0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #180 -: Октомври 08, 2014, 00:37:33 am »
Ооооо всичко друго е Минчев, но не и мухльо. Но обърка стратегията. Като всеки човек без деца - идея няма какво може да му се стовари на тиквата, заради реплика в която намесва нечие дете. И то му се стовари. А той съвсем искрено не разбираше ЗАЩО. Реакциите му после бяха нагласени според реакциите на околните на ситуацията и му проговориха съвсем вярно, че следва да се сниши и разкайва, защото тук вече мноУ накриво стъпи. Но оправданията му по случая ясно показаха, че той не разбира наистина къде е разликата между това "тя каза за мен и ме засегна" и "аз просто афектиран казах така за детето й".
Много хитро от страна на екипа на ББ като постановка. Долничко пак, ама хитро - признавам.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #181 -: Октомври 08, 2014, 00:52:51 am »
И понеже сега се сетих, че последно време Ники Кънчев ви е "черен", той ББ хич не е глупав, усетил е, че не харесвате Венета и затова сега друг подава неприятните реплики  :lol:
*
« Отговор #182 -: Октомври 08, 2014, 01:08:15 am »
И понеже сега се сетих, че последно време Ники Кънчев ви е "черен", той ББ хич не е глупав, усетил е, че не харесвате Венета и затова сега друг подава неприятните реплики  :lol:

Абе все пак тъпи реплики без Венета, са по-поносими от същите И Венета. Но пак я гледаме и нея пааак. Ще ида да видя дЪл бг-мамите взривиха темата си от възмущение към лордО. Сигурно ще им се наложи да пуснат предсрочно втора тема за седмицата.  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #183 -: Октомври 08, 2014, 01:36:57 am »
Не може да му се отрече на ББ, напипа скандала във въздуха.  :) Евгени изглеждаше като дете: ти ме обиди, аз пък ще те наритам, ама че ти ми каза "глупак" пък аз ще ти вляза с бутонките в кокалчетата - ми какво толкова. Не беше подготвен за ответния удар и ако Камелия се беше ограничила само с реакцията от играта (съвсем адекватна според мен) нямаше и да се усети какво може да произведе подобен коментар у една майка/родител. Според мен всичко това произтича от неговия абсолютен егоцентризъм и понесени сериозни емоционални травми.
*
« Отговор #184 -: Октомври 08, 2014, 02:23:10 am »
Освен всичко споменато от теб, с което съм съгласна... Това неговото ( в ситуацията) произтича и от неразбирането на всеки неродител, какво "пали моторетката" на една класическа "мама-квачка", каквито и да не щем сме повечето.  :lol: Ми винаги първата реакция ни е да скочим да браним гарджето, че после моооже и да се замислим има ли от какво да го браним. При Воче се получи обратното обаче... Първо беше овладяна реакция на неприятната разбира се реплика и запис на Евгени и послееееее - направо си беше за "Оскар". И тя е лисица де, като усети какво е общото настроение от случката - бързо пусна пипалата и завзе територия. ;)
Минчев много тъпо се прецака, бързо се усети, ама...влакчето уйде. Децата като тема, особено в България са все едно да прережеш гърлото на някоя крава в Индия насред улицата. Няма прошка, няма и да има, ако ще не да си плюл ми да си казал нещо вярно, ако ще не и злобеейки (като Минчев). На мен ми е странно, че предвид бизнеса му - не е наясно с тази тема "табу" у нас, ако не по лични причини, по професионални бива да го знае. С хора работи все пак, те имат деца, с деца и покрай тях се прави и ПР често... Знае и какво е ББ, че всичко се записва и вади и пуска БАШ кога трябва, че да те закопае. Голяма небрежност е проявил горкия, правейки тази вметка.
Отделно, че въпросната - показва липса на истински аргументи срещу "опонента" - в случая Воче. Нещо като съседа ми на село, с който говорим за политика, обяснявам му свои виждания за едно и друго, защо са такива, той не че не е съгласен баш, ама неговите малко по-други по някои въпроси (Атака-фен е) и като не може да ме обори с аргументи и: "Бе...какво ще ми говориш, дядо ти беше член на БКП"  :lol: Та и Евгени така с Воче...."не мога да кажа друго, ама детето й има увреждания". Пък и да има наистина  - нелеп "аргумент" е за "аз съм прав".  8O  Нито увреденото дете е нещо лошо и срамно за родителя си. Баш напротив, говори добре за такъв родител, който си го гледа, пък било и с увреждане, не да го метне в дом. То се оказа, че не било и вярно, но ако беше - още повече точки за Камелия, че се грижи за децата си и то сама...
Не обърнах внимание, но пак ли беше къркан като изтрещя тази нелепица?

