0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #100 -: Септември 29, 2014, 15:08:44 pm »
Благодаря ти Марси! :D

Копирам текста на материала от линка ти, за по-удобно на четящите тук:

След като Ви съобщихме, че Стефан Манов – Тачо е забил шамар на Зорница Линдарева, вече са ясни и подробности. Жени Калканджиева защити мъжа си, че е нормално да реагира така, тъй като бившата му любовница го провокира от самото начало и минава всякакви граници, узна HotArena.net.
Пияната Линдарева първа е налетяла на бой, съобщава pik.bg. Жени се застъпи за мъжа си и е категорична, че моделката си е изпросила реакцията му.
„Зори му скочи, защото беше много пияна и тя е виновна. Не разбирам защо изкараха него, при положение, че той я удари само веднъж, защото избесня и трябваше да се защити. Тя му лази по нервите от самото начало и вече не се издържа. Мен никога не ме е удрял”, обясни шефката на „Визаж“.
Зорница пък получи подкрепа от Влади Въргала, с когото са доста близки в Къщата. Според комика никой мъж не може да си позволи да удари жена и охраната с право е изгонила Тачо от къщата.
В момента Манов е изолиран в общежитието, а дали ще се върне при останалите съквартиранти – предстои те самите да решат тази вечер в лайв изданието.
Манекенката, която претендира, че не държи да е известна, а й е достатъчно това, че е от богато семейство, също е изкарана от дома на Големия брат. С нея разговарят психолози и се опитват да я успокоят, за да реши дали ще остане. Заявила е желание да напусне „ВИП Брадър“.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #101 -: Септември 29, 2014, 15:17:01 pm »
Аз също съм против всички форми на насилие и агресия. Никой, колкото и лош и черен да е, не заслужава това.
Все пак ми е любопитно да видя как точно Зорница е провокирала Тачо.
Относно смс-ите сложна е ситуацията наистина - всякак изглежда несправедливо.
*
« Отговор #102 -: Септември 29, 2014, 15:49:32 pm »
Смайли, да ти кажа...за комплексираните хора е по-скоро типично да посегнат физически. Независимо дали са мъже, или жени, та в този смисъл...няма особена изненада. Нито е новина, че и Тачо го друсат комплекси и несигурност и Линдарева - тоже. Изненадата е дотолкова, че така ги е друснал комплекса, та дори и фактът, че ги снимат 24/7 и е ясно, че ще излъчат такава изцепка не само по национална телевизия, ами и в праймтайма - не е успял да ги озъпти.

Сигурна съм, че ще има много потресени възклицания и коментари в посока "ауууу как може?!!", но тъжната истина е, че подобни изцепки не са изключение за обществото ни като цяло.  :? Просто в масовия случай - стават не пред публика. Та не е зле темата да се освети за пореден път, дори и по повод този ТВ-формат и да се натърти за пореден път, че не е нормално да се посяга и удря все тая кой, с какво и колко те е изнервил.
На Жени (ако публикацията е вярна) - никак не й прави чест да си оправдава мъжлето с : "ама тя го изнерви и той к'во да направи..."  8O 8O 8O Е хайде ся, к'во да направел. Все пак е едричък мъж и не му е единствена опция да се защити от 50кг. било и истерична, пияна и налитаща му на бой жена по друг начин. Дето се вика - може и ръцете й да хване в такъв момент, за да не може да го удари повече. Да, пак е вид физически контакт от по-особен порядък, но предвид ситуацията - това бих го оправдала като реакция, ако ще да й остави синки по ръцете. Ама да й извърти шамар не ми е приемливо. Че Жени в бивши свои връзки - не малко шамари е изяла от мъже, та и направо побоища са били - не е тайна. Но точно тя следва да е най-наострена към подобни прояви, след като го отнесла на гърба си, не да ги оправдава. Но явно при нея се е случил обратния ефект. Като си изял една каруца бой и почва да не ти се вижда чааак толкова ненормално.
От моя гледна точка - адекватната реакция (коментар) на Жени по повод случката следва да е нещо от вида на: "Зорница ужасно го провокира от самото начало, тя първа му посегна, той е много емоционален, не се владее добре в разни ситуации, но все пак - не го оправдавам, че удари жена. Това е неприемливо." Пак ще си каже каквото мисли (а и явно е било така), че онова нещо Линдарева се е държало тип: "Ела ме набий най-после", но Тачо, ако не й беше избръскал един - реално наистина щеше да спечели точки в очите на публиката.

Публиката не е малоумна. Всеки в тази публика (вкл. и аз самата) е имал ситуации в живота си, в които го е напъвало отвътре да премине към физическа саморазправа. Дани ми беше на годинка и 6 месеца, когато едно около 7-годишно момченце се засили, буквално го смъкна от една клатеща се играчка в детския кът и за капак го блъсна по 4 бр. бетонни стълби и детето ми се преметна по тях през глава. Непровокирано с нищо беше посегателството. После се оказа, че хлапето си е такова агресивно, другите родители със стаж си го знаят, че е такова и като се появи - повечето си прибраха децата, но аз бях там за първи път и не сгрях защо околните реагираха така на появата му. Чист късмет, че не се удари особено Дани при този "полет". И да, първата ми спонтанна реакция беше да отида при тоя сополанко и да удрям дето сваря. Но разбира се - не го направих, защото не сме в джунглата и не е допустимо да постъпя така, ако и да имам сериозно основание. Та...майка му на този Убавец - отнесе тогава виковете и заплахите на освирепелия (и не особено любезен в такива ситуации)  :lol: Иван, който въпреки че би я проснал в нокаут с един десен прав - също не си и помисли да направи такова нещо. Няма такъв филм, че по принцип не се удря, ама нЕкой път - може, зависи колко те издразни някой и с какво. Сори.

Според мен - следва и Тачо и Зорница да бъдат ритнати служебно от ББ, защото така е по правилник. Но предвид, че те правят сеири, дори толкова нелицеприятни - сега продуцентите се чудят как да ги задържат вътре и двамката. Нормално де, ако аз бях продуцент и аз това бих опитала на всяка цена. Рейтингът е важен ;)

*
« Отговор #103 -: Септември 29, 2014, 16:09:19 pm »
Ох, ама разбира се, че е нормално да се шамари жена.
Също и да караш малко "почерпан".
Да живее толерантността към дребните прегрешения!
*
« Отговор #104 -: Септември 29, 2014, 16:21:15 pm »
Съвсем се изчекна този ББ. Според мен СМС-ите трябва да се зачетат, т.е. който е обрал вота да си ходи и в допълнение Тачо, стига да решат да го гонят. Така ми звучи справедливо, но не значи, че е угодно за рейтинга, сиреч продуцентите ще режисират ситуацията според изгодата, а не морално-неморално. Ако държаха на морала да го бяха изгонили на секундата, а не да дават възможност за повторен размисъл, защитни пледоарии, защото такива ще има и т.н. Същото се отнася и за Зорница.

... Жени се застъпи за мъжа си и е категорична, че моделката си е изпросила реакцията му.
„Зори му скочи, защото беше много пияна и тя е виновна. Не разбирам защо изкараха него, при положение, че той я удари само веднъж, защото избесня и трябваше да се защити. Тя му лази по нервите от самото начало и вече не се издържа. Мен никога не ме е удрял”, обясни шефката на „Визаж“.

Ами направо да я смели от бой  :fighting:  osi_6  :x  може би и това е нормално.
*
« Отговор #105 -: Септември 29, 2014, 16:52:04 pm »
Аз съм от хората, които реагират агресивно на агресията. Някой ако ме обижда или ядосва, мога и да го игнорирам, в други моменти да ми е забавно дори, но посегне ли ми и пердето ми пада и отвръщам.
 Ако е реагирал Тачо на думи, да си ходи, но ако тя го е нападнала първа, трябва и двамата да си ходят.
*
« Отговор #106 -: Септември 29, 2014, 16:59:17 pm »
Ако е реагирал Тачо на думи, да си ходи, но ако тя го е нападнала първа, трябва и двамата да си ходят.
Напълно съгласна съм.
Както знаем виновният е този, който пръв започва, но в случая да удариш жена .. е, не го оправдавам! Никак даже. :x

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #107 -: Септември 29, 2014, 23:18:05 pm »
Е, официално назначавам Магърдич за свой говорител  :lol: Това, за да не ви моря да го повтарям тук.

Това ЗоритУ...на какви хапове е бе? Някакви предположения? То амнезия, то неадекватно на ситуацията поведение, то...жал да му стане на човек, ама не заради шамара, ами по принцип. Пък и другия лИбовник и той не бил стока се оплаква. Казал й, че ще й купи "Рейндж Роувър", ама...друг път. Мръсникът му с мръсник!  :lol: :lol: :lol: Жени накрая се изля от сърце и душа, че е тоооолкУ тъпа Линдарева, че й идвало лично да я убие... Хит до хит-а мила моя майно льо.

Абе...каквото ни обществото (като цяло) и държавата - такъв ни и "Биг брадър"-а, колкото и да не щем да си го признаем. Гледаш едни хора с потенциал, гледаш и такива дето са доказано кадърни и всичките....изтрещели репи. Всеки за нещо си там, амаааа ударно. После погледнеш комшиите, та и себе си - същата картинка. Когато нямаш ни посока, ни отправна точка...така става.

П.П. Доколкото схващам, Тачо сега няма да може да си вземе хонорара. Засега продуцентите са на далавера, ако са такива условията на договорите наистина. До момента все пак  - благодарение на него главно правеха цирка. Бива някой лев да му дадат поне...

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #108 -: Септември 30, 2014, 04:23:08 am »
И какво Тачо го изгониха служебно, така ли?
Дойдоха ми в повече истериите снощи, а и не исках децата да ги гледат и си легнах.
И Жени и тя за едно вино, какво викане му удари!
Такава са ми пародия с папуняка Тачо, дето все нещо не му е угодно,
ама той бил искрен и добър сълзицата сърнешка, само малко сприхав, като има несправедливости.
Ами то от трима, двама като се наредят като кирка, търсят поводи за караница непременно.
Ако това му е несправедливостта... че лабилната и глупава Зорница се смеела. Евала, Жени!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #109 -: Септември 30, 2014, 07:00:09 am »
Жени си беше и тя пияна снощи - пълна излагация. И понеже все са на градус виното стана кът  :lol:
Ами виждате ли това било българското семейство - смях, скандали, пиянство.

Типично за българина е да си има мини вимпром вкъщи, но като тези пияници съм  виждала много рядко.
« Отговор #110 -: Септември 30, 2014, 08:24:35 am »
А обърнахте ли внимание, че цялата история се е случила събота срещу неделя.
ББ чак в понеделник (и то почти на обяд) се сеща да анулира елиминациите.

Много жалки ми бяха снощи и Жени, и Тачо и Зорница.
Жени и Тачо, още не могда да разбера, защо и пред кого играят театър за отношенията си. Дори когато казват, че се обичат, някак си толкова изкуствено изглежда.
Зорница мисля, че стигна дъното. Сега вече само да копае надолу й остава.
Заради тях не може да разберем какво правят другите съквартиранти в къщата.
Отново само Тити се опитваше да не стои безучастен и да го обуздае.

Дано не са гледали много деца формата, че тези пиянски физиономии бяха меко казано отврат.
*
« Отговор #111 -: Септември 30, 2014, 12:18:11 pm »
Много се напрегнах със снощните истерии. Трябва да им спрат алкохола, че до края на сезона ще са се оскубали, набили и изпочупили инвентара. Толкова ли сме първосигнални ?! Някой казал дума на въпреки и скок шамар, после юмрук и накрая в спешното. И Зорница хлипа "ами той си е такъв" ... горката. Ами като си е такъв какво е правила с него няколко месеца? Нима й е харесвало или е искала да си начеше крастата да "прецака" Евгения. Не е добре това момиче и е за психиатър. Ако не е употребявала транквиланти до края на формата определено ще са й необходими.

Доволна съм, че изгониха Тачо, макар да трябваше да са в комплект със Зорница. Много са ми фалшиви и неискрени с Евгения, независимо колко тя се опитва да замаже ситуацията. Всъщност той е точно като Зорница, поне от наблюденията ми до момента - липса на всякакво самоуважение, характер и воля. Жени го е смачкала жестоко и тя сама си го каза "той има респект от мен", в нея е и ножа и хляба във всеки смисъл на този израз.

Някак исках да гледам повече Тити, Влади, дори дребните интриги на Женята Минчев ... а то как се изчекна всичко.  :?
*
« Отговор #112 -: Септември 30, 2014, 12:37:28 pm »
Снощи предаването беше досадно.
Честно казано, надзъртах, само за да разбера дали ще изгонят Тачо.
Втръснаха ми пиянските им истории.
Ако го бяха оставили, щях да спра да ги гледам.
*
« Отговор #113 -: Септември 30, 2014, 13:39:21 pm »
E, от тук коментиращите - явно само аз съм някакъв страОтен дебил  :oops: Понеже снощното предаване - не ме натовари, ама никак. Просто нямаше нищо невиждано, нечувано, дето да не го знам, че се случва с доста хора и на доста места... (все тая "ВИП" или не) Досадно ми беше дотолкова, че влачиха, подгряваха, протакаха до степен да умреш от скука и чакане.

Тачо явно е от вида мъже (хора), при които пиенето избива на злоба, заядливост и все от сорта неприятни прояви. Баща ми е същия модел апропо, вероятно и по тази причина не се впечатлих особено. Когато е трезвен и до ден днешен е супер приятна компания, не е някой тъпак, много чете, има познания в много области (истински и в дълбочина), няма реално тема на която да не може да се води разговор с него... Като удари обаче 4-5 питиета и започва да "съска". Каквото и да кажеш - все си в грешка и все ще успее да те захапе, да се заяде, да извърти някак казаното от теб, да се засегне и оттам да сътвори някаква реално несъществуваща ситуация, да се самонавие колко е прав, да се фръцне, обиди, да направи някоя простотия. За щастие - не го избива в посока да удря околните, ами повече са прояви на автоагресия при него, ама пак е много неприятно да си наооколо. Знае се, че така прави, но не спира да пие все пак. С годините - поне се научи малко от малко, като прекали и го хване злобата - да стане от масата и да отиде да си легне преди да е сътворил поредния цирк. Тачо обаче, е още мнооого далеч от това да осъзнае дори, че при него пиенето е проблемен момент. И за него самия и за околните.
Когато взе да се пеняви и Жени каза на камерите: "Ето виждате ли, никак не е лесно ББ" - аз поне идеално я разбрах. Наистина не е лесно да живееш с един човек, който трезвен е мил, приятен, интелигентен събеседник, опора, читав партньор за всичко и като докопа пиячката - става ей това дето го гледахме всички. Става и много трудно да вземеш решение дали да останеш с него, дали да не останеш, защото от единия алкохол - се оказва, че живееш с двама много различни като поведение хора. И кой ще е - зависи от няколко чашки, или липсата им съответно. Жени може би се е примирила с кривото пиянство на мъжлето си и за себе си е решила, че може и така да живее с него. Аз лично - не бих могла, просто съм остро "алергична" по този въпрос точно, ама...хора разни. Всеки може да се примири с различни недостатъци на партньора си очевидно.

Във всички формати досегашни на ББ (не само в този), аз като зрител не харесвам "номера с бюджета". Отегчително и досадно ми е да гледам, когато драгите съквартиранти се оказват лишени от ядене, пиене, цигари, зехтин, шоколад, мед и...там на който каквото му е важно и на сърце. Естествено, че хора, които първо са поставени в една неестествена за тях и напрягаща ги среда по принцип стават раздразнителни. В добавка, като лишиш пушачите от цигари, пиячите от алкохол, обичащите сладичко от шоколад...е, к'во се очаква да видим? Ми естествено, че ще избеснеят, ще се нервират и ще вземат да се дракат за ей такива глупости. Скука. Освен това - поведението им става върло "неестествено" в такава ситуация, а уж трябва да ги виждаме натюр. Ами сори, ама никой от тези тук (че дори в обикновените сезони) - в реалния свят не остава без любими храни, напитки, цигари и пр. И в реалния свят - такива неща не са фактор "нерви и избухвания", обаче вътре стават. И следва "драмичка от битово-селяндурски" тип, както виждаме.

Големият панаир и сега - не стана заради "любовния триъгълник" баш, а заради бутилка вино и опити на едни възрастни хора да казват на други възрастни хора как и колко да пият, или да не пият. Което само по себе си е чудесен повод за избухване и скандали. Другите тлеещи си конфликти - бяха само за гарнитура и като се сложи "всичко в тенджерата" и се подгря доволно - капакът хвръкна. Нормално. И в други сезони - същата схема се прилагаше. Има си някакви нерви и конфликти между играчите, тлеят си там, ББ ги оставят на "пост и молитва" и скандалът готов. Безотказна схема, да, ама ми е тъпа за гледане на мен лично. Тия като са "ВИП" уж - оставете ги да си живеят "ВИП"-аджийската бе. Да си разполагат с почти всичко, което имат в "естествената си среда" и да видим какво ще стане. Практиката сочи, че в такива ситуации - си спретват много яки купони, приятни за гледане. Като окапят - едни си лягат, нощните птици сядат по ъгли и диванчета да си допиват, да клюкарстват, чуваме интересни истории за тях самите, за други публично известни личности. Лично аз като зрител - предпочитам това да гледам и ми е много по-интересно.

Шамарът дето Тачо плясна на Зорница... Имаше посягане естествено, дори да е било само посягане - достатъчно грозно и неприемливо е като поведение, че да си Оди въпросния. Опитах да изгледам няколко записа на въпросния шамар аз, след цял ден подгряване по темата - очаквах да й е забил такъв, че да й отвърти главата, честно. Обаче от ББ - не излъчиха планове на ситуацията, при които Зорница да не е в гръб, а при толкова много камери - изключено е да не е заснето и от друга позиция. Видях, че й изхвърчаха очилата на кака Зорчи, ама изхвърчаха няколко секунди след шамара. Другото, което ме озадачи е, че охрана, зад огледалата има 24/7. При физическо посегателство на един играч спрямо друг - следва охраната да влети в рамките на секунди, да изведе агресора и край на мача. Както се видя обаче, след шамара - Тачо и Зорница се ежиха още доста време един на друг т.е. не е влетяла охраната да я брани и да изведе него, хеле пък на секундата. Доста от останалите играчи пък не бяха разбрали, че шамар е имало изобщо, което е странно. Самата Зорница пък се сети да реве и да се обижда, че е ударена от Тачо сигурно час по-късно... Аз не мисля, че дори тези в къщата, вкл. най-пияните не биха се намесили, виждайки, че Тачо удря шамар на Зорница. Все щеше да скочи някой, дори жените, да го налазят, да го дръпнат, да има викове от вида "Абе ти нормален ли си, какво правиш, как така ще я удряш?!", но не...нямаше такива неща. Някак ми "насмърдява" случката на мен. Че Тачо посегна - факт, много грозен жест. Обаче дали я удари, дали не - за себе си не съм много сигурна и до момента да ви кажа честно. С тези чувствителни микрофони в къщата + персоналните на вратовете им - би се чуло "пляс" барем, ама не се чу. Струва ми се, че я бутна по брадата, или рязко й извъртя главата на една страна, нещо такова, но не й, че й удари шамар. Пиша го само от гледна точка на фактологията по случая, а не че за мен лично е много важно кое от двете е направил реално. И двете са посегателство и са неприемливи за мен.

По повод снощния лайф...Венета се очакваше да се държи идиотски, изненади - нула. Обаче Ники Кънчев на мен ми събра очите. До момента - чак такива глупости и неадекватни опити за манипулация на зрителите, пък било и от четене на сценарий - от него не бях виждала.  8O Съвсем беше изгубил мярка човечецът.

Някой гледа ли Тачо при Гала днес? Нещо интересно? Някакъв нов "хит" да има оттам?  :lol:

*
« Отговор #114 -: Септември 30, 2014, 14:27:37 pm »
Шамарът дето Тачо плясна на Зорница... Имаше посягане естествено, дори да е било само посягане - достатъчно грозно и неприемливо е като поведение, че да си Оди въпросния. Опитах да изгледам няколко записа на въпросния шамар аз, след цял ден подгряване по темата - очаквах да й е забил такъв, че да й отвърти главата, честно. Обаче от ББ - не излъчиха планове на ситуацията, при които Зорница да не е в гръб, а при толкова много камери - изключено е да не е заснето и от друга позиция. Видях, че й изхвърчаха очилата на кака Зорчи, ама изхвърчаха няколко секунди след шамара. Другото, което ме озадачи е, че охрана, зад огледалата има 24/7. При физическо посегателство на един играч спрямо друг - следва охраната да влети в рамките на секунди, да изведе агресора и край на мача. Както се видя обаче, след шамара - Тачо и Зорница се ежиха още доста време един на друг т.е. не е влетяла охраната да я брани и да изведе него, хеле пък на секундата. Доста от останалите играчи пък не бяха разбрали, че шамар е имало изобщо, което е странно. Самата Зорница пък се сети да реве и да се обижда, че е ударена от Тачо сигурно час по-късно... Аз не мисля, че дори тези в къщата, вкл. най-пияните не биха се намесили, виждайки, че Тачо удря шамар на Зорница. Все щеше да скочи някой, дори жените, да го налазят, да го дръпнат, да има викове от вида "Абе ти нормален ли си, какво правиш, как така ще я удряш?!", но не...нямаше такива неща. Някак ми "насмърдява" случката на мен.

Същото си мислех и аз като гледах повторението, че изтървах първата половина от лайфа. Няколко пъти го пуснах, за да видя какво аджеба е станало. Напълно съгласна, че каквато и да е била реакцията е напълно неприемлива, но и много преекспонираха.
« Отговор #115 -: Септември 30, 2014, 14:37:02 pm »
Някой гледа ли Тачо при Гала днес? Нещо интересно? Някакъв нов "хит" да има оттам?  :lol:
Гледах го, ама покрай Дани само с едното ухо слушах.  :lol:

Тачо е много объркан. Не знае още какво са давали и как са представени нещата навън. Беше му интересно да гледа видеата, които му пускаха.
Сам се усеща, че си противоречи по повод изказванията му за отношенията с Жени.
Накрая каза нещо от рода, че те дори и да се разделят, това не значи, че няма обич между тях. Та това беше някакъв вид измъкване от противоречията.
Основният им (по-скоро "му") проблем във връзката били финансите.
Застана зад всичко, което е казал по време на пиянските вечери. Каза, че не съжалява, че го е казал.
Не съжалявал и задето е ударил Зорница, особено след като е чул какво е казала тя след "шамара" (имаше предвид, че лъже, че я е удрял и преди).
Питаха го с кого повече му харесва секса - с Жени или с Зори. Каза че с Жени.
Това се сещам на първо четене.  :lol:
« Отговор #116 -: Септември 30, 2014, 14:52:49 pm »
Ще копирам малко инфо от нета за Тачо при Гала

„За първи път удрям жена, ако има някоя, която да ме опровергае, нека се обади и да ме разобличи”, каза Тачо пред Гала.
„Зорница не е нормална, разбрах го, когато влезе при нас във”, заяви той.
Тачо заяви, че има проблеми в брака му с Жени Калканджиева и разкри, че миската е много ревнива.
Той описа взаимоотношенията в семейството като съвкупност от финансови проблеми и алкохол, но не уточни дали и двамата залагат на пиенето, или това е само негов навик.
Според него, той не е зависим от съпругата си, въпреки че тя заяви, че е за него като майка. „Това не ми пречи, даже ми е забавно, Жени не е толкова грижовна, колкото изглежда”, уточни Манов.
Стефан сравни как правят секс Евгения Калканджиева и Зорница и бе категоричен, че неговата съпруга е много по-добра в леглото. Тачо проговори и за писанията, че половинката му има интимни отношения с Пламен Дишков, по-известен като Кела.
„Не съм чувал нищо за Кела, чувам името Пламен Дишков за първи път. Ако съм получавал заплахи, то те са били само от Жени, никой друг не ми е отправял такива”, обясни той.
Според него, двамата със съпругата му са взимали много пъти решение да се развеждат, но след няколко часа всичко е преминавало и те са оставали заедно. Тачо обаче каза, че е наясно с връзките на Жени с други мъже преди и след брака им.
Той призна, че не изкарва никакви пари в момента, но има планове, които са в ход, и се надява да промени това положение скоро. Тачо обаче отказа да каже в каква област смята да се реализира.

Източник: BLife

*
« Отговор #117 -: Септември 30, 2014, 15:07:15 pm »
А, мерси Додич  :D "Успокояващо" е, че не само на мен ми се вижда, че ситуацията е преекспонирана и е имало голяма степен на "нагласяне" за пред зрителите. Да не стане недоразумение - дори за брадичката само да я е хванал рязко - пак не одобрявам и не приемам. Но "в полза на истината" дето вика адвокат Марковски  :lol: - дали беше шамар наистина, или друг вид агресия физическа, но без да е имало все пак "пляссссс един през лицето" - не е като да няма значение.

Самата Зорница снощи яко се оплете (както видяхме) по темата дали преди Тачо я е удрял, или "той все така прави" беше казано в смисъл - като се напие става ей такъв крив, зъл и заядлив просто. То бяха хиляда уточняващи въпроса на Ники, уточнения от нейна страна и окончателната версия - така и не ми стана ясна на мен. Нейната. Накрая поне твърдеше, че Тачо за сефте й посяга. Друго, което ми направи впечатление е, че така и не става ясно и няма окончателна версия Тачо и Зорница колко време са имали връзка аджеба и са живели заедно. Първо се говореше, че било само седмица. Тя като се напи - говореше за няколко месеца, Жени не го оспори... Последно?

Склонна съм да мисля, че Тачо не е удрял Зорница и преди и че въпросният шамар онази вечер не е бил шамар и по друга причина. Тачо в ТВУ-то - беше очевидно махмурлия, просто си личеше, че се е отровил от пиене този път и явно "беше скъсал лентата" сериозно какво е ставало въпросната вечер точно. Кънчев му влезе с репликата: "Зорница каза, че и преди си я удрял". Ако наистина я беше удрял преди обаче - не мисля, че толкова категорично и бързо би отрекъл, че се е случвало. Ако е истина - той не е в къщата, знае си че се е напил яката и 100% е вършил простотии, които да провокират кака Зорчи да пропее и да му изкара де що има кирлива ризка. Ако точно тази кирлива ризка беше факт - вероятно не би отрекъл, ами хънта-мънта да си каже, че да случвало се е да я удря, ама е бил все пиян, тя го е провокирала, не се гордее с тези неща все пак... Нещо такова. Но той беше много, ама много категоричен, че никога не й е посягал до този шамар в къщата, за който пък очевидно не помнеше...

Нещо изманипулираха от ББ според мен и направиха от мухата слон в тази ситуация, ама - няма да разберем къде и с какво точно. Линдарева пък, снощи се ухили поне 3 пъти като тиква на плет, когато ББ каза, че Тачо напуска и защо го изхвърлят. Опита се да го прикрива с ръка хиленето, но я избиваше на хилене с глас, очевидно. Че не е особено адекватна по принцип - ясно. Но все пак ми е интересно...кое бе джанъм й беше толкУ смешно в този момент точно? И дали "смешката" не е била, че ББ го изхвърля, заради шамар, който реално не е бил ударен, а е било грубо бутване негово да кажем? И пак се чудя, що хукна да реве за тоя шамар барем час след като го изяде уж? Ми странно ми е, дори за кукумицин като нея. Чак пък толкова забавени реакции....

Мерси за сводката Смайли:D

*
« Отговор #118 -: Септември 30, 2014, 15:14:07 pm »
Е, как, радва се, че ще е навън без Жени и ще излезе и тя, и ще си го прикотка отново ;)
« Отговор #119 -: Септември 30, 2014, 15:17:58 pm »
Нещо изманипулираха от ББ според мен и направиха от мухата слон в тази ситуация, ама - няма да разберем къде и с какво точно.
Точно....
Защо не го направиха на въпрос в неделя, а чакаха до понеделник да нагласят по-добре сценария ...
Според мен на никого не му се е видяла толкова тежка ситуацията на първо четене.
Те и Данчето, и Евгени като гледаха записа, не разбраха точно какъв е проблемът, та трябваше да им се подскаже.