0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #160 -: Октомври 07, 2014, 11:01:52 am »
Всеки има право да бъде такъв какъвто иска!Толерирам,
ако не ми веее на флаг точно тази си особеност. А парада със същата е зор,
ама ако някой не е забелязал да види - обратен съм. Ивана не познавам, но тя не е от този описан
от мен тип "различни". Не е лесно за една майка да приеме различното си дете,
да го защити, а популярна личност като Йорданка Христова да запази и достойнство, и осанка.
Това й поведение може само да ме накара да я харесвам още повече.
Ники Кунчев падна много, много ниско...
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #161 -: Октомври 07, 2014, 14:40:51 pm »
Oххх, чудех се какво важно пропускам снощи да изкоментираме и да - речта на Тити. Беше абсолютно прав, съвсем на място им ги каза тези неща, дано на някой му стигнат и до мозъка, а не само да му минат покрай ушите. Да видим.

Смайли, аз относно "кухненските неволи" съм по-скоро обратния на теб модел.  :lol: Не, че не бих опитала малко от малко да вкарам някакъв ред, особено при ограничени ресурси - то просто се налага някой да го направи това. Но чааак такова придиряне, броене на хапки, бири и каквото и да било ми е абсурдно, да не кажа жалко и излагация пълна. Някой да е станал през нощта и да е изял цялата тенджера с храна, предвидена за всички в къщата - да, тогава ще му "нашокам канчето". Но да прелитам, да надничам по чашите и чиниите и да правя вметки като тези на К. Тодорова - никога. Мен лично ме вбесяват ей така пуснати реплики от някого, все тая по какъв въпрос де. Ако считам, че Влади си е сипал повече, не е помислил за другите и пр. и реша да се намесвам - ще му го кажа директно, но и с нужната доза уважение, като към възрастен и равностоен на мен човек. А не все едно е Дани, на когото правя забележка мимоходом да внимава с тоя шоколад дето яде да не го маже по дивана, че...ще види. Нейното прозвуча по втория начин и аз бих се разбесняла на мястото на Влади. Има си начин, примерно: "Влади, извинявай че изобщо повдигам темата, ама виждаш - игра, бюджет, правят ни на луди с тази храна... Това кюфте, лютеница и пр. ще има ли за всички? Знам, че всички са гладни и никой не се наяжда, ама колко имаме от всичко, дай да сметнем колко порции са..." Апропо, ако беше подходила така - щеше да разбере, че има за всички, Влади не е изял света, яде за сефте този ден и би се получил съвсееем друг вид разговор. Та дори можеше да се посмеят на ситуацията, да се вкара и малко автоирония от двете страни и това да е.
Има и друг момент, който е в рамките на играта. Може да живеят всички заедно по принуда, да имат общ бюджет по принуда, но всеки там е влязъл "сам за себе си". И част от самата му игра е да покаже доколко може и е склонен да се съобразява с околните за едно, или друго, или съответно - не може и не иска. И да трупа позитиви и негативи и в очите на съквартирантите си и в тези на публиката и по такива въпроси вкл. Ако не греша Мартин по въпроса каза, нещо от сорта, че "като мислиш, че ям прекалено много и не се съобразявам - има си номинации, номинираш ме и това е". И е напълно прав. Това не е ДГ с няколко даскалици и другите там - хлапетии, дето ще им се дава в прав текст наклон за какво ли не. Колко и кога ядял някой, кога спял, що пиел вино в 11 ч., или 3-а бира в 12ч.... Това са възрастни хора бре! Ако иска цял ден ще спи, няма да яде, само ще пие - то си е негова работа. Пък на някой като не му харесват такива неща - прас номинация с този мотив и готово. Нали уж им е зор да мислят мотиви? Ето - златна мина по въпроса.  :lol:

