0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #320 -: Октомври 28, 2014, 09:00:32 am »
Михнева, явно сефте вижда мамаша и като всеки нормален човек - преживя културен шок.  :lol:

Мише, той Маги каза и друго, че бива продуцентите да наемат Албенчето за сценарист - очевидно е по-кадърна от всички, които заемат тази длъжност в момента. ;)

Рачо, на ББ схемичките все едни и същи и досадни... Първо се заемат с монтажи да покажат каква жертвичка на другите е даден играч (вкл. с Албена и мамаша това правиха няколко дни) и после се взима големият чук и прассссс. Снощи също така бяха монтирани видеата и в такава поредност излъчвани, ако забеляза. Двете седят навън, кроят зловещи планове, ръсят гаднярски и злобни реплики и следващият кадър - Жени и чистачките - седят във фитнеса и кротичко, почти скръбно разсъждават върху битието на Албена, амен-амен - щяха да пролеят някоя сълзица за нея. Внушението, което се гони е ясно. И изведнъж прАстатиите на Кали например - някак отиват на заден план и остават само злостните коментари на Албена. С Воче - същата история беше. Като й дойде ред да я коментират - сглобки от визитката й, от къщата - ама само кадри на които е барната като за прием, гримирана, нежно усмихваща се + как пищи за децата си. От изцепките й - само най-семплите напомниха. Това, което ля по "дуо Вулеви", вкл. клетвите "Внуче да не видиш" - тцъ. Все едно не е било. То между другото - не само снощи, ами и в дейлито когато беше случката - наблегна се какво казала мамаша на Воче, но какво Воче каза - ни вопъл, ни стон. Само в другия форум се спомена в 2-3 поста и така мина и замина...

