А моя глезльо сега е във фаза "мамо, бичкам те, много те бичкам!" Е кво - бива и да не го гушкам ли?!?!?!?!? Спира ми дъха като ми го каже, а от 2-3 дни ме манипулира с това изречение! И, вервайте ми - всичко му прощавам! Пък ко ще и да ме линчуват околните! Хич, ама хич не ми дреме! Гушкам си го, глезункам си го, пък и да ми се качи на главата - кво от туй - приоритет ми е и ми се пада
Всичко е до време! Племенника ми /сега на 19г/ като малък също беше много гушкан. Докато не дойде деня, в който отказа тотално и завинаги да не иска да го гушкаме. И сега наказанието му е - да го гушнеш и да го цункаш
Хич даже не мога да кажа, че е разглезен - напротив - един нормален тинейджър е!
Хора, има си начини да отричате хорските приказки! Във всяка ситуация - различни, но винаги са налични! Водете се по децата - те са различни индивиди!
Моя хубостник за хората е кротък! И да - кротък е, но аз не викам, не повишавам тон! Е, сега да не си помислите, че съм идеална или пък, че съм една апатична една такава / напротив - много съм емоционална/! Просто го оставям да си направи каквото си е намислил, та било и да се намокри, изцапа, удари........ и той сам разбира, че това не е най-разумния начин за игра например! Обаче пък много интересно - че като не е свикнал да викам, не дай си боже някой го стресне изведнъж с "Нееееее" или "Не така" - чак подскача и ревва! Та май не знам дали действам правилно! Май трябва да го навиквам от време на време
За капак - на яслата - гушка наред всички деца, а пък е силен и ги събаря от гушкане
Та ме питат там - кво праЙм къщи - само се гушкаме ли?!?!?!?!
Само лИбовта Стаси, се гушка много мило и нежно
тя е друго нещо! хахахаха!
Слънчев и усмихнат месец юли ви желая!