За Ивана - не си гледала всичко явно. Момичето беше дошло да говори за майка си, това опита да направи, Кънчев едвам изтърпя пет изречения да каже тя за Данчето - като човек, характер, навици, все нещата за които СЛЕДВА да говори защитаващият я на елиминации и захвана с: "Ама ти си различна, майка ти как го приема" и пр. глупости.  8O Едно, че "как го приема майката" - се чу и видя още на играта с кубчетата и не виждам какво има повече да се коментира. Второ, че няма никаква връзка това с играта на Данчето в къщата, та дори и с откъсите които пуснаха с нея и следваше да бъдат коментирани в студиото. Ивана елегантно го финтира по въпроса няколко пъти, но той продължи тъпо и упорито да се излага и да извърта кой да е въпрос битов, до сексуалността на Ивана. Баш като вицът за студента и краставицата. Грозна и мнооого тъпа история. И откровено просташко поведение от страна на Кънчев. В крайна сметка - Ивана реално отказа да разговаря с него, като разбра за к'во иде реч и мина на кратки едносрични отговори. И правилно. Защото две думи в повече да каже и Кънчев успяваше, макар и по мега нелеп начин да вкара пак в обръщение "ти си различна". Та даже когато тя му каза: "Да различна съм. Майка ми е родила извънземно. Ето драги зрители - така изглеждат извънземните"  :lol:, човечецът не се усети да спре с глупостите и продължи да се излага.
Да не говорим пък, що за "интересно" за публиката е през 2014 година, че една жена - предпочита да има интимни отношения с друга жена.  8O Та и в самото шоу имаше такава двойка и то скоро (Дяковска и Камелия), в момента вътре е Е. Минчев... Изобщо, ама изобщо не разбирам кой и с какъв акъл от екипа на ББ беше решил, че "ти си различна" намилано от Кънчев спрямо Ивана и това да се върти и каже по 20 начина е нещо интересно за когото и да било.

Додич, да предварително даваш списък с няколко човека поне, които да могат да извикат като защитници на лайфовете. Поне в "Сървайвър" е така, не мисля че тук е по-различно. Няколко са, за да има опция, ако някой е възпрепятстван в даден момент - да могат да извикат друг. А и защитниците - трябва все пак да са предварително навити да участват в това и да се явят по ТВ и само някой от екипа да им звънне кога да идват. Сещай се, ако трябва да издирват те приятели и роднини на участници, да им звънят и да ги уговарят за участие... :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #162 -: Октомври 07, 2014, 14:55:29 pm »
За Ивана намеците на Ники не съм ги гледала пак казвам.   :D
Това, което гледах бяха два момента. Единият най-първите им изказвания, където всеки и всичко беше ОК и после най-последните, където каза нещо от рода на "Майка ми е чук" по повод на това, че Данчето спеше. Та това имам предвид като казвам, че речникът й ми се стори беден. Може и нарочно така да е отговаряла, знам ли.

В случая на Влади с кюфтетата и лютеницата, той си беше отсякъде прав.
Ама ако например е ясно, че всеки има по две кюфтета и някой дет си ги е изял, изяде без да попита още (т.е. подяде някой от другите), леле и а аз ставам зла в тоз момент  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #163 -: Октомври 07, 2014, 15:38:05 pm »
Да, хванала си само началото и края на "диалога" с Ивана и затова са ти такива впечатленията. Не й е беден речникът, а мисля че и е доста и "багажа". просто нямаше друга опция снощи, заради глупостите на Кънчев, освен почти да замлъкне, или да пуска по няколко думи само. И не бяха "намеци" - беше си направо опяване по темата от страна на НикитУ. Тотална излагация, за него де.

Относно плюскането - според мен погрешно си правят бюджета. По-разумно е да отделят да кажем 60-70 % от всичко за ядене и то такова ядене, че да имат повече количество и да е засищаща храната. Без лиготийки и екстрички, а те пазаруват мега тъпо от това, което съм виждала поне. Другите 30% пък - да ги дават за "екстри" според нуждите на всеки от нещо, без да си "дирят карез" кой какво искал и защо. Един иска бири, друг цигари, трети вино, четвърти мед, пети плодове.... Няма никакво значение дали дадено желание персонално е в графата "полезно за здравето", или не е. Следва да се уважават личните избори. Нещо като - всеки играч си получава лични "джобни", харчи си ги за каквото му е важно и това важното за него си е само за него. Пък базовите хранителни продукти да са общи и се делят поравно.