Снощи апропо, показаха други интересни кадри с Албена, на които се изказва позитивно за участници, с които сега е в конфликт вкл. за Воче. Което пък ясно показва, че тя не е влязла "насъскана" срещу всички по принцип, мразеща всички, че е неспособна да види позитивите в хората, че да ги отбележи, та дори да ги изрече на глас. Явно го е направила. И това, което сега сърбат някои от нейна страна, освен че е стратегическа игра на Албена (пък било и мръсна) - явно е и "заработено" от въпросните негативно отношение. ;) Не бяха никак малко до този мисия обиди, вметки и унижения по неин адрес, които тя понесе без да истерясва и да лее сълзи, както прави драмсъстава. По отношение на Линдарева - Албена също беше съвсем права и обективна в оценката си. А именно, че от влизането й в къщата, когато беше низвергната от всички - само Албена не я достраша да й "подаде ръка", пък нали как ще го възприемат зрителите, пък как ще си подлее сама вода "дружейки" точно с "любовницата"... Именно тя й беше подкрепа по време на всичките й там кризи. Именно тя беше с нея и до нея, когато Тачо допълзя обратно в къщата и всички се хукнаха да го посрещат и да му се радват... С което за мен - Албена показва и характер и наличие на принципи, които просто демонстрира, без да вдига лозунги, че има такива. Пък доста други, начело с Воче - правят обратното. Голямо бълване какви са принципни, но поведението - доста помиярско и в противовес на голямата фръцня и заявления "аз какъв съм". И ако забелязахте - Албена се отдръпна от Линдарева, когато последната за пореден път "обърна лопатата", за пореден път се държа като пълно влечуго и пак се заусуква на Тачо, предвид всичко случил се между тях двамата само в къщата, да не говорим пък за навън... И в снощните видеа - се видяха коментарите на Албена и по този въпрос - абсолютно на място. И да, права беше, че освен жалко - такова поведение е и "предателско" спрямо нея самата. Върна се Тачко, ЗорчИ се поцупи няколко дни, вря се и се тръшка на Албена именно и хооооп като си възобнови нормалната комуникация с Тачо и компания - отсвири Албена.
Изобщо...Албена си влезе в ББ яко демонизирана предварително, заради прословутото си предаване. Продължиха да свирят на тази струна на зрителите поне половината шоу и с добре подбрани видео-материали и с коментари в лайфовете. Точно, когато игарата й вътре ставаше все по-добра и не успяваха и не успяваха да я провокират да прави това, за което аджеба са я вкарали - хоп тикнаха мамашата. И вече нямаше как да не стане панаирЯ. Албена обаче - нито е някоя куха лейка, нито е изначално зла (тук Магърдич да ме прощава). Албена не е от гушливите и мяукащи лигли, дето ще се наврат на всеки и ще му приказват медни приказки - факт. Албена, като се подразни от някого, или нещо - вади отровен език и го "нарежда" въпросния, амаааа яката. Вероятно често прекалява, но "има топки" дори това да направи открито и да си обере негативите за разлика от доста други вътре. В същото това време - Албена има изключително точна и вярна преценка за хората около себе си и ситуациите, които се случват край нея и им реагира съвсем адекватно. Нещо, което аз уважавам като качество. Другото, което виждам у нея и което мнава незабелязано в общи линии, покрай целия сеир на който се набляга е, че Албена е изключително предана и когато е с някого/зад някого - тя стои там с цената на всичко, вкл. и яко да обира плюските заради чужди изцепки. И със ЗорчИ беше така, преди ЗорчИ сама да си отряза главата и да изгуби правото си на такава подкрепа, да не говорим пък за майка й. Много по-лесно и изгодно за Албена в самата игра би било - да се тръшне с "Виждате ли каква луда ме е отгледала, аз каква съм жертва, аз затова така се държа и говоря, то ми е защитна реакция...". Щеше моментално да спечели и симпатия и съчувствие, че и опрощение за минали грехове и от тези в къщата и от тези пред екраните. Само, че Албена бидейки съвсем наясно що за чудо на природата е майка й и как е способна да влуди всички до степен физическа агресия - не се ската, ами постъпи "мъжки" и обра всичките негативи на мамаша наравно с нея самата. Без да хленчи и да обяснява каква жертва на съдбата е. Което е роля доста неприятна при всички случаи.
На мнение съм, че ако Албена ми е приятел в реалния живот - тя би била много предан и стабилен такъв, което изобщо не мога да кажа за доста от другите Убавци в къщата. Понеже не се спира абсурдното мелене за "кой бил добър пример в тази къща"... Еми кой да ми е добър пример и с какво? Воче и Кали с истериите си и лъскането на кенефи? Данчето Христова с липсата си на обща култура и домакинските дребнавости...? Това уж е игра, в която трябва да покажеш лични качества и характер, пък от тези вътре - характер засега е показала само Албена. Добър, или лош - някакъв поне. И кой й е негатива на Албена всъщност? Ми била мърла и миришела (в което лично аз се съмнявам) и като искала да каже на някой/за някой нещо кофти - казвала го директно и злостно, без да се усуква. За нещо друго да е била нападана? Аз поне не видях до момента, пък уж редовно гледам...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #321 -: Октомври 28, 2014, 10:14:00 am »
Впечатлена съм от вота - най-силна подкрепа за Жени и Тачо /семейство за чудо и приказ!/ и Албена след тях /без думи!/.
*
« Отговор #322 -: Октомври 28, 2014, 10:24:08 am »
Вотът е логичен Елфи. След първите сезони - подкрепа не получават тези, които зрителите наистина харесват в някакъв смисъл, а тези които осигуряват сеири. Гласуването по симпатии е чак на финала. Все пак 10 години върви тоя формат, първите няколко издания - публиката наритваше първо всеки, който с нещо се издъни, издразни я, възмути я....и за гледане 2 месеца оставаха "дограмите"  :lol: Та Бай Ганьо моЕ да е простак, но е хитъъъър.

Тачо не го дишам аз, но за Жени и Албена - изобщо не ми е еднозначно отношението към момента.

