Мише, не моАт да пият тези хора ейййй!
Сега сериозно. Не оправдавам разбира се изцепката на Евгени. Не само като майка, а като разумен човек имащ претенциите да е добре възпитан (уж). И друг път, по други поводи съм го казвала, но ето тази ситуация е чуден пример колко е важно човек да има
мярка. За всичко, по всяко време, във всяка ситуация. Нито Евгени я има, нито Воче, ако и в случая той пръв да я засегна - ответната реакция не беше с нищо по-адекватна и "извисена". Аз, когато имам спор, (конфликт ако щеш) с някого - намирам за редно и нормално да си решавам каквото имам за решаване с конкретното лице и аргументите ми никога не са "ама ти си дебела", "ти слушаш чалга", "баща ти пък е пияница", "детето ти го прибраха за кражба в магазин" и от сорта. Ако нещо ще се разправям с теб да кажем - имаме си предмет на спор, ще споря за нещо конкретно, ще се аргументирам както мога, ама "по темата". Не да характеризирам теб, личните ти предпочитания, семейството ти, децата ти, камо ли да плюя грозно (все тая вярно, или невярно нещо казвам) по нещо от изредените дотук.
Нямам лични симпатии ни към Евгени, ни към Камелия - в смисъл да съм им фенка, да ги харесвам много и пр.. Каквото знаех и за двамата преди да влязат в ББ - будило е у мен уважение, като към хора "справящи се с живота". И двамата. Доколкото им знам личната история - и на двамата не им е било ни лесно, ни розово, ни им е паднало нещо от небето. Каквото са постигнали и имат зад гърба си - постигнато е с блъскане, плащане на висока цена и не мога да омаловажа тези неща при никого от тях. Какъв точно им е конфликта и защо го имат - така и не стана ясно. Намирам за изключителна излагация и за двамата да правят такава турска сапунка, каквато вчера гледах.
Евгени пръв "хвърли камък" и си опра пешкира, защото наистина се оля с тази си реплика. Че е рязано, монтирано, вадено от контекст - ясно, но все пак е казано. И е казано, защото - явно няма какво друго да каже срещу Воче, та на няколко чашки е тръгнал "от космоса" да й търси кусури и какво "намери" да каже "в неин ущърб" - ако не беше жалка раУта, щеше да е смешно чак.
Първата Реакция на Воче - ми хареса. Беше овладяна, на място, съвсем достатъчна. На Евгени още тогава му отесня столчето, изпари му се увереността и му висна гребена. Не е тъп, усети се на секундата, че яко се омаза с това. Другите в къщата - също на момента реагираха осъдително на изказването му. Последвалият панаир от страна на Воче тип "селска оплаквачка в истерия" - вече ми дойде въз на мен лично. Не смятам и, че същият се разигра, защото тя беше в пристъп на афект наистина, а защото видя чудна възможност да "завземе територия" така. Тя има и навика да се самонавива, ако сте я гледали по-внимателно. Та не й беше и трудно да си повтори казаното от Минчев и оттам насетне да почне да бълва здраво. Това, което избълва обаче - мен лично ме накара да спра да й съчувствам за репликата, която е чула за детето си. Получи се една "търкулнало се гърнето...".
Абсолютно споделям мнението на
Додич за случката. И колкото намирам за грозно и нелепо казаното от Минчев, точно толкова намирам за грозно и нелепо казаното после от Воче в посока хомесексуализъм, кой какво знаел и не знаел, понеже не му се било случвало.
Помня и в минал сезон подобни реплики по адрес на Патрашкова, която също няма деца и ги няма не по свой избор. Но на Патрашкова всички й съчувстваха при подобни реплики отправени към нея (не се сещам в момента от кого бяха), просто защото не е хомо. Пък за Евгени е "Бе мани го тоя п****т, дето едно дете не е отгледал и обижда чуждите". Т.е. веднага се извади двойния аршин за една и съща проява.
Иначе, че са влезли за пари - мисля, че освен Минчев - всички други не го крият. Някои си го казваха и в прав текст, не само Воче. Лично аз не виждам "новина" в това, че всички са вътре заради хонорар. За какво друго да бъдат? Не е, защото много искат да забавляват нас драгите зрители безвъзмездно я.
Да ви кажа пък аз, излиза че ако искаме да добием малко от малко представа що за човек е някой от участниците в ББ - по-добре е да гледаме Гала, вместо ББ.
Сериозно го казвам. Снощи вампирясвах, поради което гледах повторението на "На кафе" и гостуването на Мартин там. Ами за целия му престой в къщата - аз това момче не го видях, не добих представа за него дори бегла, нищоооо. Те дори не го даваха. Мислех си, че е някакво тъпоумно момченце-манекенче, дето две приказки на кръст не може да върже. Ами...останах очарована от него, като го гледах при Гала, честно. Прекрасни обноски, прям без да бъде вулгарен, страхотен млад мъж. Това успя да го покаже за няма и 30 мин. човека, а в къщата - сигурно е показвал същото, ама никой не го показа на мен и на вас този човек.
Тотално е провалена идеята на това шоу, поне в България - да ни показва едни хора в относително натурален вид. Екипът се занимава с това да забърква селски интриги и панаири между 4-5 човека от всичките тези вътре, а другите дори не ги и виждаме, ако не се наложи да ни ги покажат докато си правят номинациите. Ясно, че голяма част от зрителите на формата го гледат баш за да има някакви сеири като снощния и без това - няма как да се мине. Но бива пък малко баланс да има според мен. Да си излъчват сеирите, ама да виждаме и от всеки играч вътре по нещо, ако и да няма сеир там. Ще ми се де....