Аз също не успях да гледам съвсем внимателно, че беше леко лудница край мен, но ще опитам да разкажа най-главното.
Тити напусна шоуто с прочувствена реч. Отборът му имал проблеми и той излиза сега за да бъде с тях и до тях така да се каже. Метафорично изясни ситуацията на съквартирантите, показвайки им една картина в къщата на два кораба в бурно море. Каза, че на единият кораб бил с тях, но сега трябвало да се върне на другия, въпреки че е потъващ. Не разбирам страстта и любовта му към спорта (ни неговата, ни нечия друга), но го уважавам затова, че влага сърце и душа във всичко, което прави. Желая му от сърце да се решат проблемите с този пусти отбор, спонсори ли им трябват, какво...не знам точно, но дано се намерят. Тити го заслужава, защото наистина е отдаден на това което прави.
В лично качество - аз съм доволна, че напусна шоуто сега, не защото не ми допада обаче. Просто Тити беше много твърдо предизвестен победител в този формат на фона на всички други участници, от което все пак - губи се част от тръпката на самото шоу. Много по-интересно е за мен при множество хора, които са "сиви", а не категорично "бели", или "черни" - кой ще е накрая. Тити е толкова бял в този смисъл, че просто никой, никакъв шанс нямаше срещу него.
Линията "Жени и Тачо" - опитаха да покажат секс, ама такъв все пак нямаше. А и да имаше - скука. Новата мисия "диктатор" (заглавието от мен
) има следния замисъл. Жени и Тачо стават пълновластни господари в къщата и целта е на края на седмицата - да отнесат най-много номинации. Т.е. трябва всички да ги намразят и то яко. При провал на тази мисия - ББ каза, че седмичният бюджет ще бъде 100лв. общо за всички съквартиранти и то до края на сезона. На Тачо не му е много драго да гърчи другите и е по-мекушав. Жени няма такива дертове обаче и перфектно влезе в ролята. Поне от даваното до този момент по мисията - никой нямаше драма с поставените задачи - мъжете да си избръснат лицата до голо, жените да си изрежат ноктите до дъно, всички да са облечени в някакви грозни униформи, прибраха им козметиката и бижутата... Трябва да дават 24 часови наряди по двойки пред покоите на Жени и Тачо, изборът кои и кога си е на съквартирантите. Жени и Тачо, в тяхната спалня - могат да чуват и виждат на плазмата това, което вижда и ББ из къщата т.е. за тях няма скрито-покрито.
Кака ЗорчИ разбира се не понесе добре тази мисия. Тръшка се, сипа "умности", заплашва че ще я провали лично, но доколкото стана ясно - до момента поне не го направи. Другите я убеждават да продължи играта без тръш и излагации, съветват я как да се държи в ситуацията, как да я обърне в своя полза, ама....то не попива милото. Нито й идва на акъла, че единственият й полезен ход беше да поиска доброволно да напусне след връщането на Тачо снощи.
Накрая дадоха как Людмила влиза. Беше нелепо облечена - пак с шапчицата, ръкавички, с кучето си на ръце, ултра къса дънкова поличка - тип колан. Е, евала на хубавите й крака предвид възрастта, ама нелепичко си изглеждаше. Като влезе в двора - взе да се промъква по стените, все едно е влязла с шпионска мисия, а после се изтръска в къщата и всички бяха в недоумение коя е тази и защо е тук - нормално. Албена също беше смаяна, но се окопити първа, отиде и я прегърна. Поне на прима виста - изглеждаше като искрена прегръдка между майка и дъщеря, които са си наистина близки и се обичат. Как е наистина - предстои да видим. Людмила в типичния й стил взе да се представя на ошашканите съквартиранти, Албена и дума не обели повече. Накрая Людмила се наложи сама да поясни, че тя е майката на Албена. Може би се усети, че хората се чудят коя е всъщност - все пак не е популярно лице.
Друго особено важно не се сещам от днес, а и ако е имало - може да съм го пропуснала. Ники на финал обеща, че пак станало някакво чудо невиждано в никой ББ по света досега, ама...щели сме да го видим тези дни в дейлитата. Та....това е засега.