ЕЕЕЕЕЕ добро утро и от нас.....
отдавна не съм писала , но ние направихме една седмица моренце и от днес сме си в къщи.
Детето беше излючително послушно и изарахме страхотно. Ходихме само следобед на плаж заради мене , че 2 плажа ми идваха много изморителни.
И накрая като се прибрахме вчера следобяд изпитах такъв ужас. Сигурно ще ви се стори много смешно (мъжа ми от вчера ме бъзика).
Влизам аз в банята и забелязвам някакви бели петна по пода и във ваната и реших че са падали от тавана. Ама те пък едни засъхнали и поглеждам във ваната , където бяхме оставили стъпалцето на детето за миене и като го повдигнах, отдолу една умряла птица. Аз се разпищях и изхвърчах навън, мъжа ми се втурна да види акво става. А тя явно е влязля през комина ( че има една дупка, още не сме си сложили вентилатор) и понеже е затворено и тъмно и не е имала какво да яде.
Добре , че беше затворена вратата на банята, че не ми се мисли ако си беше летяла на споойствие из целия апартамент.
И мъжа ми за след почивка от пътуването удари една дезинфекция на банята, а атето само тичаше по мен и ми обясняваше , че това е само една умряла гугутка и съвсем не страшна
http://vbox7.com/play:066f0a0896това е горе долу от нас да ви развеселя