0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #60 -: Септември 25, 2014, 23:26:08 pm »
Смайли, ще те докладваме за дискриминация  :lol:  Днешния Фактор ми напълни душата особено децата - много добри. А бабата-рецидивистка ще я гледаме до победа  :lol: . То не е много смешно де, че женицата не е съвсем с всичкия си.
*
« Отговор #61 -: Септември 25, 2014, 23:56:23 pm »
Абе аз съм доста недоволна от ББ по повод излъчването и нещо недоумявам. Предишни години - излъчваха какво станало от 20ч., или имаше лайф и после в 23 ч. пак имаше един час да пускат, дори когато е имало лайф. Хем тогава - гледането в нет-а все още беше платено... Тази година обаче - направо се чувствам като баба ми дето си следи турските сапунки.  :lol: Не само защото сюжетът избива на нещо такова засега, ами - един час вечер епизодче, ако нямат лайф и..."това е всичко приятели". И от чисто финансова гледна точка не го разбирам, все пак второ излъчване за деня с рекламни блокове - още пари си бяха, вече гледането "на живо" пък е безплатно и оттам не им капе...пък инвестицията в цялата история - не им е станала по-малка все пак.
То вече ща не ща - повече по ТВ го следя ББ, дори в града като съм си, защото нямам възможност като едно време да си правя "ББ-маратони" все пак. Обаче с тези излъчвания сега...все едно съм зрител на "Дързост и красота" и започвам да се дразня Уеко. Да не споменавам, че Венета в този сезон я виждам повече от половината играчи в ББ, преди секунди - пак на една реклама и вече почват да ми се появяват обриви на нервната система от нея...
Дето вика Иван: "Само Венета може да те откаже да гледаш ББ".  :lol: И то не е лъжа май.

Нещо драмичката на Жени и Тачо взе да забива в посока, която лично ме натоварва да ви кажа. Очаквам много спрягане на "ама детето и заради детето" по повод тяхната ситуация, пози, чалъми и морализаторстване на коментатори в тази посока и ще трЕбе да си попълня запасите от "Деган".  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #62 -: Септември 26, 2014, 11:19:54 am »
Ще чакам с любопитство съдбата на тримата от запаса  :) като им се излее съквартирантската лИбоФ. Малко прекалиха. То бива да си направиш гаргара, но пресолиха манджата. И после Месечков кърши пръсти "мъчно ми стана за Кали". Не е читаво това момче, но още не се е показал в цялата си "прелест".
*
« Отговор #63 -: Септември 26, 2014, 11:51:06 am »
То бива да си направиш гаргара, но пресолиха манджата. И после Месечков кърши пръсти "мъчно ми стана за Кали". Не е читаво това момче, но още не се е показал в цялата си "прелест".
А баш! Не е читаво това момче, както си и мислехме де.  :lol: Скоро ще си го хейтм на воля и с основание.  osi_6  :mrgreen:

Пък и колко е момче - продължава да е съмнително за публиката явно. Гледам сега при Гала Сашо Дойнов как ги нарежда участниците, ама хванах само към края, точно беше емнал Месечков. И Гала опитва да го защити с: "Ма недей така, човекът каза че искал семейство, жена..." И Сашо: "Искал жена...Еми ти на тоя ще му станеш ли жена? Вместо ти да отскачаш до комшията, той ще отскача"  :lol: После подхвана Евгени Минчев, че бил папуняк. Той вярно, че на папуняк прилича с тази фризура сега. И Сашо казва, че можело да се измисли следната реклама: "Веднъж лорд Минчев се подхлъзнал на бучки лед и така седнал върху шише сайдер и...станал папуняк".  :lol: Посмях се де, Сашо винаги ги мъдри едни такива...

