0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #200 -: Октомври 11, 2014, 08:50:08 am »
Момичета, аз все не успявам да гледам "качествено" формата.
Дани, точно между 20 и 21 ч. е в стихията си  :lol:
Някой гледа ли снощи Голямата уста? Имаше ли нещо интересно? Венета толкоз му се канеше на ЕМ.
*
« Отговор #201 -: Октомври 11, 2014, 14:58:07 pm »
Смайли, не си пропуснала нищо интересно. Снощи епизода се въртеше около скучната мисия с обора и само от гледане можеше да се депресира човек, не е нужно и да участва лично.  :lol: Нещата си продължаваха както и досега, "животните" мрънкаха и някои настояваха за саботаж на мисията, защото освен тежка става и безсмислена, понеже вече 70% от бюджета им е отишъл за глоби. Евгения запали моторетката пак и се скараха с Воче. Поводът беше, че Кучкова, Вулева и Линдарева - открито мрънкаха и призоваваха за бойкот, а по-възрастните участници (особено двете Камелии) - също нарушаваха постоянно условията на мисията, капризничеха не по-малко, но относно бойкот - се снишаваха и "бягаха по тъча" с "както решите, ние можем и да изтърпим, ама ако кажете да прекратим...". Кучкова, въпреки целия мрънкоч и тръш обаче - продължаваше да си спи в сламата, докато двете Камелии си разпъваха дивана в хола и си спяха там, щото просто не можели на сламата...И Жени се разбесня, че хем се държат като примадони повече от по-младите жени, хем се снишават и чакат Кучкова, или Линдарева - еднолично да се откажат от изпълнение на мисията, с което да я провалят за всички участници и някоя от тях да опере пешкира по повод този провал еднолично. А те хем да се избавят от мъките си, хем да се измъкнат "бели и добри" от ситуацията с "е, не бях аз, аз щях да изтърпя и търпях, ама ей на еди коя си като се излигави..." ;) Поне по това, което излъчиха - Жени имаше пълно право за тези си заключения според мен. Беше отишла във "фермата" явно в опит да ги мотивира и убеди да не портят мисията, оттам с Воче си заразмятаха реплики и стана патаклама. Хола на соц-къщата беше пълен, двете Камелии си бяха разпънали диванчето вече и се нагласиха да си лягат там, Воче се озъби на Уош да не пушел повече в това помещение, щото тя щяла да спи там. Жени наново я нае, че това не е спалня и никой не трябва да спи там, особено предвид условията на мисията...ей такива. В този момент и аз станах, за да сложа прането в сушилнята и вече като се върнах - ББ казваше на "животните", че може да се върнат в резиденцията - демек обяви край на мисията им и май я призна за успешна. Доколкото схващам - ББ предсрочно им прекрати мисията, явно екипа се усети, че е попресолил манджата този път с условията и играчите просто ще теглят майната на "фермата" и без друго.

