Работещите майки се притесняват, че няма кой да им гледа децата 3м през лятото, а вие с други грижи
М-и, Направо не ми се мисли. За ДГ - до колкото знам и при нас правят сборни групи за лятото, а за училище... Да сме живи и здрави и дано имаме работа, пък като дойде време ще го измислим.
Блу, даже като пропусне 1 ден, пак си ходи течно. Не е като запек. И докторката му каза да действаме с термометъра, ако 48 часа не е ходил. Да не сме се притеснявали, ако прескочи ден. Но си права, че вероятно разрежа ходенето, защото нали вече са по-адаптирани стомахчето и чревцата и усвояват по-добре.
Pesheck, мама свеки ми донесе Хип, ама на гранули разтворим и малко не ми вдъхва доверие на детето да давам
А у наше село само Бебезан и семена копър продават, трябва да видя за Хип пакетчета в СтЗагора когато ходим. В тази връзка- пращам моя мъж за чай против колики на Хип или семена от копър. След половин час висене в аптеката на опашка излиза бесен. Щял да набие аптекарката, щото той и казал какво иска, пък тя му предлагала накакъв чай с мента и лайка. После видях, че това е бебезанът
та значи жената правилно му го предлагала. Иначе копърът, даже само аз като пия му действа добре, а на него да му подслаждам със захар и аз не ща. Намалих количеството и концентрацията дето пия аз и сега май е добре положението.
desita_r, ако ходите на тази Варвара, да дадеш отзиви. Не бях го чувала даже.