Лично на мен, въпреки че в пристъп на афект го казва Воче - не ми допадат тези от вида "тоя педал, дето няма деца, той не знае". Да не знае, да няма деца, да хомосексуален е и по тази причина - технически е трудно да има деца все пак. Дори и да искаше да има, пък кой знае дали не е искал и няма, защото не е мега безотговорен идиот. Срещу не много пари - доста като Зорничка биха му родили дете, да бъдем реалисти. Допускам,ч е той баш деца няма - не защото не може да се сдобие с такива, а защото все пак не е идиот, който да не мисли какъв дом, живот и среда би предложил на едно дете. Той е много самотен човек и все пак - не е решил проблема си по този начин. Нещо което много хетеросексулани "умници" и "моралисти" - правят.
Хомофобията не ми е по вкуса, ама никак. И се дразня хомосексуалните хора да бъдат изкарвани изроди, ненормалници и гадове един вид, само защото правят секс и се влюбват в хора от своя пол. Евгени, че не е лесен и не е цвете - виждам, не съм малоумна. Ама някак ме дразни, че при конфликт - все на педе***ята му го отдават и то не като черта на характера, ами в чист вид. Ми пък като се е омазал - иди му кажи къде, как, с какво точно, искай обяснение и извинение баси. Не да ми виеш в банята как "тоя педераст дето няма деца, да не говори за моите". И е грозно и е нелепо. Може да си и ти майка в афект, ама ако той е обидил детето ти - ти така обиждаш много хомосексуални хора дето не са Евгени и които не живеят лесно и без това в нашата държава и общество.
Евгени си изля злобата по неуместен начин. Воче си изля нейната по две, ама ся те жертвата и горканка, щото е майка и на нея й е простено. Ми така де, да не е п****т. Това вече би било непростимо.  :lol:

Не мога да се напъна да пиша за Екимова и поведението й, защото тази жена открай време ми е някаква...никаква. И дори във ВБ с всичката си излагация не ми буди интерес. Не знам защо така.
« Последна редакция: Октомври 08, 2014, 02:30:09 am от Jbrul »

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #185 -: Октомври 08, 2014, 06:09:09 am »
Пиян беше Евгени, когато каза тази нелепица, но това естествено не го оправдава.
Жбрулче, ще се съглася с теб, но не съвсем. Да, може с думите си Воче да е засегнала не само ЛОрда,
но не е била това целта й, толкова афектирана беше, че това й е била последната мисъл.
Докато той беше конкретен и даже излъга, още по-грозно.
Няма да "спечели" нищо г-н великия ПР от това участие, все повече ще става самотен и неприятен.
Не съм му била фенка никога, но изпитвах някаква бегла симпатия, към чувството му за хумор.
След това участие, ще ми е само неприятен.... Това е синдром на ББ,  може тотално да промени визията
за една популярна личност с - или + знак.

Но да се върна на снощното фиаско.
Камелия Воче в яда си каза, колко трудно й е било, сама с две деца
и да ги възпита и да ги образова и дори това участие сега в ББ е за да им занесе 5 лв.
Нещо което не една от звЕздите вътре ще си признае... щото поне трима мога веднага да изброя.
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #186 -: Октомври 08, 2014, 10:01:05 am »
Аз пак не успях да гледам всичко (изпуснах първите и последните 15 мин).

Евгени наистина прекали. Реакцията на Камелия беше искрена и по никакъв начин не се вълнуваше от камерите според мен.
Но и тя не беше права да го закача на тема "бездетие".

Много лошо се облича Евгени. Няма нищо лорд-ско в облеклото му, а само шутовско  :lol: Не знам дали е добър PR, но мисля, че става за комик или жълт журналист  :lol:
*
« Отговор #187 -: Октомври 08, 2014, 10:18:57 am »
Не можах да преценя дали Евгени е бил пиян, но и да е бил не го оправдава. Не дадоха коментарите на другарите около него след самото изказване. Допускам, че са му обърнали внимание колко чувствителна тема засяга. И ако наистина е така поне беше редно да вземе мерки и да замаже ситуацията след самото излъчване. Това ми говори за недобър опит в отношенията дете-родител и вътре в семейството и сбъркани представи за нормално и ненормално в тези отношения. Не че не е родител и няма впечатления от първо лице. Родителството прави човек по-чувствителен към темата, но другото идва от първите седем. В допълнение като резултат на огромното си его и самомнение не може да допусне, че той не е прав в изказване или оценка или че същото няма да се приеме като крайна инстанция.