*
« Отговор #323 -: Октомври 28, 2014, 11:10:08 am »
Аз пък исках да изгонят Албена.
Защото си е чисто злобна. От хората, които могат да навредят, без да им мигне окото.
*
« Отговор #324 -: Октомври 28, 2014, 11:31:39 am »
То и аз мога да го направя без да ми мигне окото Жекова. Въпросът не е дали мога, а дали бих го направила, ей така "за спорта", "за личен кеф". Ти как мислиш, дали бих?
Някой може ли да ми посочи с какво и на кого навреди Албена? Не дали би могла, щото е склонна, такъв характер е, не би имала скруполи, ако реши... Да видим фактите. На кого и с какво тя навреди вътре досега?
Това, че използва умело слабостите на други играчи срещу самите тях - не е осъдително в рамките на играта. Това е игра все пак, нека не го забравяме. ;) Воче истерясва за "добър ден" например, сега точно гледам Камелия Тодорова - тя казва, че е избягвала комуникация с нея, защото "колежката просто е истерична". Е Албена й хвана истерията на Воче на къс пас и я изостри, за да изпъква нейното спокойствие на фона на чуждата истерия. Което е просто умен ход, като стратегия в ББ.
Никой не е черно-бял и толкова "плосък" като личност, че да му метнем два епитета и те да го охарактеризират. Хеле пък Албена точно. Не тъпите хора - никога не са само един пласт, не са само бели, не са само черни...

Гледала съм й предаването на времето. Не редовно, но поне 20-30 пъти. Прекаляваше с грозните епитети и квалификации - факт. По същество обаче - коментарите й бяха верни до един. Ако не греша - в БГ-ефира нейното предаване беше първото по рода си, беше скандално (и до днес така се води и се повтаря като мантра, не особено вярна), защото до онзи момент - никой не си беше позволявал подобен тон спрямо "медийно популярните". Това беше преди 15 години обаче. От "Сигнално жълто" до наши дни - толкова повече и по-груба помия се изля масово, (само хвани един жълт вестник), че Албена в нейното предаване е кЪт пионерче просто...  :lol: Но предаването и имиджа й са така яко митологизирани, че хора които дори веднъж не са го гледали въпросното - твърдят, че било адска помия, простотия и безобразие... В едно издание на "Сигнално жълто" (ако го изровя ще дам линк), Албена Вулева - беше сма на себе си тема  :lol: Така се самооплю, че и най-върлият й враг не би могъл по-добре  :lol: Което идваше да покаже, че работата си е работа (пък било и такава със спорни качества) и не става дума за нещо особено лично в нейните предавания. За това й плащат - това прави, отделно че концепцията за "Сигнално жълто" не е била нейна, а връчена от шефовете й.

Толкова тъпаци има, че аз вече наистина предпочитам "някой умен, пък било и зъл", пред цялата тая пасмина малоумници със самочувствие до Господа и качества и пълнеж - нула.  :?

*
« Отговор #325 -: Октомври 28, 2014, 11:40:33 am »
След като се замисляш дали би го направила, начи не е съвсем така.
Албена е зъл човек. Аз не искам да гледам такива хора. Мятам й епитета и хич не ми дреме.
Воче е истерична /Кали и тя не отстъпва/, да, това е нейната слабост и Албена добре дълбае.

И аз съм й гледала предаването на Албена.
Преди няколко месеца мернах едно за 5 мин. и превключих, щото ми стана смешно как тази зле изглеждаща жена, чиято прическа изглеждаше като "сама се подстригвах, на тъмно" плюе физически дадености на други хора.
*
« Отговор #326 -: Октомври 28, 2014, 11:55:41 am »
Аз сегашното й не съм го гледала да ти кажа. Едва в ББ разбрах, че имала ново в някаква пак умряла кабеларка. Аз говоря за първото й, от едно време дето й направи "сегашния имидж".
И не казвам, че Албена е някаква бяла и добра я...Сакън!  :lol: Това явно е характер вече. Аз например - мога да бъда толкова зла и пиперлива като нея, но съм човек който се чувства неудобно и неловко, само при мисълта, че може да накара друг да се чувства неловко, дори да си го е заслужил с нещо. Затова - не постъпвам като Албена, дори когато имам пълно основание, от което пък си патя аз и то редовно да ти кажа. Албена пък - не е като мен, тя като я настъпят - хапе и не й пука как се чувствал ухапания. И след като е наета това да прави - прави го и то добре. Това, че не ми харесва нечия професия - не ми пречи да отбележа, че все пак си върши добре работата за която му се плаща. Което е рядкост по принцип.