Да бъдем реалисти. В къщата - няма деца и подрастващи, за които е жизнено важно за седмица-две, или месец - менюто да бъде балансирано, да включва всичко важно и полезно - месо, риба, зеленчуци, плодове, млека, сирена и пр. дето са от най-скъпите. Колкото и да ти е изпипан хранителния режим навън и да ти е важен - и месец да изкараш на хляб и боб (фигуративно казано) - нищо нЕма да ти стане. Ама те...тъпа раУта. Гледам, че на тоя окъсан бИджет - сокчета си купуват. Ми сокчетата са боклук първо, не са хранителни, не са нещо мега важно и са доста по-скъпи от водата. Пилешкото месо беше на някакви смешни пари помня - ми ще накупите пиле повече, да не ви е съвсем постно. Ще вземете повече картофи, защото има хиляди варианти да се готви с тях, барем да не е едно и също на вкус. Паста - също има варианти бол за приготвяне. И боб ако щеш. Могат спокойно да се изхранват и да няма гладни и с този бюджет, ако седнат да помслят малко кое е най-евтино, засищащо и от кое могат да купят количества.

Като си определят и бюджет за "екстри" - и нервите и напрежението ще са много по-малко. Ядящите сладко ще си Апват поне някое блокче шоколад, пушачите ще имат поне няколко цигари на ден (не е като без хич), пиячите и те по някоя чашка... Това, че няма да ги имат в изобилие - се изтрайва, ако все пак не липсват тотално. Пък сега - хем тези неща липсват, хем пак се карат за плюскането и се нервират.

Аз например - мога да ям и веднъж дневно и то не да плюскам за трима. Една нормална порция ми стига. Не съм капризна на храна, не налитам на месо, но ако това е сготвила групата - ям го и гък не казвам. Да съм яла нещо. Мога и голи препечени филии в тостер да ям БЕЗ нищо. Не щото не съм чревоугодник, но нямам дерт в подобна ситуация да спра да бъда и няма да истерясам. Няма да умра ни без прясна салатка, ни без малинки извън сезона. Не мога обаче без поне едно кафе сутрин. Може да е някакво чорбаливо и гадно, дори някоя гняс 3 в 1, ама да имам, иначе освирепявам. Пушач съм и пуша много. В подобно положение обаче ще кротна на кутия-две цигари за седмицата (ако и да пуша по две на ден), просто да имам да запаля като ме напъне вече много жестоко да ми се пуши. Пийвам си, ежедневно, но мога да изкарам без никакъв алкохол колкото време се наложи. Бих проявила разбиране към крайната нужда от нещо (все тая какво) на всеки един от съквартирантите и бих очаквала те да проявят разбиране към моята крайна нужда от нещо, а предвид бюджета - всички да си задоволим този вид крайни нужди на принципа "да не е без хич", не да ни стига както сме свикнали.

Не става да седят гладни всички, че аз да мога да пуша зер. Естествено. Но не става и за да не пуша, при оръфан бИджет, щото пък някой държал да хапва мед, да пие чайче, сокче, да яде "активиа", кюфтенце, лютеничка (по 7 кинта бурканчето) и да ми седи в поза: "Ма ся Иеденето е над всичко, особено над твоята нужда от цигари/вино/шоколад, пък и последните - не са полезни". Аре холан дето вика Данчето.  :lol: Ако има полза някаква от цялата тъпня с бюджетите - тя е да си лъсне кой колко дребна душица е всъщност и кой наистина нетолерантен и ограничен в мисленето си в посока "само моето е вярно и правилно". И чудесно си проличава кой не умее да комуникира, а това е мега важно умение в тази игра и ситуация.

П.П. Поне аз не съм гледала до момента, да е имало случай някой да изяде чужда порция и друг да е седял гладен заради първия.