При Венета - както обикновено. Страшни реклами и закани и накрая - едно голямо НИЩО.  :lol: На гости й бяха Патрашкова и Ваня Червенкова. Патрашкова беше един вид защитник на Минчев, пък Червенкова както винаги пусна латерната и никой не можеше да й вземе думата. Тя имала ограничителна заповед да не доближава Евгени на по-малко от 200 метра, заради някаква тяхна стара разправия. Той я наплюл навремето в предаване което водел, тя уж му се обадила само за да настоява за извинение в ефир. Той пък подал жалба, че го заплашила, че ще сложи бомба във входа на кооперацията в която живее и нея я привикали в полицията да подпише предупредителен протокол, че повече няма да го закача. Червенкова разбира се увери, че тя не ползвала такива средства за саморазправа... Венета разбира се пропусна да я попита, защо след като няма нищо вярно в думите на Евгени и тя не го е заплашвала, все пак има ограничителна заповед и на какво основание е издадена същата. Понеже лично на мен това ми беше интересно да ти кажа. Не се издава току така ограничителна заповед "без нищо", ама нейсе. Останолото беше яко плюене и нареждане Евгени какъв е боклук, смешник, парцал и пр. класики в стил Ваня. Евгени все пак дойде в изповедалнята и разговаря с Венета, която се държа мазно и любезно както с никой от предишните привикани за разговор в предаването й. Нито го "разката", нито посмя дори остър тон да ползва, нито да му задава нагли и провокативни въпроси. Той пък на всичко отговаряше с елегантно "бягане по тъча"...изобщо диалогът беше тип "двама на светски купон си говорят любезно за времето и общи познати". Евгени накрая направи и един монолог как участието му в ББ го променило, накарало го да се вгледа в себе си, да осъзнае някои неща за себе си, опитомило го...направо да се просълзи човек. И да му се доще и той да влезе в ББ, за да преживее подобен духовен катарзис, да преоткрие себе си и пр.  :lol: И...това беше всичко с Минчев.
Последният обещан на зрителите "хит" - включване на Мика Стоичкова от САЩ, която налЕ много е набрала на Минчев и ще го съсипе просто...протече също толкова вяло и скучно както всичко преди това. Момата ни уведоми, че Аръков не е гей (което ние разбира се не знаехме  :lol:), че Евгени е никой и нищо и аз честно казано се заблях във ФБ и спрях да слушам усърдно, до момента, в който се случи единственото наистина весело за цялото предаване, но понеже не бях съсредоточена - изпуснах уводните реплики (и сега ме е яяяяяд, ама ще чакам да качат записа).
Та Венета дуднеше пак какво казал Евгени за Аръков и спомена връзката му с...две шунди  :lol: :lol: :lol: (в случая определението се отнасяше за Мика, която е на линия и за Мария Илиева). Пропуснах за съжаление, дали репликата беше цитат на Минчев, или авторска на Венета. В момента, в който Венета изтърси въпросните думи...направо се смръзна, за момент изгуби дар слово, смотолеви едно сконфузено: "това не знам защо го казах". Мика Стоичкова замлъкна и тя, а Патрашкова и Червенкова с усилие се сдържаха да не прихнат да се смеят с глас. Венета се окопити и продължи по сценарий все едно нищо такова не е казала, набързо приключи разговора си с Мика и след малко закри предаването. По вцепенението на Венета обаче, оставам с впечатление, че въпросната реплика си беше нейна и й се изплъзна, иначе - не би се стъписала така. Или щеше в неин си стил да направи скръбно изражение и да се извини, че ще изрече такива груби думи, но просто цитира Евгени..., но не чух такова нещо. Беше изведнъж - плясссс.  :lol: Ако намеря видео със самия момент - ще го кача после.
Та в "Голямата уста" снощи - единственото "сензационно" беше споменатата реплика на Венетка.

П.П. Аааа ето го записа. http://play.novatv.bg/programi/golyamata-usta/459841?autostart=true  Между 42-43 минута е изцепката. Венета пита Мика следното: Тебе какво те засегна, знаеш какви бяха коментарите за бившия ти приятел Иво, какво е правил с две шунди.  :lol: Смръзване и : Ъъъъ извинявайте не знам защо го казах.
« Последна редакция: Октомври 11, 2014, 15:04:52 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #202 -: Октомври 11, 2014, 15:37:39 pm »
Jbrul, мерси много за подоброния разказ  :thankyousign:
Тази им мисия беше много скучна за гледане май. На тях не им е било забавно де (да спят на неудобно, да са мръсни). Но отстрани погледнато, нищо интересно наистина.
Венета значи само дето му се канеше толкова на Евгени.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #203 -: Октомври 11, 2014, 16:48:45 pm »
"Голямата уста" на Венета е толкова голяма колкото и намеренията й!
Грандиозно, невиждано и ненам какво си е само мнението което тя има за себе си!
Този ББ ВИп е пълен провал!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #204 -: Октомври 11, 2014, 16:59:24 pm »
Е, тя Венета си е такава открай време, все тая какво точно води. Предварително вдига страшна пушилка, ще видим нещо уникаааално, скандлно, чудо на чудесата просто и накрая...една гола вода. Едва ли има изненадани, че и снощи беше така ;)

