И при нас беше слънчево и топло, ама...докъм 17ч. Като тръгна да се свечерява...бррр. Но поне успях доста работа да си свърша днес. Имам си и "роби" (мама и баба), кеффффф.
Но нали съм си карък...най-после Иван се добра до тука по светло, че да пробие дупка и да опъне кабел за Булсат и горе, в едната спалня... Интимната ми мисъл е разбира се - да кажа на Дани, че детско върви САМО на телевизора горе, както и да служи за примамка за заспиване соло същия. Естествено - не намирам нужния вид и размер бургия за дупката - хукнах да купя нова, докато работи магазина. Връщам се - Иван намерил 30-ина, ма нека де, да има...
След малко ми вика: "Дай сега конекторите". Ъмммм дай ги, ама те в нюню пликче, преди месец купувани, никакъв спомен къде съм ги завряла и пак - гааааз до магазина - нося нужното. Правим цЕлата инсталация и...декодеарът на Булста-та предал Богу дух.
Дал на късо и сега трябва да го подменям. Та се отлага телевизорът в спалнята, пак. Ако успеем до Коледа - бива.
Та мазах, буркани правих, готвих и сядаме вече към 20ч. на масата и давам нареждане за: "Сега всички МЛЪК! Мама ще гледа Биг брадър. Наредила съм ви софра, утрепах се пак - яжте и дъвчете тихооо"
И мноУ ясно, че баш днес няма Биг брадър... И Иван намаза да гледа мач.
За всички от НЕ "ББ-контингента", които просто не понасят Венетка обаче - пуснете си само края на това първо предаване, където Жени й сипва с големия чЕрпак. Гледката си заслужаваше хахаха Според Венета, човек да има добри обноски по принцип, пък да не говорим да ги прояви пред м'найсе камери, които те снимат 24/7 и само дебнат фал и сеир - било лицемерие.
Това по повод как Жени посрещнала Зорница в къщата...Освен, че няколко пъти го повтори (вече почти истерясала) и като не й се получи Жени да се панира нещо, или да тръгне да се съгласява с нея и да се усуква, се изцепи, че тя на нейно място - щяла да забие на въпросната Зорница два шамара. Евалата! "Лейди".
Изобщо не се съмнявам в искреността й в този случай, след като люсна шамар на мъжа си, че бил гледал стрийптизьорката вкарана в къщата на ББ за РД на друг участник... Трябвало тогава да извърне очи в потрес и да си дойде при нея в спалнята, още я помня и се чудех тогава да се смея ли, да се кръстя ли... Гледам, че еволюция при тази женица - нЕма де. Още по-жалка и закостеняла става с времето, та затова ми стана густо как Жени не й цепи басмица хич.
Отделно, че винаги ме е дразнел пошлият й вкус и страст към махленски скандали, долнопробни клюки и ровене по кревати портомонета (на гостите й). То всъщност - с друго не ми е позната като "журналист". Не са случайни кавичките.