Момичета, помощ от приятел ми е нужна. И при трите ми установени бременности липсваше жълто тяло(жълто мехурче). В резултат на това всеки път следваше кюртаж или спонт. аборт в 6-7 седм., без да чуем сърчице. Подготвям се за пореден инвитро опит и не спирам да мисля за неуспехите. Има ли някой преодолял този проблем? Моля Ви, споделете опит!
Сияние, при мен имаше жълтъчно мехурче, но не видяхме ембрион и всичко приключи в 6 седмица. Др Персенска ми каза, че прекъсване на такъв ранен етап говори за хромозомна грешка, каза да направя кариотип. Така, че ако не си правила генетични, мисля, че оттам може да излезе нещо. Аз пуснах вчера генетични, чакам си резултата. Генетичкатами каза, че дори да имало нещо било възможно 1 от 8 яйцеклетки да е ок, не разбрах защо точно 8, но каза, че в такива случаи правят стимулация, за да изкарат повече от 8 яйцеклетки и след това предимплантационна диагностига, за да открият ембрион без аномалии.
Момичета, а аз да ви питам нещо. Вчера имах час за др. Хаджидекова, имахме консултация, взеха ни кръв и като се прибрах потърсих инфо за др. в нета и излезе снимка на др. Хаджидекова от сайта на клиниката, която няма нищо общо с др, при която бяхме. Погледнах си касовата бележка и там пише, ще сме били при Хаджидекова. Има ли друг генетичка в клиниката, с която да се заместват? Много ми е странно.