То и тя е лекар, ама аз имам предвид моите си
Това много ме развесели
Здравейте момичета!
Аз тази нощ успях да спя, от няколко дни от както не е голяма жега съм забравила и за кръвното и пулса и т.н. Миналата нощ даже успях да спя доста добре, само дето май изобщо не се събудих след това спане... Тази сутрин ми беше толкова замаяно, че се сетих че не съм си проверявала кръвното - 109/69 мисля че е задоволително
Да се оплача обаче, че освен че не се събудих ми е адски крив деня... един от онези дето всичко ви пречи и като за капак и мъжа ми ме ядоса, и колата нещо се опитва да се развали
Абе уж да не се ядосвам, ама то ако можех да си го наложа
С всеки ден ми става все по-трудно да идвам на работа - хем ме мързи, хем тук си има доста неща и аз все по-усърдно изоставам (да не си помислите, че на някого му пука, че ми е изморено и отпаднало....не че дават зор, ама само питат кога ще съм готова и искат още
). Още не ми се остава вкъщи, или поне не съм го почувствала, но от друга страна не знам още колко ще издържа, особено като стане жегата. Отделно ако продължа да раста с тези темпове на корем, определено усещам, че ще ми стане неудобно да шофирам до около месец, а аз друг вариант за транспорт май нямам...
Пожелавам на всички един усмихнат ден, въпреки дъждовното време (поне в София е много търсене) и да сте от онези усмихнати, щастливи и енергични бременни, каквато и аз си мечтая понякога поне да съм