E, предполагам, че при "паралелното гласуване" в къщата Албена се е избъзикала с гласуването за "Атака". Може да е всякаква, но не е тъпачка и не вярвам реално да е Атака-фенка. Но пък се сещам, че си водеше предаването в телевизия "Скат" и дълги години с Воленчо си бяха колеги там, 100% се познават лично, може пък и да го одобрява по този параграф - "лично познанство". Опитвам се да си спомня кога й спряха предаването в "Скат" и си мисля, че беше скоро след първото влизане на "Атака" в парламента, когато Волен и Симеонов разпърдяха гърнето... Но може и да бъркам. Та ако си има лични симпатии към него, понеже се познават - може и наистина да е гласувала за него (реално имам предвид). Не, че много важно де, ама като става дума..
Врабчо, аз даже не помня кои са номинираните.
То този сезон, така го излъчват Брадъра, че човек трябва специално да си напомня да го гледа, ей така щото му е фен. Някак...почти незабележимо минава в програмната схема. Един час само на ден, ама само през работната седмица, без уикендите, пък няма късен епизод. Аз направо забравям кога е имало номинации, кои са номинирани, кога ще ги гонят. И искрено се чудя, защо набиват толкова пари да го правят този формат, като почти не го излъчват, за разлика от други години. Не ми е логично да го правиш и заснемаш това нещо и да не го излъчваш ударно.
Не мисля, че Данчето Христова ще излезе днес. На мен не ми е особено интересна за гледане като играч (каквото дават с нея де), но все пак е най-известната там и единствената истинска ВИП-аджийка. Самите продуценти няма да допуснат според мен да излети сред първите, пък сещаш се за гласуването, че резултатът е какъвто те кажат
Някой от по-скучните и неизвестни ще литне според мен.