Не знам какъв е този д-р Райчинов, но четейки, явно не съм изгубила нищо, напротив.
Не мога да си обесня как акушер-гинеколог може да си позволи да направи подобно изказване в национален ефир. Ненормално и аморално изказване, което мен лично ме обижда сериозно, защото думи като липса на „елементарна хигиена”, твърдението, че съм изкарала „всичките болести” … , с които съм се сдобила явно според докторчето от „разпуснат начин на живот”, та това е абсурдно просто. Ако тези думи ги чуя от някой, който не е грамотен и е непросветен - не бих се засегнала, НО е недопустимо лекар при това акушер - гинеколог да направи такъв коментар! Това е подло, лицемерно, грозно и меко казано непрофесионално. Как може да се насажда такова негативно отношение спрямо хората с репродуктивни проблеми ? Как може в 21 век да се робува на подобен род предразсъдъци ? Как може да си позволиш да демонстрираш такава ограниченост и като човек, и като специалист/това последното е под огромно съмнение според мен/ ?!? Нима желанието да се изтъкнеш и да привлечеш внимание независимо по какъв начин е оправдание за простотията ??? Това са риторични въпроси. За пореден път остава жестоката обида и пулсиращата болка в душата ми ...
Смятам, че този т.нар.доктор и председател на БЛС трябва да си плати за думите!