Момичета, тва дет си го мислите, че е мой ред - напълно сте се объркали
Хич изобщо и не мисля да раждам скоро, бременна си ми е екстра и това си е! А и квотата за седмицата е запълнена гледам
Абе не ме мислете, аз съм в София, а тук нещата стават лежерно и с финес! Ей го на - един трамвай 7-ца трябваше да го пуснат още преди три седмици, ама на - пускат ли го? И аз така с бебето!!!
Относно чаршафчетата, аз си поуших няколко от простичко хасе, но и си купих от Икея комплект два долни бели чаршафа с ластик за 17 лв (100% памук, 120*60). Което изобщо не значи, че не съм взела и спален чувал за 5-6 лв от Продавалника.. но пък той ми е по-зимничък и скоро няма да влезе в употреба.
За леглото взех и две неголеми протекторчета от Джъмбо, които ако се окажат излишни за детското легло ще ги подлагам под/около себе си, ако ми текат гърдите (дай Боже!). Също предполагам и за преобуването мога да ги ползвам...
Повивалник имам 2,00*1,80 - мисля него да ползваме, но ще видя как ще потръгне и дали много ще се изгърбвам.. Леглото ни е прекрасно дървено легло за принцеси, също от Продавалник, за 50 лв. На него и коленете можеш да си обелиш, и главата да си фраснеш качествено... Не е като тия сгъваемите, дет са с безброй по-малко приложения
Логично, е залепено от моята страна на спалнята и това е супер яко! Само дето трудно си лягам и ставам, прилазвайки от долната страна... та ако някой е намерил готино решение на този въпрос много ще ме зарадва! Иначе не ми тежи корема никак, и сигурно тези финтове заместват успешно йогата за бременни на която така и не отидох, и все пак...
Забравих да ви кажа, че пак в 'Икея' има и готски спален комплект 120*60, 100% памук, включва плик, калъфка и долен чаршаф, цялата красота е 25 лв.
Спирам дотук, защото вече се чувствам като брошура на евтин магазин.
Лекички месеци и никакви притеснения повече!
Марина, добре дошла и много красива бременност ти желая!!