Да, била съм и в двата. В Евъргрийн два пъти. Прочетох наистина лоши коментари. Прочетох и, че собственика е друг. Била съм преди това там. Ако е наистина толкова зле извинявам се за невярната информация. Местността обаче наистина е страхотна, изобщо района на Тетевенския балкан е много, много красив.
Има и нещо друго (за мен) - има много хора, за които дали някакви пари като цел номер едно е да намерят кусурите и да се концентрират в/у тях. Не очаквам, не изисквам и не се втелявам дали за един 2-3 дневен престой да ми сменят чаршафите и хавлиите, не очаквам срещу 70 , 80 или 100 лева на ден за двама да ми бъде включено и гурме ... примерно. Впечатленията, които останах и запомних бяха: природа, архитектура, невероятна колекция чай и пресни сладкиши, хубаво приготвена прясна балканска пъстърва.
Та разни хора има. Ако трябва да намеря от какво съм недоволна от Арго, разбира се има какво да напиша, масажистката я чаках половин час и не бях доволна от самия масаж, но не е нещо, което може да ми "бутне" настроението или цялостно мнението.
Лориан, и от мене малко спам - Честито!