0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #140 -: Октомври 04, 2014, 21:07:24 pm »
Е, епизодчето тази вечер ми изпълни със съдържание лафа "зъл п****т" - в главната роля беше лордО.  :lol: :lol: :lol: Не им е лесно на тези на които им има мерак, пък не са "от неговата страна на реката". Направо ги съжалих момчетата.

Много сладка и очарователна беше изненадата за рождения ден на Кали, която й направи сегашният й мъж. Направо й завидях, благородно разбира се.  :D

По анонаса накрая - ставя ясно, че като излети някой в понеделник - щял да бъде заместен от нов играч. Ама дали ще е наистина "нов", или ще връщат Тачо - не смея да залагам. Ще видим де.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #141 -: Октомври 05, 2014, 00:23:02 am »
Казаха ли им на виповете за Горни Лом?
[/url][/url]
*
« Отговор #142 -: Октомври 05, 2014, 00:52:09 am »
От излъченото досега - няма индикации да са им казали каквото и да било от външния свят. Доколкото помня в предишния ВБ - не им бяха казали за февруарските протести. Пуснаха им кадри доста по-късно, в някаква мисия с условие да познаят дали това, което ще им кажат/покажат е реалност, или е лъжа/монтаж. Всички мислеха, че е монтаж, помня много сълзи и шок, когато им казаха, че навън става точно това и е истина....

Не мисля, че трябва да им казват за Горни Лом, или ако го направят - да им забранят да го обсъждат поне. Не считам, че този формат е мястото, където бива  за пореден път някой да си прави "дъвка" с трагедията на близките на жертвите. А неизбежно ще се получи такъв ефект, ако някой пък удари 3 питиета повече - може да стане направо грозна история.

« Отговор #143 -: Октомври 05, 2014, 09:35:38 am »
Мен във вчерашния епизод ме изуми Ива Екимова с желанието си на всяка цена да се хареса на Евгени Минчев. Вярно е, че на хората ни е заложено да търсим одобрението на другите, но то пък чак толкоз!
И на мен ми стана жал за Мартин и Иво. И те не смеят да му се противопоставят на Лорда.
*
« Отговор #144 -: Октомври 05, 2014, 15:37:00 pm »
И аз не виждам смисъл да им се казва каквото и да било за Горни Лом, освен ако някой няма пострадали роднини. Достатъчно изказвания от хора, които и хабер си нямат чухме по темата, няма нужда и тези. Аз се чудя дали ще ги водят да гласуват, все пак имат това право.

Вчерашния епизод се доближава до очакванията ми за този формат: лежерни разговорчета, интрижки, леки джавкания, е и тук-там по един омлет за разкош.  :lol: Месечков се е взел много на сериозно. Спокойно можеше да подходи с пиниз и самоирония и да си изпълни задачата без да припада преди и след нея. 

Поведението на Ива и мен ме подразни, поне от начина, по който го показаха. Допускам обаче да има сериозни монтажи, т.е. всички тези диалози да са се случвали достатъчно рядко и в различен контекст, а като ги навържат последователно и със съответния коментар зад кадър и внушението на драгия зрител е готово.
« Отговор #145 -: Октомври 06, 2014, 11:55:04 am »
Само двама от участниците в риалитито „ВИП Брадър” са отказаха да гласуват на изборите вчера. Това са пиарът Евгени Минчев и любовницата на Тачо - Зорница Линдарева. Всички останали обаче са пожелали да упражнят правото си на глас и са били извозени до изборните си секции.

Биг Брадър помоли звездите да гласуват и в Къщата, като те пуснаха бюлетините си в импровизирана урна. Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия днес преброиха вота на ВИП-овете и стана ясно коя партия спечели вота в Къщата.

С 10 гласа спечели ГЕРБ, БСП получи един глас, „Атака” – един и АБВ също един. Една бюлетина бе недействителна.

Източник: Блиц новини

Едната бюлетина била нейдествителна, защото били отбелязани и ГЕРБ и Зелените едновременно.
Според вас кой е гласувал за Атака?
Мисля си, че Данчето е гласувала за БСП или АБВ.
« Последна редакция: Октомври 06, 2014, 11:56:44 am от 47 Smiles »
« Отговор #146 -: Октомври 06, 2014, 12:57:03 pm »
Албена Вулева е гласувала за Атака. Дадоха кадър, в който сама си казва.

