Ники, ще речеш, че това дете е само твое.
Боби, ти имаш ли познати от твоето поколение, които да разсъждават така? Аз понеже нямам, затова питам.
Имам... много. Моят мъж също е от тях, причината да си се грижи сам за себе си не е, защтото той сам е мсилил, че това ще му се налага някога, а защото аз не съм жена, която може да прати за бира до хладилника и да му даде гащите и чорапите след баня ( както се опита в първият ден, в който живеехме заедно
) и след толкова години дори вече е забравил, че някога не си е прал сам дрехите.
Да, не са като техните бащи, хич нищо да не правят,но знам много мъже, за които вършенето на неща в къщи е „помощ‟ понеже са добри съпрузи и си обичат жените,а не тяхно задължение. Дори преди години бях се оплакала тук, че мъжът ми не свършил нещо като хората въпреки постоянното ми повтаряне ( за децата нещо беше) и няколко човека автоматично ми казаха, че като ми „помагали‟ да не съм намирала кусури. Пак тук съм виждала коментари в бисери на децата как момченце ( вече не помня кой беше, да не се обиди някой) беше казало на майка си да си ходи да си върши женските работи или да си ходи в кухнята или нещо от сорта. Това впрочем беше намерено за смешно дори от хора в този форум. Та и ти, не само аз, имаш такива познати
.