*
« Отговор #164 -: Октомври 07, 2014, 16:14:13 pm »
http://www.kliuki.bg/327286/%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%B5/  Ето една, вероятно достоверна клюка какво ще гледаме довечера. И в снощното предаване на финала загатнаха, че пак имало скандал и е от този вид - кой какво казал и кой съквартирант е бил яко засегнат от казаното.

Минчев яко се е олял тоя път, ако написаното е вярно. То, че няма цедка на устата - често е забавно за гледане, ама той пък и никаква мярка няма като се разсъска и започне да засяга интимни неща и въпроси, засягащи друг участник. Сигурно пак е бил почерпен, ама нали уж нямаха пиене?

*
« Отговор #165 -: Октомври 07, 2014, 16:46:49 pm »
Тити ми напълни душата, но за съжаление се съмнявам речта му да има повсеместен ефект. Баш Минчев е в тази група - от его и мисли за интриги не му остава време и ресурс да слезне на земята.

Не ми харесва, че Никол непрекъснато го оправдава с това, че видиш ли имал трудно детство, живял по институции и прочие и хайде да му е простено такова поведение. Никой от влезлите там, с изключение на Ели Гигова вероятно, не е роден в дантели и захранван със златна лъжичка. Борили са се хората и са имали лични драми, кой повече кой по-малко. Забавно е на моменти да се прави на палячо, но вече преминава границата. А Ива как му се подмазваше....бях склонна да мисля, че е пресилено представено отношението й към Евгени, но по всичко изглежда, че действително му се слага.
*
« Отговор #166 -: Октомври 07, 2014, 17:05:25 pm »
Не ми харесва, че Никол непрекъснато го оправдава с това, че видиш ли имал трудно детство, живял по институции и прочие и хайде да му е простено такова поведение. Никой от влезлите там, с изключение на Ели Гигова вероятно, не е роден в дантели и захранван със златна лъжичка. Борили са се хората и са имали лични драми, кой повече кой по-малко.

Споделям позицията. Аз също не считам, че човек в зряла възраст, очевидно не тъп и не неспособен да просперира в живота по някакъв начин - следва да бъде оправдаван за грозните си и неадекватни прояви спрямо други хора с "тежко детство/минало". Да, тежко е било сигурно, да това оставя следи за цял живот малко, или много. Но умният човек, този с някакво лично достойнство - не използва "тежко минало", че да си оправдава така кофтия характер. Сори, ама при Евгени се просто кофти характер, който осбено в нетрезво състояние - той не може да контролира.

Никога не ми е минавало през ум на мен, ако направя нещо лошо, тъпо и пр. да хукна да го оправдавам с: "Ама тати знаете ли как пиеше и какво чудо беше у дома, докато не се разкара най-после и аз колко съм страдала и колко съм травмирана от това и моля сега да ме разберете".  8O Сори, ама не! Ако дрънна половин шише уиски и пияна направя тъп скандал на някого, обиждам го и го унижавам - това не се случва, защото съм имала "тежко детство", а защото да кажем съм злобна, скандалджийка, завистница, не мога да се контролирам и пр. Или да си бях зарязала детето на бабите, като се разделихме с баща му, щото съм в амок видиш ли от този неприятен обрат в личен аспект и да очкавам някой да ми съчувства за подобна постъпка с "ах, горката тя, ми не й е лесно, нормално да направи така...". Мнеее, не е нормално , не съм го правила, а ако бях - нЕам оправдание.

Евгени има само един проблем и този проблем му е с него самия. Не мисля, че е лош човек по душа - напротив. И тъпак не е. Просто е "слаба ракия" откъм самоконтрол и неспособен сам себе си да погледне честно в огледалото, да си отбележи личните кусури и да се напъне поне да се пребори с тях. Не заради другите, заради себе си самия. Затова е и нещастен в личен план си мисля. Той просто не допуска да бъде обичан, "ака на метеното редовно" и в един момент, с такова поведение - отблъсква и хората, които наистина го обичат. После пък страда, че е самотен.
Трудно е и за хетеросексуални хора, непопулярни медиййно лица да срещнат изобщо точният за тях човек и да създадат хармонична и трайно съществуваща двойка. За Евгени по принцип е по-трудно да се случи това, по куп причини. Но и той сам саботира всеки шанс да му се получи. И в интимен и в чисто приятелски аспект.