Кой ще изгонят довечера? Аз си мисля, че ще е Йорданка Христова, защото тези, които гласуват, въобще не знаят коя е. Ако, обаче всичко си е по сценарий, може и Мартин да си ходи.
*
« Отговор #147 -: Октомври 06, 2014, 15:16:10 pm »
E, предполагам, че при "паралелното гласуване" в къщата Албена се е избъзикала с гласуването за "Атака". Може да е всякаква, но не е тъпачка и не вярвам реално да е Атака-фенка. Но пък се сещам, че си водеше предаването в телевизия "Скат" и дълги години с Воленчо си бяха колеги там, 100% се познават лично, може пък и да го одобрява по този параграф - "лично познанство". Опитвам се да си спомня кога й спряха предаването в "Скат" и си мисля, че беше скоро след първото влизане на "Атака" в парламента, когато Волен и Симеонов разпърдяха гърнето... Но може и да бъркам. Та ако си има лични симпатии към него, понеже се познават - може и наистина да е гласувала за него (реално имам предвид). Не, че много важно де, ама като става дума..  :lol:

Врабчо, аз даже не помня кои са номинираните.  :oops: То този сезон, така го излъчват Брадъра, че човек трябва специално да си напомня да го гледа, ей така щото му е фен. Някак...почти незабележимо минава в програмната схема. Един час само на ден, ама само през работната седмица, без уикендите, пък няма късен епизод. Аз направо забравям кога е имало номинации, кои са номинирани, кога ще ги гонят. И искрено се чудя, защо набиват толкова пари да го правят този формат, като почти не го излъчват, за разлика от други години. Не ми е логично да го правиш и заснемаш това нещо и да не го излъчваш ударно.  :?

Не мисля, че Данчето Христова ще излезе днес. На мен не ми е особено интересна за гледане като играч (каквото дават с нея де), но все пак е най-известната там и единствената истинска ВИП-аджийка. Самите продуценти няма да допуснат според мен да излети сред първите, пък сещаш се за гласуването, че резултатът е какъвто те кажат ;) Някой от по-скучните и неизвестни ще литне според мен.

*
« Отговор #148 -: Октомври 06, 2014, 16:10:19 pm »
Довечера излиза един, а утре влиза друг съквартирант. Предполага се, че ще е Тачо. :x
Нов съквартирант влиза във “ВИП Брадър” ..

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #149 -: Октомври 06, 2014, 16:27:29 pm »
Още след номинациите вметнаха, че ще има нов съквартирант и аз си помислих, че ще връщат Тачо, но...много елементарно ще е, няма да има изненада за зрителите първо. Второ - ще се наложи да обяснят с какъв мотив го пускат обратно, а след цирка който спретнаха покрай "шамара" - не виждам какво ще измислят, че да не станат за смях. Големи чудеса бяха, насилие над жена, безобразие, отменени номинации - аут на Тачо, че Златен скункс получи заради тази си проява... Ако го пуснат обратно - следва да признаят, че са изманипулирали публиката и, че попресилиха случката. Или да вземат да твърдят, че "не е кой знае какво да посегнеш на жена"  8O, което не си представям как ще стане.

По-склонна съм да мисля, че ще вкарат някой наистина нов, но пък такъв, който да си има "история", "интрига", конфликт с някой от тези вътре, че да има къде да ръчкат сценаристите все пак. От Тачо и "Тачовици" - не виждам какво повече може да се изцеди като сеири.

« Отговор #150 -: Октомври 06, 2014, 23:04:12 pm »
Нямам сили да коментирам таз вечершното предаване. Но утре обещавам да се включа...
Най ме развесели начина, по който Данчето Христова посрещна първите елиминации. Отивам да я последвам  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #151 -: Октомври 06, 2014, 23:21:43 pm »
Форматът се развива съвсем по сценарий  :) Как пък не ни изненадаха с нещо. Ако зависеше от мен Линдарева да е напуснала още миналата седмица, но пусти триъгълници и четириъгълници. Иначе се случи съвсем логично от продуцентска гледна точка изгонване. Мартин вече не представлява интерес: опитаха се да експлоатират връзката му с Жени - не се получи, не показа зъби и срещу Евгени, не е конфликтна или откровено дразнеща личност, която да провокира останалите съквартиранти.