ТКЗ-сарската мисия беше изключително лоша идея на сценаристите. Аз поне - не чух/прочетох и един коментар на зрител на ББ в обратната посока. Първо, че "животните" - буквално и тотално се депресираха и да ти кажа - намирам за логично да стане така точно на тази фаза на играта. Еми то от старта насам - все се мислят такива схемички, че тези вътре да живеят в някакви хронични лишения и нерви. Като се понатрупат такива изживявания - бива малко да ги "рефрешнат". Да им дадат една мисия, която да не е непременно свързана с лични унижения, излагации и принуждаване да правиш някакви непосилни/неприемливи за теб неща - зер да имало бюджет. На фона на спадналия тонус на всички в къщата - те измислиха това с фермата и съвсем се оляха както стана видно. И захванаха от старта с глоби, глоби, глоби...еми при такава мисия и условия на живот - кой братче ще има и бегъл мотив да го правиш на маймуна всячески, да спи на сламеник и да лапа кравешки очи (това пък надмина всички простотии вече), за бюджет - който пак ще ги кара да си броят хапките. Всичко си има граница и мярка. А тук яко се прескочи мярката.

Разбирам по каква причина се мислят такива мисийки де. Драгият зрител български - по принцип много се кефи да гледа как някой дето се мисли/води за нещо повече от редовите граждани - бива унижаван и тормозен. ;) Да не се лъжем - това ни е национална черта и не е от най-добрите ни. Ай ся да видим как тая фръцла/тоя п***т/тази чалгарка - ще се излага, цапа, направи на пълен палячо за една филия хляб. Ауууу на ся, нека им, да видят те големите ВИП-ове... И сценаристи и психолози - са наясно с този детайл от българската народопсихология и залагат на такива "зрелища". ОК, ама българите са и много "хлъзгави" по тези въпроси. Както викат "бе убий го с камъни тоя", ако наистина полетят камъните и "обръщат палачинката", дожалява им и казват "ай стига бе, това е прекалено и той е човек, не може така".
Е, с тази последната мисия - така се получи баш.  Нещата просто ескалираха в очите на зрителите. Айде преди това - поограничен бюджет, малко разправии за филии и бирички. Малко персонални мисийки за унижение и излагация на един и друг - приемливо им беше. Но когато вкараха почти всички играчи в онази безподобна кочина, в условия "за живот", които и в най-бедния български дом ги няма...зрителите вече спряха да намират това за забавно и за игра. Точно, защото всичко си има мярка и като пресолиш така манджата - спира да бъде забавно за гледане, започва да предизвиква симпатия и съчувствие към играчите, вкл. и у мен. То ся бива, бива, ама...чак толкова не бива, както има един лаф. Все пак ББ не е "Сървайвър" както четох един коментар и ние дето го гледаме - не го гледаме, щото подобни неща са ни много забавни и приятни. Ако бяха - просто щяхме да гледаме "Сървайвър" и толкова. То и самият екип се усети накрая и прекратиха предсрочно въпросната мисия доколкото схванах, че рейтингът им явно съвсем залезе.
Дано измислят в бъдеще нещо по-позитивно и забавно, понеже и на мен и на другите зрители (като чета) им дотегна да гледат как някакви там хора биват гърчени по един, или друг начин. На мен ми е натоварващо дори, достатъчно истински трагедии и гадории ме заливат всеки ден в новините, че после да гледам и още такива изцепки, изкуствено създадени и все пак - неприятни за гледане. То щеш не щеш - се поставяш на мястото на тези вътре в един момент и си казваш честно на себе си, че това и това и това - ми не би го търпял ти, ако ще да си влязъл там доброволно - не стааа просто.