Някой, колкото и да те обича по принцип и заради това да е склонен да ти търпи ред кусури...еми като нямаш мярка в проява на същите - идва момент, в който няма да ти ги изтърпи, колкото ще да те обича. И оставаш сам на Коледа - да. И сам по принцип. И вместо да си помислиш защо си сам, да си отговориш честно сам пред себе си и да опиташ да си поодялкаш треските малко от малко - ти като някакво обидено хлапе се джаскаш и твърдиш, че всички са криви, само ти си прави, бял , добър и жертва. Жертва си - факт. Но сам на себе си, а не на другите.

*
« Отговор #167 -: Октомври 07, 2014, 17:08:18 pm »
Ети, това явно са хора, които никога не са пазарували с ограничен бюджет или под списък, само това мога да кажа за скандалите по храната и идиотското пазаруване  :D
Някъде четох, че Ели Гигова нещо избухнала.
*
« Отговор #168 -: Октомври 07, 2014, 17:36:01 pm »
Ети, това явно са хора, които никога не са пазарували с ограничен бюджет или под списък, само това мога да кажа за скандалите по храната и идиотското пазаруване  :D
Някъде четох, че Ели Гигова нещо избухнала.

Марго, освен Ели Гигова (вероятно), никой от другите не се е родил, нито изкарал по-голямата част от живота си в охолство и без да му се налага "да си прави сметката" за куп неща, вкл. и при пазаруване на храна. И дори в момента - да не им се налага да се съобразяват чак толкова с подобни неща, защото са забогатели и поне яденето не е проблем колко да бъде, какво и колко струва то... не се губят подобен род "способности", когато си ги имал през по-голямата част от живота си всъщност. Мнооого бързичко ще си спомниш "325 начина да сготвя картофи и боб", ако ти се наложи да си го припомняш и нЕма да истерясаш. Особено пък като е на игра все пак.

Седмица преди да се приберем в града с Дани, бях останала с 20 лв. в брой, другите м пари са по карти, на село няма банкомат. Има обаче хранителен магазин с пос-терминал и си пазарувам оттам в подобни случаи, ама им се скапа машинката. не ми се разкарваше до града за да тегля пари просто. Затова - огледах провизиите в мазето, фризера и хладилника и ми хрумнаха 10-ина вида яденета с наличното. Никакъв проблем. Обичам да пия уиски, свърши ми, не пих една седмица уиски и не умрях представи си.  :lol: Имала съм пари, нямала съм пак съм имала, пак съм нямала... Не се забравя изобщо как да се справиш като ги нямаш парите, точно както карането на колело. Стига да не ти зависи собствената самооценка баси от това какво имаш на масата и в чашката, като в някакъв момент нямаш каквото искаш. Ако ще от чист мързел да шофираш 60 км. да го нямаш - не следва да ти е баси драмичката. Пък при тези - така става и е много жалка картинка.

Филмова и джаз звезда - брои хапките и лютеницата на популярен актьор и режисьор и се карат за половин филия лютеница.  8O Без да съм ВИП - не бих си причинила такова унижение и без камери наооколо. Йорданка Христова - изглежда като шефката на лелите в заводския стол... Просто е тъжно за гледане бе човек и жалко като поведение. На тяхно място - по-скоро ще гладувам аз седмица, че да има плюскане за всички дето нямат мярка и усет, отколкото да се самоизложа така с броене на хапки и скандал за филия с лютеница. Нямам претенции да съм кой знае колко "нда нещата", ама и чак толкова - не съм "под" тях. Пък ако бях все пак и ме дават 24/7 в национален ефир - бих стискала здраво, да не ми личи барем колко съм дребнава и колко битовизмите са м главен житейски приоритет.

Вместо да се карат за филии - сумати певци са вътре - да вземат да попеят и за собствено настроение и за кеф на публиката, те...  :?

