Oххх, чудех се какво важно пропускам снощи да изкоментираме и да - речта на Тити. Беше абсолютно прав, съвсем на място им ги каза тези неща, дано на някой му стигнат и до мозъка, а не само да му минат покрай ушите. Да видим.
Смайли, аз относно "кухненските неволи" съм по-скоро обратния на теб модел.
Не, че не бих опитала малко от малко да вкарам някакъв ред, особено при ограничени ресурси - то просто се налага някой да го направи това. Но чааак такова придиряне, броене на хапки, бири и каквото и да било ми е абсурдно, да не кажа жалко и излагация пълна. Някой да е станал през нощта и да е изял цялата тенджера с храна, предвидена за всички в къщата - да, тогава ще му "нашокам канчето". Но да прелитам, да надничам по чашите и чиниите и да правя вметки като тези на К. Тодорова - никога. Мен лично ме вбесяват ей така пуснати реплики от някого, все тая по какъв въпрос де. Ако считам, че Влади си е сипал повече, не е помислил за другите и пр. и реша да се намесвам - ще му го кажа директно, но и с нужната доза уважение, като към възрастен и равностоен на мен човек. А не все едно е Дани, на когото правя забележка мимоходом да внимава с тоя шоколад дето яде да не го маже по дивана, че...ще види. Нейното прозвуча по втория начин и аз бих се разбесняла на мястото на Влади. Има си начин, примерно: "Влади, извинявай че изобщо повдигам темата, ама виждаш - игра, бюджет, правят ни на луди с тази храна... Това кюфте, лютеница и пр. ще има ли за всички? Знам, че всички са гладни и никой не се наяжда, ама колко имаме от всичко, дай да сметнем колко порции са..." Апропо, ако беше подходила така - щеше да разбере, че има за всички, Влади не е изял света, яде за сефте този ден и би се получил съвсееем друг вид разговор. Та дори можеше да се посмеят на ситуацията, да се вкара и малко автоирония от двете страни и това да е.
Има и друг момент, който е в рамките на играта. Може да живеят всички заедно по принуда, да имат общ бюджет по принуда, но всеки там е влязъл "сам за себе си". И част от самата му игра е да покаже доколко може и е склонен да се съобразява с околните за едно, или друго, или съответно - не може и не иска. И да трупа позитиви и негативи и в очите на съквартирантите си и в тези на публиката и по такива въпроси вкл. Ако не греша Мартин по въпроса каза, нещо от сорта, че "като мислиш, че ям прекалено много и не се съобразявам - има си номинации, номинираш ме и това е". И е напълно прав. Това не е ДГ с няколко даскалици и другите там - хлапетии, дето ще им се дава в прав текст наклон за какво ли не. Колко и кога ядял някой, кога спял, що пиел вино в 11 ч., или 3-а бира в 12ч.... Това са възрастни хора бре! Ако иска цял ден ще спи, няма да яде, само ще пие - то си е негова работа. Пък на някой като не му харесват такива неща - прас номинация с този мотив и готово. Нали уж им е зор да мислят мотиви? Ето - златна мина по въпроса.
За Ивана - не си гледала всичко явно. Момичето беше дошло да говори за майка си, това опита да направи, Кънчев едвам изтърпя пет изречения да каже тя за Данчето - като човек, характер, навици, все нещата за които СЛЕДВА да говори защитаващият я на елиминации и захвана с: "Ама ти си различна, майка ти как го приема" и пр. глупости.
Едно, че "как го приема майката" - се чу и видя още на играта с кубчетата и не виждам какво има повече да се коментира. Второ, че няма никаква връзка това с играта на Данчето в къщата, та дори и с откъсите които пуснаха с нея и следваше да бъдат коментирани в студиото. Ивана елегантно го финтира по въпроса няколко пъти, но той продължи тъпо и упорито да се излага и да извърта кой да е въпрос битов, до сексуалността на Ивана. Баш като вицът за студента и краставицата. Грозна и мнооого тъпа история. И откровено просташко поведение от страна на Кънчев. В крайна сметка - Ивана реално отказа да разговаря с него, като разбра за к'во иде реч и мина на кратки едносрични отговори. И правилно. Защото две думи в повече да каже и Кънчев успяваше, макар и по мега нелеп начин да вкара пак в обръщение "ти си различна". Та даже когато тя му каза: "Да различна съм. Майка ми е родила извънземно. Ето драги зрители - така изглеждат извънземните"
, човечецът не се усети да спре с глупостите и продължи да се излага.
Да не говорим пък, що за "интересно" за публиката е през 2014 година, че една жена - предпочита да има интимни отношения с друга жена.
Та и в самото шоу имаше такава двойка и то скоро (Дяковска и Камелия), в момента вътре е Е. Минчев... Изобщо, ама изобщо не разбирам кой и с какъв акъл от екипа на ББ беше решил, че "ти си различна" намилано от Кънчев спрямо Ивана и това да се върти и каже по 20 начина е нещо интересно за когото и да било.
Додич, да предварително даваш списък с няколко човека поне, които да могат да извикат като защитници на лайфовете. Поне в "Сървайвър" е така, не мисля че тук е по-различно. Няколко са, за да има опция, ако някой е възпрепятстван в даден момент - да могат да извикат друг. А и защитниците - трябва все пак да са предварително навити да участват в това и да се явят по ТВ и само някой от екипа да им звънне кога да идват. Сещай се, ако трябва да издирват те приятели и роднини на участници, да им звънят и да ги уговарят за участие...