Момичета, отговор, че ние сме си виновни и правилно са ни определили го очаквах, не за първи път вместо извинение, сме чели точно такива изказвания.
Нищо общо с темата; - скоро гледах едно интервю с Бил Клинтън по ВВС, където 5-6 минути журналиста упорито му задаваше директни въпроси за връзката му с Моника Люински. Президента първо отклони, като каза, че след толкова много време, вече е казал всичко, журналиста обаче продължи с въпросите, Клинтън спокойно отговаряше, че е дал вече показания под клетва, че няма нищо по-лошо от това враговете ти да разполагат с информация срущу теб, с която да те унищожат. Накрая попита интервюиращия, само такива въпроси ли ще му задава, отговориха му - "последно, кое ви беше най-трудно в онзи момент?" - Клинтън отговори - "да моля жена ми да ми прости и в същото време да вземам решения свързани с държавната политика".
Това признание удовлетвори питащия и продължи с въпроси за Афганистан, Ирак и т.н....
Мисълта ми беше, че ние скоро, няма да чуем подобно самопризнание, от наш политик, че е сгрешил в нещо, нашите винаги имат други виновни.
А ние искаме оставката на д-р Райчинов, вместо извинение, ни хвърлят още кал.