Здравейте, момичета!
Макар и по неприятен повод (настинката на dess_dess
), сте дали много полезна информация за справяне с хрема и гърлобол. За съжаление това са си предстоящи опасности при промяната на времето. Ако симптомите са по-сериозни обаче, си трябва съвет от лекар. И аз гледах репортажа за новия грип, който засяга очите. Добре е човек да ограничи контактите и да приема повечко витамини, ама всички знаем, че това е трудна работа. Иначе за хремата е валидна старата максима: минава или за 7 дни, или за една седмица
.
avallon, не търси под вола теле
! Това е орисията на препатилите и информираните - все за нещо да се притесняват, дори и да няма повод
. Радвай се, че всичко върви без проблеми! Спокойствието и положителната нагласа също са важни за леката бременност. Звучи клиширано, но клишетата са клишета, защото са верни
.
Тук сте споменали за винцето. Ами наздраве
! Само че пийвайте качествени вина. Аз съм им почитателка, но сега хич не ми се допива.
Момичета, на вас кога започна да ви личи бременноста? И кога се наложи да търсите по-широчки дрехи? Аз още съм като преяло дете и намирам дрехи за обличане, но неразтегателните поли вече не мога да ги закопчавам
.
А колкото до дрешките за бебета и другите такъми, все още геройски подминавам магазините. Вие, които сте по-напреднали, сигурно вече потривате ръчички.
Някой да знае нещо за papilio? Че май вече й наближава времето
.
И да не забравя, добре дошли на новите попълнения
!