Докторе, имам нужда от помощ. Вече не знам какво да направя. Дъщеря ми, която е почти на 7 години, в рамките на 1 месец за трети път се разболява. Симптомите са едни и същи -започва с повръщане, отпадналост, после температура, кашлица и това е. Лекуваха я двама лекари -първия път пи антибиотик панцеф, имаше много висока температура в продължение на 3 дни. После оздравя, но се разболя първо баща й, а после и аз за съжаление. След 10 дни тя отново беше болна. лекуваха я с бисептол, сироп за кашлица флудитек и хомеопатични таблетки за хрема, както и капки против повръщането. Днес отново ми се обадиха от градината, да я взема, защото повърнала. Нищо не е яла днес, но има позиви за повръщане. Дадох пак капки против повръщането и гледам да пие по малко вода и сок. Имаме и бебе на 1 месец, на което утре му предстои ваксина. Кажете какво да правя, какво да изследваме? Дълбоко се съмнявам, че може да кара един и същи вирус в рамките на 1 месец 3 пъти. По принцип е много здраво дете и рядко боледува. Започвам да си мисля дали не е някаква психосоматична реакция спрямо появата на бебето -започна точно с раждането на бебето. Страх ме е и за бебето. То е отделено, но аз съм в контакт и с двамата. Да поставяме ли утрешната ваксина на бебето или да изчакаме? Моля ви за съвет.