянието на другата тръба и ако с нея всичко е наред, вероятността да се получи отново наистина е много малка.
успех
*
« Отговор #53 -: Юли 06, 2006, 13:36:48 pm »
О, не,не мога да повярвам, че това се е случило, мила Каси!Миличка, ти толкова се опитваше да го избегнеш!Страшно съжалявам!Ти се справяш добре, наистина си много силна, сигурна съм, че вече те чакат само прекрасни неща.Успех на хидротубацията.Но не е ли прибързано?Възстанови ли се вече матката, на мен ми казаха, че 3,4 нормални цикъла трябва да минат преди такива манипулации.Но щом лекарите са преценили!Много,много късмет!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #54 -: Юли 06, 2006, 13:56:01 pm »
Казаха ми че при всеки е различно.Другата ми тръба била добре, но явно от самата операция може нещо да срастне и затова от сега започват хидротубациите.Ще са общо 3 засега. Плаша се малко като чета че дори здрава тръба правела спазми поради някой причини/не разбрах какви/ и това ме плаши всъщност да не се повтори дори при здрава тръба. Не знам от какво правят спазми тръбите по време на оплождането.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #55 -: Юли 06, 2006, 14:11:35 pm »
Каси, миличка, чак сега видях какво си преживяла :balk_145: :balk_146:
От сърце ти желая това да е последната трагедия, през която преминаваш, бъди силна :balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #56 -: Юли 06, 2006, 14:15:28 pm »
Така е, от самата операция могат да се получат сраствания, но не е задължително да са на тръбата.
Знам че сега си задаваш хиляди въпроси, защо, как и т.н., едва ли някой ще ти отговори, за съжаление, така че прави това което трябва и всичко ще е наред.
Движи се много, не се залежавай, така поне малко ще предотвратиш срастванията.
*
« Отговор #57 -: Юли 06, 2006, 14:21:20 pm »
Ми аз не се спирам вече. Боли още но се движа постоянно.Да е жива и здрава доктор Халачева.Спаси ми живота а и беше на сватба като я извикаха да ме оперира.Шева е козметичен и още на 8мия ден ще ми вадят конците. Днес ще я питам само що така ми се надува корема около операцията.Дали е нормално.Направо съм като бременна в 5ти месец
*
« Отговор #58 -: Юли 06, 2006, 14:23:48 pm »
Относно подуането нищо не мога да ти кажа, най-добре тя ще прецени.
успех ти желая от сърце :)
*
« Отговор #59 -: Юли 06, 2006, 17:23:41 pm »
Момичета, хидротубацията мина безболезнено.Останалата ми тръба била съвсем проходима, но ще ходя 1 седмица на кални бани. След месец може пак да забременявам. Чудя се обаче на тази хидротубация защо не се гледа проходимостта с ехограф, ами само със слушалки слушаха как жвака течността в тръбата? 8O