*
« Отговор #169 -: Октомври 07, 2014, 18:28:36 pm »
Аз не казвам, че е правилно това, за филия лютеница и аз не бих спорила   :lol: просто един го прави и другите се подвеждат по него, явно няма някой по-умен или различно разсъждаващ и това е, хич не са се усетили, колко е грозно :D
« Отговор #170 -: Октомври 07, 2014, 18:50:50 pm »
Вместо да се карат за филии - сумати певци са вътре - да вземат да попеят и за собствено настроение и за кеф на публиката, те...  :?
:good_post:

Ами това с яденето се повтаря във всеки ББ. Явно вътре, поставен при тези условия, си е по-трудно, отколкото да анализираш ситуацията отвън.
Нормално е по темата да изтрещи точно този, който приготвя яденето и следи и разчита запасите в хладилника (в случая трите възрастни дами, доколкото разбирам).
Само Тити успя да се постави на мястото на зрителя и да анализира трезво нещата.
*
« Отговор #171 -: Октомври 07, 2014, 19:09:46 pm »
Има бе, ей Тити в прав текст им го рекна, че се излагат, ама да видим дали някой "си е взел бележка".

И друго, което си мисля по по повод "битовия драматизъм". Доста от тези вътре - нямат истинско самочувствие (в добрия смисъл, не да се надценяват нещо). Не може един човек, който знае кой е, какъв е, какви са качествата и слабостите му - демек с реална самооценка, до такава степен да се сдухва заради наистина битови истории. Казвам го като съвсем редова и никому неизвестна гражданка. Ако бях популярна личност пък...изобщо не би ми подействало на психиката и нервите какво имам, или нямам на масата егати. Дори нямането - е чудесен повод да покажа, че не съм няк'ва лигла, примадона, не знаеща на кой свят и в коя държава живее, цивреща за чайче, медче, плодче, синьо сиренце...

Както вече си казах много пъти - аз съм и яко "по живота" и порочните навици. Пиене, пушене...  :lol: Хич няма да ми е драго да карам на "без цигари", "без уиски" и пр., ако съм вътре. Ама хииииич. Бих се напрегнала и изнервила разбира се, заради това, че принудително съм лишена от любимите си пороци. МноУ ясно. Но се познавам добре и знам какво следва да направя за "туш" на такъв тип нерви. Не обичам да чистя, имам си чистачка над 10 години вече. Не обичам да ичстя, ама пък като се хвана да го правя - избива на мания при мен тази дейност. От вида на: "с пинцета за вежди ще събирам прашинки". Подобни маниакално-пипкави дейности ме увличат и ме разсейват от нуждата да пална една цигара и да ударя една биричка например. В тая къща - място за чистене бол. Като ме хванат нервите - ми ще се хвана да лъскам фугите в банята с четката си за зъби по-скоро, вместо да броя хапки и да правя селски панаири. И ще обявя на всеоуслушание, че лъскам с терапевтична цел, не като намек към околните, че и те така трябва, че да няма мегдан за хър-мър и по тоя въпрос.

Изобщо...следва да си много, ама много, та чак "кристално наясно" със себе си, за да си позволиш да влизаш в подобен формат според мен. А повечето вътре - май не знаят на кой свят се намират, да не говорим за "дълбоко себепознаване" и възможности да си преборят собствените слабости за едно, или друго. И даже, когато зорлен ситуацията им налага да опознаят себе си (златен шанс) - те вместо да се възползват - просто "извръщат глава" и мислят оправдания "от космоса" за кусуруте си. Изключения - засега не виждам.

*
« Отговор #172 -: Октомври 07, 2014, 20:01:53 pm »
Смайли, помня сезона в който бахя ДесиСлава и Азис. Ми голямо пеене падна, кеф ми беше да ги гледам и пееха народни песни не чалги. Тук са Данчето Христова, Воче, К. Тодорова, Кали (всички могат да пеят и то добре). Е. Минчев съм го слушала на живо на морето в едно заведение да пее френски шансони - много е добър. Те за лютеница ми се разправят...ми малоумно ми е. Даже оная шматка Уош може да тресне някой сингъл от неговите, те са весели.