Иначе, че не харесваш по принцип хора като нея - напълно разбирам. Разбирам и защо. За съвсем друго ми е думата на мен, като я обсъждаме в тази тема.

*
« Отговор #327 -: Октомври 28, 2014, 15:35:45 pm »
Стига бе, Сис, още малко и Албена - президент  :lol:

Съществото си е злобно, манипулативно и  интригантско. Майка ѝ също. Поведението ѝ е такова, не заради играта или защото била добър тактик, както се опитва да ни набие в главите другият интригант Женя. Тя просто си е змия.

Предпочитам да мия кенефи, пред това да плета интриги, ей така за кеф или щото друго не мога.

Аз съм в тотален потрес как народът масово се радва на дъртия вампир и щерка ѝ....
*
« Отговор #328 -: Октомври 28, 2014, 18:02:26 pm »
 :lol: :lol: :lol: E, хайде сега пък Меци, аз не съм казала "Албена победител в ББ", ти чак президент... Макар, че кЪт се замисля за качествата на президента ни - може би ти е уместно предложението.  :lol:

"Съществото" може да си е злобно, манипулативно и интригантско по природа, всъщност - аз и нагоре казах - характерът й е такъв явно. Затова е склонна с лекота да направи неща, които аз не бих могла. Не щото не моЕ ми хрумнат и на мен, а просто бих имала вътрешни спирачки. И понеже е змия - подобни предавания тип "светска клюка и помия" й се получават. При предаване с читава концепция - където се иска бърз ум и остър език само, а не чак плюене - продължавам да считам, че би се справила много добре. Албена си има негативите (аз не ги отричам), но си има и своите качества все пак. Ама понеже влезе с образа на злодея - сега се явява крайно неприемливо, дори да се отбележи, че не е само черна та черна. Сори, ама само черни и само бели хора - просто няма. Сега...кой какво и дали ще вземе под внимание в даден човек и върху кое ще се съсредоточи - личен избор е. Аз се опитвам да забележа всичко в някой играч (доколкото скапаната им схема на излъчване, изобщо позволява да видиш кой знае какво де) и да си създавам мнение за него, взимайки предвид и плюсовете и минусите му. Вкл. за Албена опитвам да го направя.

За протокола - баш Албена интриги не плете и не е плела (ако е, не е излъчено)  :lol: Албена провокира нарочно, заяжда се, дразни другите по доста краен за моите възприятия начин - факт. Но интригантстването е съвсем друго нещо.

За майка й...на мен лично ми беше много забавна на първия лайф в студиото, когато я поканиха да влезе в къщата. Беше ми забавна (това, което излъчиха с нея де) на първите 1-2 дейлита. Как се шибна във вратата, как се обясняваше сама на себе си за "ерАтични чАрапи" и от сорта кукумицин - проявите й. Неадекватни, неагресивни, смешни и то за нейна сметка беше смешното тогава. Когато обаче взе да се държи грубо, агресивно и просташки и то наред - спря да ми бъде забавна на мен лично. При все, че аз самата толкова обичам животни и простотиите с кучето й ми дойдоха въз, опиканите пердета и наглото й държание при резонно отправени по този повод забележки. Снощи в студиото когато беше само защитник - пак ми беше смешна, заради диалозите, които възникваха с другите, особено с Михнева.  :lol: И снощи на лайфа и днес при Гала обаче ми направи впечатление, че тя на два пъти - придоби рЕзко нормален тон за момент (поизлезе от образ) и обясни, че преекспонира (хиперболизира май беше ползваната от нея дума) своите прояви, с цел да провокира другите, да има ответна реакция, да ги изкара от избрания от тях образ , който искат да покажат... Защо е избрала точно по този агресивен и вулгарен начин да го прави това - нИ знам, вероятно само толкова може женицата. Иначе и на Михнева снощи след размятаните реплики, каза нещо такова, докато двама други говореха, беше вече към края, преди да обявят резултатите. Днес излъчиха със Зейнеб (явно снощи записано интервю), където пак обясняваше същото. И не аз, Зейнеб днес каза, че не била лоша жената всъщност и  от сорта. Та при мамаша това поведение си е баш стратегия, чрез която иска да фокусира вниманието максимално върху дъщеря си. Сега, че привлича внимание - факт, че й навлича още негативи - или не го отчита, или не й пука, или просто не моЙ да измисли нещо по-добро.

