Просто ми стана чудно как д-р Шефкетова ще коментира процедура правена при друг специалист? Но както и да е. По мнение на Шефкетова и по препоръка на ембриолозите ще направим още една, последна инсеминация преди да преминем на инвитро.
denviol, в деня на прегледа в кабинета е изпратено твоето досие, в него е описано всичко правено досега (твоите изследвания, направената вече инсеминация, т.е. начинът по който си отговорила на стимулация, ако е правена, и т.н. ) и преди д-р Шефкетова да коментира, е прегледала досието ти.
Сега съм малко шашната и незнам с кой лекар ще продължа опитите си.. Все пак причината да станем пациенти на МБАЛ "Надежда" беше д-р Стаменов.
След като вече си насочена към д-р Шефкетова, то от тук нататък ще си ходиш на прегледи при нея, тя ще ти проследи следващата инсеминация, и т.н. Но ако наистина настояваш да продължиш опитите си при д-р Стаменов, според мен поговори отново с администраторките, смятам че ако категорично изискаш да си продължиш при него, не могат да ти откажат, но имай предвид че неговия график е наистина много натоварен и често се случва да се чака доста преди преглед. А когато отсъства, д-р Шефкетова го замества за прегледите, понякога и за други процедури като пункция, трансфер .... за мен дългото чакане се оказа непосилно като време и съвместяване с работата ми, пациент съм на д-р Персенска и не съжалявам
, напротив.
Тъй като във времето съм преглеждана от всички лекари в клиниката и имам наблюдение, мога да те уверя, че д-р Шефкетова е специалист, на който може да се довериш и да си напълно спокойна за решенията, които ще вземе относно твоя случай. Но ти ще си решиш все пак, ако трябва поговори отново с администраторките.
Успех!