0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #260 -: Юли 26, 2013, 08:37:44 am »
Добро утро момичета  :), .47 Smile тук съм, всеки ден ви следя. С чакането се справям, утре ми е кръвния тест. Притесняваме болката ниско долу, като всеедно всеки момент ще мидойде, но се опитвамда не ямисля, не ме боли силно, но ме боли. Нямам никакви: други симптоми, абе ще се надяваме да се е получоло. :)  Пожелавам ти успех и вярвам, че тази темичка както пише в началото е за късмет за всички нас. Хубав и ползотворен ден на всички  :D
Таня Филипова
« Отговор #261 -: Юли 26, 2013, 08:40:59 am »
Micita, стискаме ти голееми палци утре  :bighug:
*
« Отговор #262 -: Юли 26, 2013, 08:55:17 am »
Micita, стискаме ти голееми палци утре  :bighug:
Благодаря  , нека всечки видим тези чертички  :balk_145:
Таня Филипова
*
« Отговор #263 -: Юли 26, 2013, 08:57:27 am »
Стискам ви палци и се надявам с вас.

*
« Отговор #264 -: Юли 26, 2013, 12:44:16 pm »
Здравейте,днес  пуснахме микробиологиите,не разбрах кога ще са готови...
lili2011,днес ми беше 12 ден от цикъла,а овулацията ми е минала(май вчера),така че може и да съм плътно зад теб :lol:
Микробиология пуснах в понеделник, в сряда звъннах и беше готова.
ВиЛиЛи, супер си, и лигавицата много добре, и фоликулите екстра! Искат при трансфер да е над 10, ако правилно помня, дотогава твоята ще си порастне идеална!
За мен процедурите са леки и изпълнени с надежда, само крайният резултат ме срива много. Нямам особени надежди, защото док ми изброи 3 антрални тази седмица, и все пак не мога да се сдържа...
*
« Отговор #265 -: Юли 26, 2013, 17:22:31 pm »
пипилота83, как върви при теб? Стискам ти палци, нали Елонвата казват е вълшебна   :bighug:
micita, мисля че се е получило!   :bighug:
*
« Отговор #266 -: Юли 26, 2013, 20:26:22 pm »
пипилота83, как върви при теб? Стискам ти палци, нали Елонвата казват е вълшебна   :bighug:
micita, мисля че се е получило!   :bighug:
Благодаря, Дано да си права, цял ден ме боли корема, на всеки пет минути ходя да пишам и да видя дали не ме е нагостил МЦ, утрев 8.00 трябва да съм в клиниката за кръвен тест, мисля, че няма да мога да заспя. Междодругото и аз започнах с Елонва. Дано ни е на късмет
« Последна редакция: Юли 26, 2013, 20:30:47 pm от micita »
Таня Филипова
« Отговор #267 -: Юли 26, 2013, 21:12:51 pm »
мичита,
пожелавам ти положително тестче утре!
« Отговор #268 -: Юли 27, 2013, 13:25:28 pm »
здравейте момичета, имам си четири фоликула и утре в 8:00 ми е пункцията.
« Отговор #269 -: Юли 27, 2013, 17:49:06 pm »
здравейте момичета, имам си четири фоликула и утре в 8:00 ми е пункцията.
Пипилота  :crossfingers:
« Отговор #270 -: Юли 27, 2013, 22:17:18 pm »
Благодаря  :oops:
*
« Отговор #271 -: Юли 27, 2013, 22:41:52 pm »
 :D Здраввейте и от мен момичета, днес ми беше кръвния тест и ЧХГ-то ми беше 212, когато моята прекрасна докторка ми каза, че теста ми е полужителен и според него съм задържала и двете ембриомчета, чесно трябваха ми поне 2-3 мин. за да осъзная какво ми казва, разревах се като малко дете и първото, което направих е да я прегърна. Момичета темичаката наистина ни е на КЪСМЕТ, а аз ви пожелавам от все сърце, всички да изпитате това което и аз днес. Надявам се всичко за напред да е добре и нямам търпения до 12 август за офицялния преглед. Успех и само хубави емоции  :bighug: :bfp1:
Таня Филипова
*
« Отговор #272 -: Юли 27, 2013, 23:10:59 pm »
Честито micita!
Продължава серията от положителни тестове, което е много радостно.
Късмет и лека бременност до термин!

*
« Отговор #273 -: Юли 27, 2013, 23:40:10 pm »
Ей, Мицита супер много се радвам за теб.

« Отговор #274 -: Юли 28, 2013, 06:43:43 am »
Честито micita !
« Отговор #275 -: Юли 28, 2013, 07:24:19 am »
Честито !

Нека всичко върви така добре. :)

« Отговор #276 -: Юли 28, 2013, 07:36:15 am »
Micita, тихичко честито  :P
Пожелавам ти наистина двойно щастие и безпроблемни девет месеца  :bighug:
Сподели ни, имаше ли симптоми, предчуствия?
*
« Отговор #277 -: Юли 28, 2013, 08:18:45 am »
Micita, тихичко честито  :P
Пожелавам ти наистина двойно щастие и безпроблемни девет месеца  :bighug:
Сподели ни, имаше ли симптоми, предчуствия?
Благодаря ти Smiles, предчувствие, че се е получило имах още в момента когато ми върнаха ембрионите, как да ти кажа имах чувството, че ги усещам, нито веднъж не казах на глас не се е получило, а само повтарях "Всичко ще е наред", моят мъж е голям песимист и доста ми коства, да го накарам да мисли в положителна посока. Получи се от първия път, вярвах във себеси в доктора и така............щастлива съм, пожелавам го на всички ви. Колкото до симптомите, на 3-тия ден след трансфера, нещо ми стан, аз даже писах тук защото се изплаших, но ме успокоиха, че ето утрогестана. Повръщах,цял ден потдържах температура от 37.3 и кръвното ми бе 50 на 60. Обадих се на докито и те ме накара на другия ден да отида да пусна ПКК, на другия ден когато отидох да направя изследвани вече нищо ми нямаше, чувствах се ок а и изследванията бяха наред, докито ме прегледа и каза, че всичко е нормално и спокойно.През всичките 10 дни усещах придърпване ниско долу всеедно всеки момент ще ми дойде, само че болките този път бяха по-леки и обикновенно когато ще ми идва много ме боли кръст, този път изобщо не ме е болял. На 9 тия ден цял ден ме боля корема ниско долу, тогава си казах "ако сега не  не ми дойде няма кога".  Много бях развълнувана за следващия ден и през цялата нощ не можах да мигна и точно през тази нощ наистина си помислих "бременна съм" събудих се в 3 часа зверски гладна това никога не ми се бе случвало. И другото вече го знаеш.
Таня Филипова
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #278 -: Юли 28, 2013, 08:35:03 am »
Честито на Micita.Радвай се на момента и запомни всеки един миг от щастието си.След време доста често ще се сещаш за този прекрасен ден  :D
Дано да повлечеш крак в темата...виждам,че предстоят още тестове да има тези дни(дай Боже положителни).
 :bighug:
*
« Отговор #279 -: Юли 28, 2013, 08:59:59 am »
Честито на Micita.Радвай се на момента и запомни всеки един миг от щастието си.След време доста често ще се сещаш за този прекрасен ден  :D
Дано да повлечеш крак в темата...виждам,че предстоят още тестове да има тези дни(дай Боже положителни).
 :bighug:
[/quot
Мерси Асенце, разбирасе, че вече съм провлякла крак, този месец ще има много положителни тестове  :bighug:
Таня Филипова