Воче също не я оправдавам, защото нейната реакция е равносилна, но понеже някак сме по-толерантни и състрадателни към майките нейното мина по тъча и сега известно време ще се прави на жертва. Аз като цяло съм крайно нетолерантна към назидателни изказвания от рода "не си го преживял" или "не си отгледал деца, внуци и не знаеш", отделно да се засяга сексуална ориентация. В нашето общество баш тя се смята за форма на някаква недъгавост и Воче скочи да се защитава от нещо, което самата тя използва за да нарани с пълна сила. Накрая обаче излезе на "бял кон и с бели дрехи".

Смайли, любопитно ми е да споделиш коментарите в На кафе по темата.  :wink:
« Отговор #188 -: Октомври 08, 2014, 13:02:13 pm »
Смайли, любопитно ми е да споделиш коментарите в На кафе по темата.  :wink:
Додич, пуснах ТВ-то, към 10.30 ч. и нямаше обсъждане на ББ.
Не знам дали не е имало преди това  :ask:, но по принцип ако има е в диапазона 10.30-11.30 ч.
*
« Отговор #189 -: Октомври 08, 2014, 14:58:29 pm »
Слушах "На кафе" днес и питаха някой(на който видях само гърба) от преден сезон кой ще спечели и какви са му впечатленията, та той много ловко се измъкна като почна с "Подарих си телевизора на баща ми"  :lol: и "и той харесвам и онзи"  :lol: Предаването беше основно с родителите на момиченцето с аутизъм, имаше преки включвания от училището и как е протекла проверката, от което пък съм силно възмутена.
*
« Отговор #190 -: Октомври 08, 2014, 16:14:08 pm »
Мише, не моАт да пият тези хора ейййй!  :lol: Сега сериозно. Не оправдавам разбира се изцепката на Евгени. Не само като майка, а като разумен човек имащ претенциите да е добре възпитан (уж). И друг път, по други поводи съм го казвала, но ето тази ситуация е чуден пример колко е важно човек да има мярка. За всичко, по всяко време, във всяка ситуация. Нито Евгени я има, нито Воче, ако и в случая той пръв да я засегна - ответната реакция не беше с нищо по-адекватна и "извисена". Аз, когато имам спор, (конфликт ако щеш) с някого - намирам за редно и нормално да си решавам каквото имам за решаване с конкретното лице и аргументите ми никога не са "ама ти си дебела", "ти слушаш чалга", "баща ти пък е пияница", "детето ти го прибраха за кражба в магазин" и от сорта. Ако нещо ще се разправям с теб да кажем - имаме си предмет на спор, ще споря за нещо конкретно, ще се аргументирам както мога, ама "по темата". Не да характеризирам теб, личните ти предпочитания, семейството ти, децата ти, камо ли да плюя грозно (все тая вярно, или невярно нещо казвам) по нещо от изредените дотук.

Нямам лични симпатии ни към Евгени, ни към Камелия - в смисъл да съм им фенка, да ги харесвам много и пр.. Каквото знаех и за двамата преди да влязат в ББ - будило е у мен уважение, като към хора "справящи се с живота". И двамата. Доколкото им знам личната история - и на двамата не им е било ни лесно, ни розово, ни им е паднало нещо от небето. Каквото са постигнали и имат зад гърба си - постигнато е с блъскане, плащане на висока цена и не мога да омаловажа тези неща при никого от тях. Какъв точно им е конфликта и защо го имат - така и не стана ясно. Намирам за изключителна излагация и за двамата да правят такава турска сапунка, каквато вчера гледах.

