Micita, тихичко честито
Пожелавам ти наистина двойно щастие и безпроблемни девет месеца
Сподели ни, имаше ли симптоми, предчуствия?
Благодаря ти Smiles, предчувствие, че се е получило имах още в момента когато ми върнаха ембрионите, как да ти кажа имах чувството, че ги усещам, нито веднъж не казах на глас не се е получило, а само повтарях "Всичко ще е наред", моят мъж е голям песимист и доста ми коства, да го накарам да мисли в положителна посока. Получи се от първия път, вярвах във себеси в доктора и така............щастлива съм, пожелавам го на всички ви. Колкото до симптомите, на 3-тия ден след трансфера, нещо ми стан, аз даже писах тук защото се изплаших, но ме успокоиха, че ето утрогестана. Повръщах,цял ден потдържах температура от 37.3 и кръвното ми бе 50 на 60. Обадих се на докито и те ме накара на другия ден да отида да пусна ПКК, на другия ден когато отидох да направя изследвани вече нищо ми нямаше, чувствах се ок а и изследванията бяха наред, докито ме прегледа и каза, че всичко е нормално и спокойно.През всичките 10 дни усещах придърпване ниско долу всеедно всеки момент ще ми дойде, само че болките този път бяха по-леки и обикновенно когато ще ми идва много ме боли кръст, този път изобщо не ме е болял. На 9 тия ден цял ден ме боля корема ниско долу, тогава си казах "ако сега не не ми дойде няма кога". Много бях развълнувана за следващия ден и през цялата нощ не можах да мигна и точно през тази нощ наистина си помислих "бременна съм" събудих се в 3 часа зверски гладна това никога не ми се бе случвало. И другото вече го знаеш.