Естествено, че да си вътре в ББ и да го гледаш отвън е толкова различно, колкото да гледаш "Стани богат" от дивана и да отговаряш на въпросите вярно, вместо да глътнеш гипса в студиото. Но и в двете ситуации има едно основно нещо. И то е, че действат като лупа тези формати, с все монтажа и условностите. Преекспонират недостатъците ти, но и качествата (знанията), обаче - все пак трябва да ги имаш наистина. И двете. Иначе - няма как да покажеш нещо дето го нямаш, било добро, или лошо, ако не е налично. ;)

Ако не си дребнаво човече, дето ти стига капацитета "до една филия" като човек, па ако ще пей божествено - няма как да покажеш подобно нещо. Тези дето приготвят яденето и го играят началник- кухня се държат нагло, неадекватно и са в ролята по свой избор. Аз не помня някой да е гласувал, че да ги "назначи" за такива. А и така се спасяват от скуката и нищонеправенето в къщата като цяло, та за тях - тази дейност е бонус в психо-аспект. Ай да не ми се правят на мъченици и "майки Терези", че не е като да не съм жена на достатъчно години, която не релаксира най-редовно именно с готвене, че да не съм наясно какво и защо правят. И не им пука, че повечето им съкилийници се чувстват зле и не смеят да припарят до ОБЩАТА кухня, хладилник и шкафове, щото някоя "дружинна" ще ги мъмри.
Погрешно окупаторките на кухнята и провизиите, даващи наклон на всички останали как да живеят, не само какво и колко да ядат - биват изкарвани "добрите феи". Не са. Досадни са и това е най-мекото, което мога да кажа за тях в тази ситуация.
« Последна редакция: Октомври 07, 2014, 20:09:20 pm от Jbrul »

*
« Отговор #173 -: Октомври 07, 2014, 22:17:39 pm »
Охххх тоя сезон заприлича на поредицата "Табу" на Нешънъл. Ама на никой не му се коментира май. А и всички зяпаме Фактор-а в момента де... :wink:

*
« Отговор #174 -: Октомври 07, 2014, 23:09:39 pm »
Малко спам, но не мога да се стърпя  :D Хвърлям едно око на Господарите. Маскирали са Стефан Рядков (според мен) като Цветан Василев и броди в тази дегизировка из НДК в нощта на изборите.  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #175 -: Октомври 07, 2014, 23:20:14 pm »
Хахах ето кой не е гледал чинно нощта на изборите ;) Даваха го в жив ефир, дори охраната на входа го претърси тогава. В тази му роля и с този макиаж беше и бая смях се смяхме с "интервюто".
« Последна редакция: Октомври 07, 2014, 23:26:25 pm от Jbrul »

*
« Отговор #176 -: Октомври 07, 2014, 23:31:51 pm »
Аааа гледах аз, до 2 през нощта висях. 8O Но като истинска българска жена и мама паралелно вършех още няколко дейности (приспивах, наглеждах манджата, пералнята и миялната) и за разкош цъках и по другите канали сакън да не остана неинформирана.  :lol: :lol: :lol: Та очевидно съм изпуснала забавата.  :lol:
*
« Отговор #177 -: Октомври 07, 2014, 23:37:31 pm »
И аз съм го изпуснала  :lol:
*
« Отговор #178 -: Октомври 07, 2014, 23:57:42 pm »
Някой нещо по "скандала на вечерта" няма ли да каже бре?  :lol: Много ми е любопитен на мен, заради "темата" и съответно реакциите на околните, вкл. и в нетЯ. ББ забъркаха интрижка пак.

*
« Отговор #179 -: Октомври 08, 2014, 00:29:43 am »
Тя Камелия каза всичко, което си мисля за ЕМ  :lol: че е мухльо. В началото си помислих, че ще се сдържи и ще махне с ръка на това де, може би и се опита, но не можа.