Евгени пръв "хвърли камък" и си опра пешкира, защото наистина се оля с тази си реплика. Че е рязано, монтирано, вадено от контекст - ясно, но все пак е казано. И е казано, защото - явно няма какво друго да каже срещу Воче, та на няколко чашки е тръгнал "от космоса" да й търси кусури и какво "намери" да каже "в неин ущърб" - ако не беше жалка раУта, щеше да е смешно чак.
Първата Реакция на Воче - ми хареса. Беше овладяна, на място, съвсем достатъчна. На Евгени още тогава му отесня столчето, изпари му се увереността и му висна гребена. Не е тъп, усети се на секундата, че яко се омаза с това. Другите в къщата - също на момента реагираха осъдително на изказването му. Последвалият панаир от страна на Воче тип "селска оплаквачка в истерия" - вече ми дойде въз на мен лично. Не смятам и, че същият се разигра, защото тя беше в пристъп на афект наистина, а защото видя чудна възможност да "завземе територия" така. Тя има и навика да се самонавива, ако сте я гледали по-внимателно. Та не й беше и трудно да си повтори казаното от Минчев и оттам насетне да почне да бълва здраво. Това, което избълва обаче - мен лично ме накара да спра да й съчувствам за репликата, която е чула за детето си. Получи се една "търкулнало се гърнето...".
Абсолютно споделям мнението на Додич за случката. И колкото намирам за грозно и нелепо казаното от Минчев, точно толкова намирам за грозно и нелепо казаното после от Воче в посока хомесексуализъм, кой какво знаел и не знаел, понеже не му се било случвало.  :? Помня и в минал сезон подобни реплики по адрес на Патрашкова, която също няма деца и ги няма не по свой избор. Но на Патрашкова всички й съчувстваха при подобни реплики отправени към нея (не се сещам в момента от кого бяха), просто защото не е хомо. Пък за Евгени е "Бе мани го тоя п****т, дето едно дете не е отгледал и обижда чуждите". Т.е. веднага се извади двойния аршин за една и съща проява.
Иначе, че са влезли за пари - мисля, че освен Минчев - всички други не го крият. Някои си го казваха и в прав текст, не само Воче. Лично аз не виждам "новина" в това, че всички са вътре заради хонорар. За какво друго да бъдат? Не е, защото много искат да забавляват нас драгите зрители безвъзмездно я.  :lol:

Да ви кажа пък аз, излиза че ако искаме да добием малко от малко представа що за човек е някой от участниците в ББ - по-добре е да гледаме Гала, вместо ББ.  :lol: Сериозно го казвам. Снощи вампирясвах, поради което гледах повторението на "На кафе" и гостуването на Мартин там. Ами за целия му престой в къщата - аз това момче не го видях, не добих представа за него дори бегла, нищоооо. Те дори не го даваха. Мислех си, че е някакво тъпоумно момченце-манекенче, дето две приказки на кръст не може да върже. Ами...останах очарована от него, като го гледах при Гала, честно. Прекрасни обноски, прям без да бъде вулгарен, страхотен млад мъж. Това успя да го покаже за няма и 30 мин. човека, а в къщата - сигурно е показвал същото, ама никой не го показа на мен и на вас този човек.  :?  Тотално е провалена идеята на това шоу, поне в България - да ни показва едни хора в относително натурален вид. Екипът се занимава с това да забърква селски интриги и панаири между 4-5 човека от всичките тези вътре, а другите дори не ги и виждаме, ако не се наложи да ни ги покажат докато си правят номинациите. Ясно, че голяма част от зрителите на формата го гледат баш за да има някакви сеири като снощния и без това - няма как да се мине. Но бива пък малко баланс да има според мен. Да си излъчват сеирите, ама да виждаме и от всеки играч вътре по нещо, ако и да няма сеир там. Ще ми се де.... :lol:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #191 -: Октомври 08, 2014, 18:57:44 pm »
Като каза Патрашкова, та се сетих - тия продуцентите от година на година по-зле стават. То не стига, че като съдържание, ами и като излъчване го превърнаха в сапунка. Аз също признавам си, си напомням да го гледам, то толкова рядко го дават че .... И в сезона в който беше Патрашкова имаше скандали и за храна се дракаха много и често. Но помня и колко интересни неща си говореха Фънки, Ласкин и Юли. И си пееха хората, а тук при толкова истински певици .... нищо. Или тия са калпави съквартиранти, или нищо не ни показват гадовете.
Иначе Сиса е права - Евгени е всичко друго но не и глупав и бързо усети колко се е прецакал. И то сам. Опита му да се извини беше, защото усещаше, че това се очаква от него, ама той като не го чувства за наистина грешно - видяхте му „извинението“. Воче и тя е не по-малко умна, тя пък реши да яхне вълната и да се възползва на макс от възмущението на другите. Разбираемо е да се подразни за детето си, ама тя избухна след известно време, след като усети накъде клони общото настроение. Играе си играта жената.