Снощи Сърчеджиева каза, че след признанията на "тримата от запаса", Кали съвсем изпаднала в нервна криза де. Явно екипът на ББ, за нея конкретно се цели да ни покаже каква е истеричка, поне за момента - с това впечатление оставам. А и на старта на предаването, като четох из другия форум коментари, доста потребители, които явно по-изкъсо й следят живота и проявите - писаха точно това, че била истеричка и щяло да има да гледаме нервни пристъпи от нейна страна. Май вЕрно ще се окаже.
Като гледам рекламките на "Голямата ОВЦА"  :lol:, май Тачо довечера ще е на пангара и ще го интервюира. Та ща не ща - ще трябва да я гледам "моята любимка" пак.  :?
« Последна редакция: Септември 26, 2014, 11:53:16 am от Jbrul »

« Отговор #64 -: Септември 26, 2014, 12:11:52 pm »
За мен Жени и Тачо са фирма. Работят си двамата, тя държи офисите в чужбина, а той тук в Бг  :lol: Това в кръга на шегата, но наистина не намирам друго обяснение. За мен това "заради детето" винаги е звучало нелепо. А и, ако е истина, че не живеят заедно... Въобще обърках се кое може да е истина и кое сценарий.

Много смешно ми стана снощи Кали като заплаши Евгени. Ако той имал нещо общо със състоянието й, защото го видяла да влиза в изповедалнята точно преди мисията, нямало да му се размине на вън. Какво, ще му прати борци да го бият ли? Аз също смятах, че е доста уравновесен човек, но май ще се окаже поредната маска. А и щом в другия форум така казват. Абе там не си играят с писането  :lol:

И аз гледах Сашо Дойнов, само накрая за съжаление, но много се смях. Това с Месечков и комшията съм го изпуснала, но е добро.

А тези тримата какво са си признали не разбрах, за мисията ли? Не е ли забранено?

Нямам още фаворит и не знам кой искам да спечели. Иначе прогнозите ми са, че Аръков може да победи.
*
« Отговор #65 -: Септември 26, 2014, 12:15:39 pm »
Пък и колко е момче - продължава да е съмнително за публиката явно. Гледам сега при Гала Сашо Дойнов как ги нарежда участниците, ама хванах само към края, точно беше емнал Месечков. И Гала опитва да го защити с: "Ма недей така, човекът каза че искал семейство, жена..." И Сашо: "Искал жена...Еми ти на тоя ще му станеш ли жена? Вместо ти да отскачаш до комшията, той ще отскача"  :lol:

Честно да ти кажа слабо ме вълнува кой с кого си ляга и за мен е доста некрасиво да се коментира въобще, но като се въртят откровено пед**ки номерца и се тика в носа на хората преднамерено и провокативно поведение, ми заслужава си хейт и как още.

Кали не я следя, но от поведението й до момента ми е от малкото симпатични участници в сезона. И както беше писала по-назад в темата самия факт, че отглежда 3 момчета, за които очевидно тя отнася основната грижа, й е простено истеричното поведение. До сега не видях да е реагирала на нещо без основание.
*
« Отговор #66 -: Септември 26, 2014, 12:56:01 pm »
Пък и колко е момче - продължава да е съмнително за публиката явно. Гледам сега при Гала Сашо Дойнов как ги нарежда участниците, ама хванах само към края, точно беше емнал Месечков. И Гала опитва да го защити с: "Ма недей така, човекът каза че искал семейство, жена..." И Сашо: "Искал жена...Еми ти на тоя ще му станеш ли жена? Вместо ти да отскачаш до комшията, той ще отскача"  :lol:

Честно да ти кажа слабо ме вълнува кой с кого си ляга и за мен е доста некрасиво да се коментира въобще, но като се въртят откровено пед**ки номерца и се тика в носа на хората преднамерено и провокативно поведение, ми заслужава си хейт и как още.

Абсолютно на твоето мнение съм. Нелепо ми е да се рови не само в ББ, ами по принцип кой с каква сексуална ориентация е и това вечееее - едва ли не някаква сензация и нещо "за срам" едва ли не, ако все пак сексуалната ориентация не е "традиционна". Аз наистина мислех, че дори в България са надживяни подобни неща, но и сама виждаш, че май не е така. Та Месечков - не ми никак симпатичен на мен лично, не защото евентуално се гушка с мъже, а не с жени. Не ми е симпатичен, защото баш пед****и (като поведенческа характеристика го казвам) изяви гледам от него досега. Гаднярче ми седи такъв, ама от тия прикритите дето се правят на "божи кравички" през повечето време, пък само да има чалъм - оп някоя мръсотийка ще спретнат на някого и ще се кефят на резултата и чуждите нерви/страдание. Може и да греша, но засега - така ми се вижда.