Не ми хареса, че Ники Кънчев се опита да вкара дъщерята на Данчето Христова в разговор за нейната сексуалност. Бива да се уважава личното пространство на хората, особено когато не са участници в играта.

Казаха ли нещо за новия участник, че съм изтървала ако е станало дума. Има нужда от нова заигравка, дано я постигнат. :wink:
*
« Отговор #152 -: Октомври 07, 2014, 00:01:27 am »
Не, нищо не са казали. Явно ще чуем за "сензационното влизане на..." тия дни  :lol:

Кънчев беше направо жалък с Ивана и опитите да извърти за нейната сексуалност, буквално през цялото време, пък уж за майка й ще говорят. Ама тя добре го намести де.
На Зорница майка й, жал ми стана да я гледам чак. То какво да разправяш и обясняваш при това положение. А както коментирахме на друго място....на Зорница много й се иска да е милионерско чедо, ама явно нИ е. Може би родителите имат приличен бизнес, ама чак богати и то много - нещо не ми изглежда реално... Направи ми впечатление на въпроса, че другия й женен любовник й обещал джип да й купи, как майката каза само: "Ми те си имаха някаква уговорка". За какво точно е била "уговорката"? Това нали уж е връзка, а не бизнес тип "секс срещу пари". Не ми е проблем, че богат мъж купува скъпи подаръци на гаджето/любовницата си/жена си...всеки с възможностите си. Просто начинът по който го обясни майката ми се видя някак...нереден. Звучеше все едно коментира бизнес-сделка на дъщеря си, а не интимните й отношения с някого.

На Кали майка й ме втрещи като стайлинг, признавам си  :lol: Но пък много пряма жена и без някакви правежи и усуквания каза какво мисли и за своето дете и за другите, тя как ги вижда нещата. Хареса ми в този смисъл.

Данчето, която си беше легнала и си къртеше, когато уж има шанс да й кажат: "Имаш 1 мин. да напуснеш къщата завинаги" - вече ме разби от смях. Не тя де, ами това, че ни Кънчев, ни отговорните за живото предаване другари са забелязали, че си ляга и колко нелепо ще е това да се покаже в жив ефир. Бяха неподготвени, тотално. Ники даже не отговори на въпроса на другите дали да я будят, така се ошашка.

Според очакванията - публиката изгони най-непознатия за тях по принцип и най-безинтересния за гледане и спретване на сеири и скандали. ;)

*
« Отговор #153 -: Октомври 07, 2014, 00:07:24 am »
Според очакванията - публиката изгони най-непознатия за тях по принцип и най-безинтересния за гледане и спретване на сеири и скандали. ;)
Публиката не гони според мен, а продуцентите. Но си права, че Мартин им беше безинтересен.

*
« Отговор #154 -: Октомври 07, 2014, 00:17:09 am »
Публиката не гони според мен, а продуцентите. Но си права, че Мартин им беше безинтересен.

И така да е - продуцентите ще ритнат този, който е най-безинтересен за публиката. А за мен Мартин беше безинтересен, дори забравях че го има. Не познавам и някой дето да го забелязваше. Мисля, че в някакви особени случаи продуцентите манипулират вота, т.е. някак успяват да пренебрегват и изкривят гласуване. Но е на по-късен етап на играта това, на този - не се налага просто. ББ-контингента се научи с времето как да чатка смс-и. Първите сезони, като ги вбеси някой и аре аут и после мрАт от скука. Сега ритат всички скучни и чаааак накрая, почти за финалите - вече се почва гласуване по симпатии, антипатии, фен-групи, с морал, без морал и пр.
Сега ще ритнат всички "тапети", че после вече почва играта. К. Тодорова ще е следващата излетяла според мен. Досега й се размина, заради "шамара" на Зорница, защото анулираха гласуването. Като гледам как нерви всички вътре - пак ще я номинират, а тя много фенове няма навън. Още по-малко пък склонни да гласуват в подобен формат, ако изобщо го гледат.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #155 -: Октомври 07, 2014, 06:19:31 am »
Ентусиазираното начало на този сезон бавно започва да спихва...
Тотално разочарование от Ники Кънчев, тук Додич много добре го каза,
визирам достойното поведение на Ивана, която деликатно го върна в релаността.