Може и да е много по-морално и похвално да миеш кенефи и да лееш сълзи за нещо - да, но пък за гледане в подобно предаване е мега скука. Факт е, че откакто вкараха Албена в главната роля в тази седмична мисия - играта се раздвижи и взехме да виждаме по нещо за всички участници в къщата, а не както досега - само сапунката Жени и Тачо и друго - нЕма. Народът се радва на дъртия вампир и щерка й не защото би си прибрал някоя от тях в къщи, споко, не се потрисай прибързано.  :wink: Народът (т.е. зрителите на ББ, което не е баш народът) - обичат в това шоу да има динамика, да се случва нещо. Хубаво, лошо - все тая, ама да има някакъв екшън. На зрителите естествено им беше дошло не до гуша, ами отгоре от три седмици да позяпват  "кошмари в кухнята" и "масова хигиенизация" и друго - нЕма. Ами всички Мец готвим и чистим все пак, нормално да не е интересно на зрителите на подобно шоу да седнат в 20ч. пред телевизора и да гледат борбата за сиренето, броенето на хапки и глътки и обсъждания "кой, коййййй не улучи тоалетната чиния а?".

Зрителите, както по света - така и у нас са капризни, егоистични и като зяпат подобни формати - искат и очакват в тях да има "екшън" и нещо различно от собственото им битие. Хубаво, или лошо - не им е водещо, водещото е да не е скучно. Зрителите са консуматори и като изконсумират даден продукт (играч в ББ) - той отива на "бунището". ;) Когато дойде време да се гласува за победител - зрителското гласуване е различно от това по време на самото шоу. Тогава за победител се излъчва този, когото хората приемат за "най-достоен", челни финални позиции понякога получават играчи, които най-много са ги забавлявали и т'ва е всичко. Та все пак - нека не забравяме тотално, когато коментираме ББ, че все пак коментираме един медиен продукт, който има свои цели и специфики. Щото човек като забрави, че играта е игра - и става ей това, което го гледаме при Кали. Влезе с големи позитиви (върни назад темата, ако не ми вярваш) и само защото така се филмира вътре, че заживя все едно това е съвсем реално - взе да изглежда нелепа и дразнеща.

*
« Отговор #329 -: Октомври 30, 2014, 20:08:07 pm »
Пак отегчителните, до болка познати малоумия на сценарния екип - демек мисия "Фобия". Ненавиждам да гледам такива неща, не са за този формат просто бе! За един друг са. На всичкото отгоре - дали ще имат бюджет, или не - не зависи от това кой ще издевателства над себе си по темата. Бюджетът зависи от тайната мисия на Уош. "Колко забавно" - думи нямам.  :?

*
« Отговор #330 -: Октомври 30, 2014, 20:32:23 pm »
Исках, вика, да бъда актьорка  :lol: :lol: :lol:
Никога не съм искала да бъда доктор на медицината  :lol: :lol: :lol:

Умна Кучкова

Защо не номинират дъртия вампир? Защитена ли е?
*
« Отговор #331 -: Октомври 30, 2014, 20:43:10 pm »
Сега, аз сериозно да питам. Още ли на някой са му ОК, разбираем и оправдани приказките на Воче и Кали за хигиената на останалите участници?
Албена си заслужавала - добре.

