Смайли, не си пропуснала нищо интересно. Снощи епизода се въртеше около скучната мисия с обора и само от гледане можеше да се депресира човек, не е нужно и да участва лично.
Нещата си продължаваха както и досега, "животните" мрънкаха и някои настояваха за саботаж на мисията, защото освен тежка става и безсмислена, понеже вече 70% от бюджета им е отишъл за глоби. Евгения запали моторетката пак и се скараха с Воче. Поводът беше, че Кучкова, Вулева и Линдарева - открито мрънкаха и призоваваха за бойкот, а по-възрастните участници (особено двете Камелии) - също нарушаваха постоянно условията на мисията, капризничеха не по-малко, но относно бойкот - се снишаваха и "бягаха по тъча" с "както решите, ние можем и да изтърпим, ама ако кажете да прекратим...". Кучкова, въпреки целия мрънкоч и тръш обаче - продължаваше да си спи в сламата, докато двете Камелии си разпъваха дивана в хола и си спяха там, щото просто не можели на сламата...И Жени се разбесня, че хем се държат като примадони повече от по-младите жени, хем се снишават и чакат Кучкова, или Линдарева - еднолично да се откажат от изпълнение на мисията, с което да я провалят за всички участници и някоя от тях да опере пешкира по повод този провал еднолично. А те хем да се избавят от мъките си, хем да се измъкнат "бели и добри" от ситуацията с "е, не бях аз, аз щях да изтърпя и търпях, ама ей на еди коя си като се излигави..."
Поне по това, което излъчиха - Жени имаше пълно право за тези си заключения според мен. Беше отишла във "фермата" явно в опит да ги мотивира и убеди да не портят мисията, оттам с Воче си заразмятаха реплики и стана патаклама. Хола на соц-къщата беше пълен, двете Камелии си бяха разпънали диванчето вече и се нагласиха да си лягат там, Воче се озъби на Уош да не пушел повече в това помещение, щото тя щяла да спи там. Жени наново я нае, че това не е спалня и никой не трябва да спи там, особено предвид условията на мисията...ей такива. В този момент и аз станах, за да сложа прането в сушилнята и вече като се върнах - ББ казваше на "животните", че може да се върнат в резиденцията - демек обяви край на мисията им и май я призна за успешна. Доколкото схващам - ББ предсрочно им прекрати мисията, явно екипа се усети, че е попресолил манджата този път с условията и играчите просто ще теглят майната на "фермата" и без друго.
При Венета - както обикновено. Страшни реклами и закани и накрая - едно голямо НИЩО.
На гости й бяха Патрашкова и Ваня Червенкова. Патрашкова беше един вид защитник на Минчев, пък Червенкова както винаги пусна латерната и никой не можеше да й вземе думата. Тя имала ограничителна заповед да не доближава Евгени на по-малко от 200 метра, заради някаква тяхна стара разправия. Той я наплюл навремето в предаване което водел, тя уж му се обадила само за да настоява за извинение в ефир. Той пък подал жалба, че го заплашила, че ще сложи бомба във входа на кооперацията в която живее и нея я привикали в полицията да подпише предупредителен протокол, че повече няма да го закача. Червенкова разбира се увери, че тя не ползвала такива средства за саморазправа... Венета разбира се пропусна да я попита, защо след като няма нищо вярно в думите на Евгени и тя не го е заплашвала, все пак има ограничителна заповед и на какво основание е издадена същата. Понеже лично на мен това ми беше интересно да ти кажа. Не се издава току така ограничителна заповед "без нищо", ама нейсе. Останолото беше яко плюене и нареждане Евгени какъв е боклук, смешник, парцал и пр. класики в стил Ваня. Евгени все пак дойде в изповедалнята и разговаря с Венета, която се държа мазно и любезно както с никой от предишните привикани за разговор в предаването й. Нито го "разката", нито посмя дори остър тон да ползва, нито да му задава нагли и провокативни въпроси. Той пък на всичко отговаряше с елегантно "бягане по тъча"...изобщо диалогът беше тип "двама на светски купон си говорят любезно за времето и общи познати". Евгени накрая направи и един монолог как участието му в ББ го променило, накарало го да се вгледа в себе си, да осъзнае някои неща за себе си, опитомило го...направо да се просълзи човек. И да му се доще и той да влезе в ББ, за да преживее подобен духовен катарзис, да преоткрие себе си и пр.
И...това беше всичко с Минчев.
Последният обещан на зрителите "хит" - включване на Мика Стоичкова от САЩ, която налЕ много е набрала на Минчев и ще го съсипе просто...протече също толкова вяло и скучно както всичко преди това. Момата ни уведоми, че Аръков не е гей (което ние разбира се не знаехме
), че Евгени е никой и нищо и аз честно казано се заблях във ФБ и спрях да слушам усърдно, до момента, в който се случи единственото наистина весело за цялото предаване, но понеже не бях съсредоточена - изпуснах уводните реплики (и сега ме е яяяяяд, ама ще чакам да качат записа).
Та Венета дуднеше пак какво казал Евгени за Аръков и спомена връзката му с...
две шунди (в случая определението се отнасяше за Мика, която е на линия и за Мария Илиева). Пропуснах за съжаление, дали репликата беше цитат на Минчев, или авторска на Венета. В момента, в който Венета изтърси въпросните думи...направо се смръзна, за момент изгуби дар слово, смотолеви едно сконфузено: "това не знам защо го казах". Мика Стоичкова замлъкна и тя, а Патрашкова и Червенкова с усилие се сдържаха да не прихнат да се смеят с глас. Венета се окопити и продължи по сценарий все едно нищо такова не е казала, набързо приключи разговора си с Мика и след малко закри предаването. По вцепенението на Венета обаче, оставам с впечатление, че въпросната реплика си беше нейна и й се изплъзна, иначе - не би се стъписала така. Или щеше в неин си стил да направи скръбно изражение и да се извини, че ще изрече такива груби думи, но просто цитира Евгени..., но не чух такова нещо. Беше изведнъж - плясссс.
Ако намеря видео със самия момент - ще го кача после.
Та в "Голямата уста" снощи - единственото "сензационно" беше споменатата реплика на Венетка.
П.П. Аааа ето го записа.
http://play.novatv.bg/programi/golyamata-usta/459841?autostart=true Между 42-43 минута е изцепката. Венета пита Мика следното: Тебе какво те засегна, знаеш какви бяха коментарите за бившия ти приятел Иво, какво е правил с две шунди.
Смръзване и : Ъъъъ извинявайте не знам защо го казах.