п.п. абе нали нещо за нов участник се говореше, кво станА?
« Последна редакция: Октомври 08, 2014, 18:59:25 pm от Pesheck »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #192 -: Октомври 09, 2014, 04:00:22 am »
  Тотално е провалена идеята на това шоу, поне в България - да ни показва едни хора в относително натурален вид. Екипът се занимава с това да забърква селски интриги и панаири между 4-5 човека от всичките тези вътре, а другите дори не ги и виждаме, ако не се наложи да ни ги покажат докато си правят номинациите. Ясно, че голяма част от зрителите на формата го гледат баш за да има някакви сеири като снощния и без това - няма как да се мине. Но бива пък малко баланс да има според мен. Да си излъчват сеирите, ама да виждаме и от всеки играч вътре по нещо, ако и да няма сеир там. Ще ми се де.... :lol:

Жбруле, ще се подпиша и аз под тези ти думи и след последните три точки още веднъж!

Не успявам да гледам точно всичко, защото децата лягат в това време,
а не искам да слушат истерии и да стават свидетели на тези грозни сцени!
И точно това е причината да не добивам съвсем ясна представа за случващото се,
макар да знам, че и самия ББ си прави подбор на това какво да излъчва,
та и ние не гледаме точно как е всичко в действителност.
Всички тези думи бяха за Воче, прави сте, грабна вълната и нейното беше кон за кокошка,
явно изтирясват тотално вътре и не мерят ни думи, ни децибели.
Бегло хванах викането й за готвенето снощи, но Йорданка Христова изобщо не я нападна така,
че тя да прави сцена до апокалипсис чак. Аууу и аз съм цербер в кухнята и не обичам
някой да ми се мотка вътре, ама тези са оле мале гранде кулинарки  :lol:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #193 -: Октомври 09, 2014, 08:43:02 am »
И аз почти не успях да гледам снощния епизод.
Дани го приспивахме 4 пъти по 20 мин сигурно и все се буди след 10 мин.
Гледах накрая кои са номинираните. Изненадах се, че Евгени не са го номинирали съквартирантите. Толкова ли ги е страх от неговото влияние в къщата чак? Номинират слабите, за да не пострадат много, в случай, че им пуснат да гледат номинациите, както предния път.
*
« Отговор #194 -: Октомври 09, 2014, 08:54:32 am »
Добре сте се ориентирали за Воче - вече е яхнала ролята на най-голямата жертва в къщата  :(.Само дето нещо взе да не и се получава и то рано,рано. Ами личи си че преиграва ,вече.... :?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #195 -: Октомври 09, 2014, 23:22:54 pm »
Аз почти се отказах да следя Брадъра.
Нищо не дават интересно,  само се дракат за пиене и ядене.
 Тези двамата Минчев и Воче  :), единия каза едно, другия му нареди пет и то какви заклинания само  :lol: - много грозно.
Снощи засякох някои номинации, айде пак кой колко чистел и кой колко ял.
А хапчето за младост на Камелия Тодорова :lol:, дето сбърканото Зори видяло  :lol:
« Последна редакция: Октомври 09, 2014, 23:24:38 pm от Тара »
*
« Отговор #196 -: Октомври 10, 2014, 00:15:58 am »
Е, аз откога рева като вдовица за ***  :lol:, че това с бюджета и плюскането е ужасна тъпня и скука, ама другарката Додич - все вика, че не съм права.
То и аз гледам "по устав", вкл. и днес така. Ужасна скука и все по-скучно става.

*
« Отговор #197 -: Октомври 10, 2014, 10:20:29 am »
Е, аз откога рева като вдовица за ***  :lol:, че това с бюджета и плюскането е ужасна тъпня и скука, ама другарката Додич - все вика, че не съм права.
То и аз гледам "по устав", вкл. и днес така. Ужасна скука и все по-скучно става.

Ай ся, да си имаме уважението  :lol: Честно да ти кажа колкото повече ги гледам, толкова повече си мисля, че и без битови ограничения, ако ще и гъши черен дроб с трюфели да ядат, пак ще има кусури. Да вземат да си мерят гласовете (че мноУ певци има вътре все пак), а не черпаците и хапките. Ако храната им е осигурена за тоалетната и петната по прозорците ще се карат и това не зависи баш от сценария на играта, а от хората в нея. Тити им го каза много ясно - да се стегнат и да не се правят на примадони. Дето и ти писа по-напред основния им проблем е, че не си правят разумен разчет на парите - нищо няма да им стане ако 2 месеца ядат повечко боб, леща, паста, ориз, картофи и да остане малко бюджет за кефове. Аз не съм пушач, мога да не пия кафе, не съм претенциозна и за храна. Няма да се фръцкам, че видите ли полагат ми се средно 50 лв. от общите пари и за тях искам само това, което ми е угодно. Ще се съобразя и ще правя разумни компромиси, както го правя в семейството си, а те в момента са в подобна позиция.
« Отговор #198 -: Октомври 10, 2014, 11:52:03 am »
Много ми хареса последната мисия, ама тряаше всички да са там и Евгени дори! :Д
*
« Отговор #199 -: Октомври 10, 2014, 17:01:07 pm »
Като в семейството не става, щото те реално не са семейство, не са заедно доброволно (в такъв състав имам предвид) и нЕма как да сработи същия механизъм просто. Според мен де.
Другият момент е, че всеки човек си има "лична граница" за разни неща. Крайно ненормално е д се очаква, че ще прескочиш няколко свои такива зер за "общото благо". Не би го направил и за семейството и близките си нещо, ама ся в ББ трябва, че да не изглеждаш лигав и капризен на зрителите... Ми нелепо ми е на мен.
Има някои неща, които аз например просто не мога, ама наистина. Не е до воля и желание, до чиста физиология е. От гадни за мен миризми, вкусове и гледки - не напъва на повръщане чисто рефлекторно. Физиология, не мога волево да контролирам такова нещо колкото и да искам. Е...и в това предаване и в едно друго, като изпраскат мисия да се яде някоя гадория - ми чисто съм я провалила аз, не поради слаба воля и липса на желание да успеем. И като знам какво ще последва ако дори погледна "ферментирали черва от сепия", камо ли да ги лапна и да опитам да ги преглътна - просто ще откажа да го направя. И от ББ ще ме изкарат баси лиглата и неебателната за общия бюджет, понеже дори не съм опитала. Ми няма да опитам, щото ще повръщам в ефир, пак ще проваля задачата, ама ще си причиня някаква непоносима за мен гадост за няма нищо. Ми не бих.
Считам също така, че сценаристите прекаляват неуместно с условията на някои мисии, вкл. и с последната. Ако са тези условия - бива да е мисия за 24/48 часа макс, не за седмица. Дразни ме също така, провеждането на мисии, които са с чиста цел да унижат личното достойнство на участниците, за да се чеше крастата на драгите зрители и нездравата радост от това някой популярен да бъде публично мачкан и унижаван. Понеже е това. Аз не съм ВИП, но имам жестока дископатия и се обривам жестоко от прах и продължителен контакт с треволяци. Ако ми се наложи да спя върху слама на пода една седмица - ще пия не особено безвредни медикаменти месец после, за да съм изобщо в състояние да се изправям и да се движа някак си. Ще пия и антихистамини в добавка. И това са сериозни неща, касаещи здравето ми, не е игра и ала-бала, сори. На мен като зрител пък - изобщо не ми е нито интересно, нито някакъв кеф, че едни хора там ги накарали да спят на пода върху слама. Тцъ. Много по-интересно ще ми е да им спретнат една игра "Стани богат" с реално печелене на суми, които да идат за благотворителност от това малоумие с "фермата". хем ще видя кой колко знания и познания има, хем ще е наистина забавно. Не ми е забавно да гледам унижения спрямо други хора, все тая кои са хората.
Споделям лично мнение и предпочитания просто, не че възразявам нечии да са различни.

Снощи пък при Милен Цветков видях "скъпата Венета".  :lol: Не знаех, че са й спрели предаването (ааалелуя!) и сега работи само в ББ, а след НГ - не се знае какво ще работи. Дано излезе в дълга отпуска, или поне да смени телевизията се надявам. Понеже от ефирните гледам основно НОВА - ще ми е много драго вече да не работи там и да не се налага да я гледам "на всяко гърне мерудия". Ха дано! Каза на Милен, че си мечтаела да води предаване за любов  :lol: :lol: :lol: (като това на Н. Симеонова примерно). Милен нЪл е брутален й каза: "Ти виждала ли си слон да полети?". Не мога да си представя тази усойница и клюкарка в подобен тип предаване аз лично, за вас - не знам.