Въргала и той ли? С какво? Че "прическата" му не е изблизана ли? Тя и на Магърдич е такава... Дори да е имал разстройство и да е "оплискал тоалетната" - това приказки за приказване ли са? Сериозно? Вие моЕ сте потресени от Албена, аз от тия двете кляфки съм доста по-потресена. Върла простотия на махленско ниво е това...  8O Че и вместо да се извинят - набиват колко били прави, седнали на възрастен човек в национален ефир да обясняват да се бръснел, подстригвал, къде да си слагал чорапите...

Мец, дъртият вампир е гост - не е участник ;)

*
« Отговор #332 -: Октомври 30, 2014, 20:49:12 pm »
Явно визираш мен.
Аз съм ок за такива приказки към Албена, но останалото ми идва в повече. И никъде не съм твърдяла друго.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #333 -: Октомври 30, 2014, 20:50:15 pm »
Малко изпуснах началото. Хванах от гадната миризма и още по-гадните хлебарки. Отвратително е това. И го казвам като човек, който няма фобия от пълзящи гадинки и буби. Но най най най гнусни бяха ония двете от чистотата.
*
« Отговор #334 -: Октомври 30, 2014, 20:55:37 pm »
Явно визираш мен.
Аз съм ок за такива приказки към Албена, но останалото ми идва в повече. И никъде не съм твърдяла друго.
Не визирам теб, не ставай мнителна, това е тема за веселба все пак ;) Чета темите за ББ и в мама-та, там също има доста подобни тези.

Ще цитирам Албена, с която съм напълно съгласна по темата: "Хигиената в отношенията е важна" (цитат по памет). Кали и Воче - показват тотална липса на такава. И липса на елементарни обноски за каквито претендират, че са им на егати нивото. И сега забележете - Албена им е крива за тая изцепка, понеже тя ги била насадила на тая позиция на чистачки... "Кой ми сра в гащите" има един лаф, та и Вочето сега така...

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #335 -: Октомври 30, 2014, 22:06:29 pm »
А всъщност и Воче и Кали обсъждаха точно такива нещо за останалите много преди мисията с чистачките.
*
« Отговор #336 -: Октомври 31, 2014, 08:13:38 am »
снощи успях да гледам
това за мен е най-слабия сезон на ББ като сценарий

Воче трябва да вземат да я извадят навън. Тая жена не я слуша главата.

Въргала си го спомням винаги разчорлен, изкараха го, че никога не се е къпал. Прекалиха с тази мисия.

« Отговор #337 -: Октомври 31, 2014, 08:24:55 am »
И Воче и Кали прекалиха (меко казано) с хигиенните коментари.
Не че не им вярвам, че е останала мръсна тоалетната след нечие посещение, ама бива ли точно това да обсъждаш и то в детайли... та чак кой имал раз.....ство.
А ББ тази година е особено подмолен и веднага ги издаде, за да стане скандала, както си е "редно".
*
« Отговор #338 -: Октомври 31, 2014, 09:20:56 am »
снощи успях да гледам
това за мен е най-слабия сезон на ББ като сценарий
Аз пък изобщо не си го причиних. Все е имало скандали, избухвания, обиди и епитети, но като това чудо не е било!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #339 -: Октомври 31, 2014, 09:53:29 am »
Имало е, Теди, ама не чак толкова низки. Тя и оная женска мутра Ваня заплашваше да прави живота на опонента си „тъмно черен“, ама поне не му коментираше работата на стомашно-чревния тракт.
Но на тез двете чистофайници, толкова им е капацитета и умствения багаж. Преди до половин век щяха да са пример за „идеалната жена“ - ражда и си обгрижва децата сама, готви и чисти маниакално. Е, малко врякат, но не е нещо което с един хубав пердах и после секс, не може да се оправи. :wink: