Пък и колко е момче - продължава да е съмнително за публиката явно. Гледам сега при Гала Сашо Дойнов как ги нарежда участниците, ама хванах само към края, точно беше емнал Месечков. И Гала опитва да го защити с: "Ма недей така, човекът каза че искал семейство, жена..." И Сашо: "Искал жена...Еми ти на тоя ще му станеш ли жена? Вместо ти да отскачаш до комшията, той ще отскача"
Честно да ти кажа слабо ме вълнува кой с кого си ляга и за мен е доста некрасиво да се коментира въобще, но като се въртят откровено пед**ки номерца и се тика в носа на хората преднамерено и провокативно поведение, ми заслужава си хейт и как още.
Абсолютно на твоето мнение съм. Нелепо ми е да се рови не само в ББ, ами по принцип кой с каква сексуална ориентация е и това вечееее - едва ли не някаква сензация и нещо "за срам" едва ли не, ако все пак сексуалната ориентация не е "традиционна". Аз наистина мислех, че дори в България са надживяни подобни неща, но и сама виждаш, че май не е така. Та Месечков - не ми никак симпатичен на мен лично, не защото евентуално се гушка с мъже, а не с жени. Не ми е симпатичен, защото баш пед****и (като поведенческа характеристика го казвам) изяви гледам от него досега. Гаднярче ми седи такъв, ама от тия прикритите дето се правят на "божи кравички" през повечето време, пък само да има чалъм - оп някоя мръсотийка ще спретнат на някого и ще се кефят на резултата и чуждите нерви/страдание. Може и да греша, но засега - така ми се вижда.
Относно това дали е хомо, или не е...ами той сам насочи вниманието в тази посока според мен, още във визитката си, ако я гледа. Колко мъже влязоха все пак - никой друг не хукна да се обяснява колко жени го сваляли и припадали по него и пр. Само този. И когато един мъж, тръгне да обяснява колко точно е мъж, без да го питат дето се вика - това те навежда на мисълта, че всъщност...няма да е баш така. Ма в жълтата преса били писали такива неща и той затова държал да каже... Всички знаем, особено пък по-известните хора, че най-добрият метод да се справиш с жълтата преса е да не коментираш и буква от изписаните там глупости за теб. Само тоя не разбрал.
На играта с кубчета - пак захвана да се обяснява по същата тема, още по-тъпо от негова страна. Не ми е важно дали е гей, или не е, не го харесвам просто, ама не щото евентуално е гей. Ам щото поведението му е п*****о. Но като зрител - набива ми се на очи постоянното му опяване на тема "аз не съм такъв", че затова го и коментирам. Лаф да става
Иначе за Кали... Като си помисля колко спокоен човек бях преди Дани (и все още съм на фона на доста други хора), но сравнено за мене си "преди и след Дани"...в моите си очи - съм станала егати невротичката последните три години и половина. Пък тя с три деца...склонна съм да й извиня халтавите нерви в куп ситуации, наистина само заради децата. На който не му е било на задника - той не може да си представи как хем са страхотна радост, хем нервичките ти се качват в ушите и си остават трайно там.