Относно това дали е хомо, или не е...ами той сам насочи вниманието в тази посока според мен, още във визитката си, ако я гледа. Колко мъже влязоха все пак - никой друг не хукна да се обяснява колко жени го сваляли и припадали по него и пр. Само този. И когато един мъж, тръгне да обяснява колко точно е мъж, без да го питат дето се вика - това те навежда на мисълта, че всъщност...няма да е баш така. Ма в жълтата преса били писали такива неща и той затова държал да каже... Всички знаем, особено пък по-известните хора, че най-добрият метод да се справиш с жълтата преса е да не коментираш и буква от изписаните там глупости за теб. Само тоя не разбрал.  :lol: На играта с кубчета - пак захвана да се обяснява по същата тема, още по-тъпо от негова страна. Не ми е важно дали е гей, или не е, не го харесвам просто, ама не щото евентуално е гей. Ам щото поведението му е п*****о. Но като зрител - набива ми се на очи постоянното му опяване на тема "аз не съм такъв", че затова го и коментирам. Лаф да става  :lol:

Иначе за Кали... Като си помисля колко спокоен човек бях преди Дани (и все още съм на фона на доста други хора), но сравнено за мене си "преди и след Дани"...в моите си очи - съм станала егати невротичката последните три години и половина. Пък тя с три деца...склонна съм да й извиня халтавите нерви в куп ситуации, наистина само заради децата. На който не му е било на задника - той не може да си представи как хем са страхотна радост, хем нервичките ти се качват в ушите и си остават трайно там.  :lol:

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #68 -: Септември 26, 2014, 15:29:39 pm »
А добре тук няма ли да си пуснем анкета кой ще спечели брадъра  :lol:
*
« Отговор #69 -: Септември 26, 2014, 15:49:35 pm »
Благодарности на Мишето, че пусна теми и за другите формати. :D

Сложих ви анкета, цъкайте сега на воля, залозите ще ги събирам аз  :lol: :lol: :lol: и като не познае никой - ще ги изпием дружно. :D

*
« Отговор #70 -: Септември 26, 2014, 16:00:41 pm »
Заложих на Йорданка Христова и Тити :) От мен домашната ракия  :drunk:
« Отговор #71 -: Септември 26, 2014, 16:11:50 pm »
Айде и аз  :lol: Аръков, Жени или Тити.
« Отговор #72 -: Септември 26, 2014, 16:22:58 pm »
Гласувах за Кали и Тити  :D
*
« Отговор #73 -: Септември 26, 2014, 17:21:33 pm »
Значи за сега Тити води, тъй ли да разбирам  :lol:
*
« Отговор #74 -: Септември 26, 2014, 17:31:21 pm »
Аз залагам големи надежди на Тити. Не е конфликтен...все още  :wink: , изказва се умерено и е добронамерен, не страни от общите дела. Като цяло го определям като положителен герой :)
*
« Отговор #75 -: Септември 26, 2014, 17:44:08 pm »
Тия двамата - Наско и Иво, как им пролича какви мушмороци са.
Не останаха читави мъже в тая држава, ей!
« Отговор #76 -: Септември 26, 2014, 18:29:43 pm »
Какво са направили?
*
« Отговор #77 -: Септември 26, 2014, 18:43:26 pm »
Какво са направили?
Ами, коментирам малко със закъснение как се изгавриха с Кали.
*
« Отговор #78 -: Септември 26, 2014, 18:54:50 pm »
Какво са направили?
Ами, коментирам малко със закъснение как се изгавриха с Кали.
Довечера ще е интересно, ще покажат как се изгавриха с нея.

*
« Отговор #79 -: Септември 26, 2014, 19:35:09 pm »
Аз съм за Тити, с неговата очарователна лудост (в добрия смисъл на думата)  :lol: . На фона на останалите участници от къщата, се оказа изненадващо нормален и свестен, макар че може и нещо да съм пропуснала, че нямам нерви за всичко   :D - гледам основно коментарните предавания и елиминации. Харесва ми колоритното поведение на Тити, а от това което видях в къщата, се убеждавам колко добронамерен и човечен е!  :D
« Последна редакция: Септември 26, 2014, 20:09:16 pm от marsi »