И след снощната реч на Тити, вече имам фаворит...
Луд бил, ненам къв бил... безценен е, мен ако питате.

Понеже и аз като Данчето Христова им дадох отбой и си легнах, да разбирам, че Мартин излезе?
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #156 -: Октомври 07, 2014, 08:59:00 am »
Момичета, аз съм прекалено доверчива, но не мисля, че продуцентите или някой различен от публиката определя наистина вота за изгонването и оставането. Може и да греша, но прекалено нагло ми се вижда, за да е истина.
Но както и да е.
От гледна точка на шоуто, добре че Мартин си отиде. Наистина не беше интересен.

Речта на Тити беше много на място. Но съквартирантите го гледаха доста странно. Аз си признавам, че ако съм вътре ще съм същата като "господарките на кухнята" дето разпределят яденето и следят кой колко изяжда  :oops:. Не съм права, но съм точно такава. На заведение например не обичам да си споделям  яденето с никого и такива схеми "дай да поръчаме много неща и всеки да опита от всичко" въобще не ги обичам. Поръчвам си и си го ям, на никого не давам от мойто и от никого не искам неговото (дори и да съм сгрешила в избора си) :lol: :lol: :lol: 

Не гледах през цялото време и явно съм изтървала намеците на Ники към Ивана. Но тя нещо не ме накефи. Много ограничен речник (той е ОК, тя е ОК и др.п.).

Майката на Кали веднъж я гледах при Гала, доста по-добър стайлинг имаше и аз сега се очудих на каква лелка се е направила.

ББ не ги беше предупредил за елиминациите според мен (доста изненадани изглеждаха), та затова Данчето си беше легнала.

Мисията с разваления телефон беше меко казано гнусна.
*
« Отговор #157 -: Октомври 07, 2014, 09:25:13 am »
Не гледах през цялото време и явно съм изтървала намеците на Ники към Ивана. Но тя нещо не ме накефи. Много ограничен речник (той е ОК, тя е ОК и др.п.).
Тя беше отишла с нагласата да защитава майка си, а се наложи да се разправя с Ники Кънчев относно сексуалната си ориентация. Тя не е медийна звезда и когато те и нападат, даже и ОК е трудно да кажеш. Както тя самата каза на няколко пъти - Тук съм да защитавам мама, а не да говорим за мен  :wink:

*
« Отговор #158 -: Октомври 07, 2014, 10:30:39 am »
Напълно съгласна с мнението на Ники. Момичето дори не знам как се е съгласило да отиде там предвид на анонсите за нея в предаването и реагира съвсем адекватно. Въобще за мен е крайно неприемливо да се обсъжда сексуална ориентация, особено ако със същата не се парадира и не се навира в очите на хората. Достъчно "нормални" намират удоволствия в нестандартни за всеобщата нагласа интимни занимания, но понеже са с лица от противоположния пол и "няма проблеми". Ей това за мен е лицемерие, което толкова се обсъжда в този точно формат.
Замислих се дали учасниците подават предварително списък с хората, които биха ги подкрепяли в коментарните студиа? 
« Отговор #159 -: Октомври 07, 2014, 10:57:22 am »
Момичета, това което гледах с Ивана беше съвсем в началото, първите коментари и на четиримата защитници. Със сигурност Ники още не я е бил нападнал.
Аз също нямам нищо против сексуалните ориентации на хората и не е честно да се "нападат" на тази тема.
Изказвам впечателението си за нея, игнорирайки този факт.
По-скоро мога да я "оправдая" с притеснение от камерите например.

Сега дават Мартин в На кафе.