Отделен и много дразнещ момент, който се задълбочава с всеки сезон на това шоу и в този сезон - достигна просто небивали висини е монтажът и манипулацията при излъчването на епизодите. Нормално е да ги има в някаква степен, нормално е да се следва сценарий, да се подръчква развитието на тлеещи конфликти, но и тук както при мисиите - просто се изгуби мярката. Ама много здраво се изгуби. Става видно дори от клипчетата, които излъчват за даден участник от престоя му в къщата и на тях ....ми 90% от нещата ние ги виждаме за сефте. И човек си дава ясна сметка, че даденият участник му е показван тенденциозно САМО в определен тип ситуации, за да се внуши за него нещо си, а всички други аспекти от поведението и характера му - не са ни показани дори за секунда, докато още е бил вътре. Ели Гигова е тапет, дограма, не я виждаме изобщо... Като излезе и врътнат нейното клипче - ще се окаже, че и тя не е била чаааак такъв "тапет". Снощи при Венетка, за да подгреят зрителите за "грандиозния скандал" свързан с Евгени какво излъчихаааа. Линдарева седи и си говори с някого за Евгени. Казва, че преди около 4 години, тя му е дала 7000лв. за два месеца работа, че да й правел ПР. Но той като нищо не направил - тя се отказала от услугите му. То ся, че за Зорница и ПР-а на ПР-ите - няма какво да направи, защото реално няма "продукт" за презентация - ясно. Но пък говори явно и колко "коректен" е бизнеса си Евгени, да вземе такава сума от някаква кифла, за която едва ли не е бил наясно, че просто няма как да презентира, налага и пр. Ама ги е взел. До този запис снощи - ако някой беше разбрал, че Линдарева и Минчев се знаят отпреди ББ, та са имали и бизнес-отношения - аз не бях разбрала. Зорчето нЪл обича да дрънка - много подробно се е изказало по тези въпроси явно, но това не е излъчвано, та и снощи само се загатна. Обясняваше, че тя Антония Петрова също "изгоряла" и... и естествено не излъчиха и дума повече. Но материал и то интересен за нас - има много, имало е, трупа се нон стоп и не се показва и минута от него. Гледаме само скалъпените и подпалени с 300 клизми интриги и скандали и това е. Като редовен зрител на ББ, смея да твърдя, че чааааак пък толкова покриване и монтиране - никога досега не е било. Както и толкова да няма живо излъчване. Ако някога изобщо го хвана да върви - пуска се 2-3 мн. нещо безинтересно (примерно кухнята) и после пак часове наред няма.

Поне до момента - сезонът се оказва голямо зрителско разочарование. Силен старт, интересни играчи, много обещаващо започна всичко и няма и месец предаване...дори хард-феновете го гледат "по задължение" един вид  :lol:, а не защото им е интересно нещо.

*
« Отговор #205 -: Октомври 11, 2014, 17:22:08 pm »
И аз от 2-3 дни не съм гледала, не че е загуба, но свикнах да следя и малко ми е терсене. Тъкмо снощи се наканих да погледам и Устата, че кога в друг ден има по две излъчвания и диването ни спретна един спектакъл точно между 9 и 11 ч. и после нямах сили дори за записите на пропуснатите епизоди каквито намерения имах.

И аз като Jbrul смятам, че на екстремните мисии (ядене на вътрешности, въргаляне в помия и подобни) мястото им не е в ББ. За тях си има съответните формати, които са ми интересни и ги гледам (по други причини), но на този смисъла и идеята не предполага подобни извращения лично според мен.

От досегашното развитие си мисля, че психолозите и продуцентите не са преценили съвсем добре участниците: провалят си системно мисиите и по всичко изглежда са в състояние да саботират каквото им се предложи без значение на последиците. Камелия Тодорова се оказа един голям дразнител и безинтересен участник, а историята й предполага бая пикантерии да предложи на драгия зрител. Прекалиха и с експлоатацията на явните конфликти в къщата. Бива да запалят фитила, но чак системно да наливат бензин в огъня дразни и отегчава. Ако наистина са решили да вкарат нов участник/участници да го направят овреме, че да запазят интереса.     
*
« Отговор #206 -: Октомври 11, 2014, 17:58:06 pm »
Додич, самите участници според мен се "постегнаха" по отношение на мисии. Първите - наистина ги провалиха заради глупави капризи, прекомерно его гарнирано с алкохол - факт. Бяха и все още в период на адаптация към живота в къщата тогава, напасваха се и към него и към взаимоотношения с другите участници, за много неща нямаха особено трезва преценка в рамките на самата игра... Това го има на старта на всеки формат на ББ (дали с такива, или "нормални уастници).
Напоследък - виждам много по-сериозно отношение към мисиите, "стягане в кръста", много по-компромисно отношение и готовност да се жертва повече от всеки един, отколкото беше в началото. Но сценаристите пък наистина се оливат с "левъла" на задачките и нещо объркаха за кой формат го пишат тоя сценарий... Някой да им напомни викам, че не са сценаристи на "Сървайвър".  :lol:

Аз без да съм лигня върла и да се имам за кой знае какво...ми има куп неща, които не мога да понеса просто, чисто физически, не е до каприз. Едно от тях (наглед смешно и незначително) е продължително носене на някакъв аксесоар за глава - шапка, диадема, коса вързана на опашка, коса хваната с щипка за коса.... След час-два - буквално почва да ме стяга шапката, ама неистово  :lol: Изпотява ми се скалпа, почва да ме сърби точно невротично и непоносимо. Диадемата имам чувството, че ми прави дупки зад ушите, силно болезнени. Опъната коса води до болки в скала причиняващи почти мигренозно главоболие и това в нормална обстановка. Ако съм в ситуация на постоянен стрес (както бих била там) - ми не моА да изтърпя седмица, по половин денонощие с нещо такова на главата и да не получа нервна криза. Пък когато имам право да го разкарам това - да требе д спя на някаква крива слама, от което хем ме боли кръста, хем се обривам...ми сори налЕ. Аз не съм Данчето Христова и точно могат да ме хванат за....с такава мисия.

Тя Албена беше най-точна и права по казуса според мен. Нямам какво да си доказвам на себе си в ситуацията. Аз съм наясно, че ако нямам друг вариант - мога да изтърпя. Само, че в случая - нямам мотив да търпя чак такива неща за някакъв смешен и орязан бюджет в ТВ шоу. И е права. Това там - не е реалност и колкото и да си "в играта" - знаеш, че е само игра и имаш опции, ако ще тази да си събереш багажа - не е като да нямаш такава изобщо. И много ясно, че мотивацията ти да търпиш еди какво си, ако си на самотен остров без провизии наистина и ако си в аранжирано ТВ-студио - няма как да е еднаква.

За тази мисия конкретно - аз не съм склонна да обявя ни един от играчите за лига и превземка. Аз съм жена и жив човек все пак. Не стига, че ще седя гладна, не стига че ще ми забраняват да пия кафе ли било, вино ли било, ама ще ми го тикат под носа (ай това се ядва някак), ама ще ме карат да лапам кравешки очи?!!! Не става. Няма да мога да се изкъпя нормално? Изобщо пък не става , това не е каприз, това е хигиена и здраве. Ми тия пък прасешките костюми дето са някакъв дунапрен и синтетика и се вариш вътре часове наред?!!! Ако ти е по-халтава бактериалната флора на някои определени места, при това потене, подгряване и невъзможност да се грижиш адекватно за интимната си хигиена - моЕ се обзаведеш с гъбички и някое симпатично течение. Одма. Ако пък си и в цикъл в момента и си навлечен с това чудо...аз ще съм на червени плюски до ушите и кожа ще пада.  :? Абееее...изобщо много се оляха с глупостите от сценарния екип този сезон. Пълно фиаско във всички отношения.

К. Тодорова, ако е това което дават (щото нали и тук са под условие нещата) - една минута не мога да я изтрая, ако ми е в къщата. Баш като някое капризно бабе с деменция се държи дето не знае на кой свят е.

*
« Отговор #207 -: Октомври 12, 2014, 01:09:01 am »
Не устисках... :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #208 -: Октомври 13, 2014, 10:58:11 am »
Вече съвсем официално потвърдено (при Гала) - довечера Тачо пак влиза в къщата. С какъв статут и за колко време - не казаха. Почвам да си мисля, че го гласят за играч в следващия формат - all stars, а дотогава - ще кибичи в къщата и настоящия формат без права на играч, а ей така - да си заслужи хонорара.

« Отговор #209 -: Октомври 13, 2014, 11:18:22 am »
Jbrul, и аз гледам (Дани се е отряза да спи).
Венета яко я наковаха заради ЕМ. Как само се е канила и не е задала сума ти неудобни въпроси в Голямата уста. Маги Ж. направо каза, че е "фурнаджийска лопата"  :lol:  :lol:  :lol:
Кой ще изгонят според вас тази вечер? Аз мисля, че Албена В.
*
« Отговор #210 -: Октомври 13, 2014, 11:46:51 am »
Даммм, Маги добре намести Райкова, без заобикаляне и беше съвсем права де. И става все по-абсурдна и жалка, не знам как не се усеща. Не й излиза от устата думата "лицемерие" и наред лепи такива етикети... А тя самата - то не бе потрес от Евгени в лайфовете, та го номинира, та му се заканва и накрая в интервюто - само г*а не му целуна. Жалка е. Винаги е била де, но в този формат - може и за участниците да не научим нищо, но ако някой е имал и остатъчно съмнение що за амеба е Венетка - едва ли вече го има.  :lol:

За излизащия довечера - колебанията ми са между Кучкова и Вулева. На теория - Вулева следва да е по-интересният играч, обаче на практика - не е. То всичко интересно при нея по принцип е хейтенето, което изливаше в предаването си навремето. Тя така прави сеир, пък било и долнопробен, но извън това - не е нито симпатична, нито интересна, нито блести с някакви качества... В къщата е пълна мишка, като поведение. Т.е. това, което малко от малко би я направило интересна за гледане поне - тя там не го прави. Виждаме я реално, САМО ако ни показват Мнчев по някакъв повод, та и тя там  - овъртяна и кибичи и посъсква тихо, ама като "второстепенна роля", в пейзажа някак. ЛордО изнася представлението, а тя само приглася. И извън тези ситуаци - колкото забелязваме Гигова, толкова и Вулева.  :lol:

Кучкова от друга страна - може да е класическа кифла, но е дейна и все пак ни влиза в полезрението. Дори заради провалени мисии, тръш за глупости (според повечето зрители) - коса, преса за коса, мюсли..., но поне я виждаме и край нея нещо се случва. За мъжката аудитория - по подразбиране е по-приятна гледка от Вулева чисто визуално. На мен лично ми е много чаровано това нейно "р", а и не очаквам да е академик я, поради което и простодушието й - не ми е вбесяващо, защото й отива. С последната мисия - издигна ми се в очите дори, защото може и много да мрънкаше срещу условията, да агитираше за бойкот, НО... Беше от тези, които най-стриктно опитваха да изпълнят условията на мисията, спа си в сламата "по устав" и не изпорти все пак мисията на своя глава, ако и да се заканваше. Не съм 100% сигурна, но мисля, че нямаше и отнемане на процент от бюджета, заради някакво нейно персонално нарушение. Може и да й беше кофти, трудно, нервно, да бесня на думи, но очевидно се опитваше да надмогне себе си в случая, което е някакво все пак позитивно развитие в играта й. Та Кучкова - все пак има мегдан да печели зрителски симпатии по най-различни поводи, а и не е влязла със заявка, че е някаква баси умната и пр. (за разлика от други) и към нея публиката по принцип няма особено високи изисквания. Което е много удобно в такава игра, защото като е ниска летвата за теб - можеш само да я надскачаш в общия случай, да паднеш под нея - трудна раУта.

Та моят личен залог за довечера е, че Вулева ще си замине.
« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 11:52:09 am от Jbrul »

« Отговор #211 -: Октомври 13, 2014, 15:00:36 pm »

Зорница в клиника след „ВИП Брадър” – ще лекува зависимост от хапчета и булимия
Автор: ПИК

Зорница Линдарева иска да замине в чужбина и да се лекува в добра клиника след края на „ВИП Брадър”. Моделката е притеснена, че престоят й в Къщата върнал с нова сила психичните й проблеми – булимията и зависимостта към хапчета. Тя сподели, че щом напусне шоуто, ще се подложи на нова серия психотерапия, за да възвърне доброто си състояние.

Притеснени за бившата любовница на мъжа на Жени Калканджиева Тачо са и близките й. Според тях скокът във враждебната среда на „ВИП Брадър” накарал Зорница да злоупотребява с алкохола. Тя до последно не била сигурна дали иска да взриви и без това крехкия мир в семейството на Жени и Тачо пред очите на цяла България. Това обясниха родителите на Зорница и разкриха, че през последните 15 години тя лекува булимия с анидепресанти и психотерапия. „Видяхме я в не дотам добра светлина, но и напрежението вътре е много голямо. Донякъде я оправдавам, че посегна към винцето. Преди да влезе в шоуто не се беше хранила няколко дни, а пиеше медикаменти”, обясни майката на Линдарева.

„Проблема с хранителното разстройство се появи когато беше в 8 клас. От тогава все се бори, прави стъпка напред и две назад. Тежкият път на лечението отвори интереса й към психологията и Зорница това мисли да запише като второ висше след като се стабилизира”, обясни майката на моделката.
*
« Отговор #212 -: Октомври 13, 2014, 15:41:22 pm »
Ами, ако това е вярно и продуцентите са били наясно...не мога да им изръкопляскам. Сега...вярно, че Линдарева е пълнолетна, не е влязла там без пари, не е освидетелствана - та в този смисъл да се приемат нейните преценки и решения за ненадеждни по принцип. Но все пак - това са сериозни проблеми (описаните) и по написаното излиза, че тя ги има и се бори с тях дълги години. Когато знаеш, че някой има такива дертове - не му размахваш под носа "райската ябълка", само и само да правиш някакво шоу. Всичко трябва да има все пак граница и приличие. Също толкова "забавно" и "коректно" би било, да вкараш някой хероинов наркоман, който от години бори зависимостта си - в натегната и стресираща го обстановка и да му подхвърлиш малко игли и хероинец на чалъм и "да гледаш сеира".  :?  Това, че сам се е навил да влезе все пак и е бил убеден, че може да се справи - не те прави тебе по-почтен, ако си знаел за проблема му и зорлен го поставяш в условия подходящи пак да посегне към дрога.
А, че Линдарева наистина е имала сериозен проблем с килата - каза си го и самата тя, а и "бг-мамите" веднага бяха изровили съответните снимки. Ако това на снимките са нормалните за нея килограми, когато е здрава - то аз не виждам друг начин да е сега с тези кила, които виждаме, ако не умира от глад буквално. Няма начин просто.

И за да разведрим - цитат от темата в съседния форум:
"Днес ще е разбивация живото, на средата сме, сега е момента да отлепим от дъното
стига сме дълбали братя и сестри! Днес започва брадър който никога не сме виждали, най-невероятното нещо излъчвано по телевизията!"
  :lol: :lol: :lol: Естествено е бъзик на потребител с Кънчев, компания и начина по който обявяват "какво ще видим".

П.П. Тачо щял да влиза като придатък на жена си сега, не като самостоятелен играч. Вихрят се подозрения, че щели да вкарват и детето им в къщата. Ха дано не е вярно.

« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 15:59:23 pm от Jbrul »

« Отговор #213 -: Октомври 13, 2014, 21:07:40 pm »
Майката на Албена "сцепи мрака", "изби рибата" и други все в този дух  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #214 -: Октомври 13, 2014, 21:17:31 pm »
Майката на Албена "сцепи мрака", "изби рибата" и други все в този дух  :lol: :lol: :lol:
Чак постави защитниците на другите в невъзможност да коват Албена. Нали чу Сарацинова: Ами аз какво да кажа за Албена, като видях майка й...Горкото момиче!  :lol: :lol: :lol: Ама то не е лъжа де...

За сефте - интересен лайф от старта насам.  :D

П.П. Аз пък гласувам Венета Райкова да напусне телевизията! Завинаги!  :lol: Другите не ми пречат...

*
« Отговор #215 -: Октомври 13, 2014, 21:31:00 pm »
Чак постави защитниците на другите в невъзможност да коват Албена. Нали чу Сарацинова: Ами аз какво да кажа за Албена, като видях майка й...Горкото момиче!  :lol: :lol: :lol: Ама то не е лъжа де...

И стайлингът й е убийствен - забелязахте ли шапото и ръкавичките.  :lol: Или е пълно куку или е на транквиланти  :lol: :lol:
*
« Отговор #216 -: Октомври 13, 2014, 21:34:23 pm »
Додич, просто е рускиня ако питаш мен  :lol:
« Отговор #217 -: Октомври 13, 2014, 21:41:59 pm »
"Избуши кочината"  :lol: :lol: :lol:

Проста да палудееш  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #218 -: Октомври 13, 2014, 21:44:51 pm »
"Избуши кочината"  :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Нечовешки! Искам да я вкарат в къщата и да пуснат 24-часовото и ако спра да пиша - значи съм умряла от смях.
« Последна редакция: Октомври 13, 2014, 21:49:31 pm от Jbrul »

*
« Отговор #219 -: Октомври 13, 2014, 21:57:07 pm »
:lol: :lol: :lol: Нечовешки! Искам да я вкарат в къщата и да пуснат 24-часовото и ако спра да пиша - значи съм умряла от смях.

Имат още час да я разменят с Тачо.  :lol: :lol: :lol: