0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #240 -: Октомври 14, 2014, 14:45:27 pm »
Аз явно съм голям наивитет  :lol:

Гледахте ли На кафе днес? ЕМ бил казал снощи, че пак е готов да влезе в къщата, дори и без хонорар.
*
« Отговор #241 -: Октомври 14, 2014, 15:09:06 pm »
Днес съм си у нас, че детето е с бронхит. Сега спи и таях надежди да гледам записа на предаването, но нещо не ми зарежда.  :?
*
« Отговор #242 -: Октомври 14, 2014, 15:25:17 pm »
Споко, ти си в главната таргет група на тия формати.  :lol: Нали целта им все пак да го докарат на нещо реално? Ми стараят се хората, не е като да не го правят, просто не са мега добри, та да им се вържем наред.

Аз, че гледам театър - знам, просто съм капризна и искам да го изпипват като постановка. Много тъпи пропуски правеха досега. Вземи само клиповете "кой - какво" когато излезе някой и кадрите дето се пускат по лайфовете, че да се обсъжда някой. Ми 99% от тези неща - никога не са излъчвани, дори не са загатвани. Това дразни, или мен поне. Пускай наред там кой какво е казал и направил -  да е весело и толкова. Много се дразня когато ББ се коментира все тая от кого  в посока: "ама трябва тука да се дава пример", "ама не бива да се демонстрира еди какво си"... Глупости! Като замисъл такива програми ги има, за да показват "живия живот", реалността каквато е, хората каквито са - с техните добри и лоши страни 1:1. Не някой да ми ги наглася, па да ме "възпитава", чрез тях и пр. претенции. Дето вика един френд - Кретенции  :lol: За такива цели - има си родители, книги и БНТ. Другото си е заравяне на глава в пясъка за мен - и на продуценти и на играчи и на общество.

Винаги най-известните в такива формати, дето взимат най-много пари са там срочно, под условие. Продуцентите имат грижата да ги изкарат в срок някак си, а взелият пари - задължението да преглътне умерени удари по имиджа за целта и за парите дето ги е взел. Безплатен обяд - няма. Нито Евгени ще понесе тежък удар в личен план, затова че така говорел за нечие дете, като например - да се хъснат разни жени от бъдеща връзка с него.  :lol: Дреме му.

Уж очаквали отговора на маминка дали ще влиза (това при Гала), ама снощи на лайфа - беше съвсем ясно, че влиза.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #243 -: Октомври 14, 2014, 15:48:04 pm »
Споко, ти си в главната таргет група на тия формати.  :lol: Нали целта им все пак да го докарат на нещо реално? Ми стараят се хората, не е като да не го правят, просто не са мега добри, та да им се вържем наред.
"Благодаря" за оценката ...

Когато нещо е свързано с пари, една манипулация върху зрителя си е чиста проба престъпление.
За другите неща могат и да измислят сценарии и да го играят театър, но за изгонването, което е свързано с плащане на sms-и, такова деяние би било наказуемо. Много лесно би се хванало при най-обикновен одит. Това е моето мнение.

*
« Отговор #244 -: Октомври 14, 2014, 16:02:32 pm »
Смайли, "оценката" - не е обида в никакъв случай, моля ти сЪ! Имах предвид, че таргета са хората, които все още вярват/надяват се, че гледат нещо що годе истинско, или че нещо зависи от техния вот. А не, че са някакви глупаци, или шматки.  8O
Аз съм наясно, че нищо не зависи от моите смс-и, че ме манипулират с монтажи, че риЪл да гледам някого и нещо - е само изпуснат кадър, неизключено навреме живо излъчване...поради което - ББ не го взимам "насериозно" Оттам пък - не страдам, че ме лъжат в очите, а само, че не ме лъжат така че да ми е забавна лъжата.

Споменах по-напред един много спорен финал, имаше одит, имаше спорове доколко едните и другите данни говорят за еди какво си, стигна се до спорове между тесни специалисти как работи даден софтуер, шефове на мобилни оператори се бранеха, но...нищо не произтече. Оттогава аз пък лично - изобщо не им се вързвам на "публиката решава". Консумирам си, знам че въртят театри и манипулации, искам само да са максимално качествени последните и дотам. Нямам нерви по повод формата и неговата "почтеност".

« Отговор #245 -: Октомври 14, 2014, 17:36:34 pm »
Продължавам да си вярвам в резултатите от вота на зрителя ....
Освен, че не е законно и е престъпление, не е морално и етично и една медия с репутация не би рискувала ....

Нова сензация произведоха звездите във „ВИП Брадър”. В Къщата се шушука, че Жени Калканджиева е бременна от Тачо и това била причината от няколко дни да не пие и пуши, а преди това да се консултира с лекар, научи „ПИК”.

Междувременно Камелия Воче, която като майка на 2 деца има практически опит, първа заподозря за деликатното положение на Жени, пише „Слава”. Тя веднага сподели съмненията си с останалите съквартиранти. Мнозина се съгласиха с нея, забелязали наедряване в корема на бившата миска. Тя обаче отрича, както и съпругът й. Мълвата обаче продължава да върви - бременна ли е Жени и от кого, след като самият й мъж Тачо подметна за нейни връзки с други мъже?!

*
« Отговор #246 -: Октомври 14, 2014, 17:47:34 pm »
Продължавам да си вярвам в резултатите от вота на зрителя ....
Освен, че не е законно и е престъпление, не е морално и етично и една медия с репутация не би рискувала ....
Това е твое право разбира се. Но аз не намирам логика цялата държава да е "еди каква си", пък за една частна медия, работеща в тази същата държава и отговаряща сама пред себе си в общи линии - да е водещо кое е морално и честно, за сметка на печалбите. Ако не им бърка печалбите (планът, сценария) - може и да ни зачетат вота, но в противен случай - нямат особен мотив да го правят. Нито биха понесли някакви последствия за шмекерлъка, хеле пък тежки. Знам, че съм по-цинично настроена към света от теб и го отчитам. За мое съжаление - обикновено се оказва, че съм имала основания да се отнеса цинично и подозрително. Ако се окаже, че греша - наистина се радвам много.  :D

Да видим кога ще вкарат "маминка Вулева" и дали и вътре ще е същата фурия като снощи. А дано е!

*
« Отговор #247 -: Октомври 14, 2014, 18:27:41 pm »
Това, че Жени е бременна снощи ги пуснаха да го коментират и айде компромати, с лекар се била консултирала, корема и пораснал  :lol: ми може и да е, ще видим  :wink:
Изобщо не вярвам и аз на вота, май съм чела много романи  :lol: Също виждам по номинации и кога им е изгодно нови кадри, манипулират си ни както им е кеф, уж "най-доброто" гледаме  :wink: Да им имам синтеза  :lol:
« Отговор #248 -: Октомври 15, 2014, 09:35:16 am »
Момичета, а как ще комнтирате базара за спасяване на баскетболен клуб Левски?
Направи ми впечатление, че освен Тити, Зорница е дала наистина скъпо за нея нещо (и в буквален и в преносен смисъл).
Някои са пък просто смешни - като ключодържателя с кученца на Албена Вулева.
*
« Отговор #249 -: Октомври 15, 2014, 16:32:32 pm »
извадка с бисерите на Людмила (майката на Вулева) на лайфа в понеделник:
http://novanews.bg/news/view/2014/10/14/89264/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-vip-brother/    :lol:

и новини:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4368607

« Отговор #250 -: Октомври 15, 2014, 21:31:31 pm »
Момичета ето това излизане на Тити си мисля, че вече е било планирано и уговорено с ББ още от началото.
Тити наистина няма какво да спечели повече от това, което направи до момента за отбора си. Даде гласност за затрудненията и сега, който иска може да помогне.
За него наистина няма смисъл вече да остава.
Жалко, защото е много силна и положителна личност.
*
« Отговор #251 -: Октомври 15, 2014, 22:04:01 pm »
Извадих Тити от анкетата, защото вече не е претендент за финала. Ако искате - гласувайте за друг, който според вас има шанс да спечели.
Мама Вулева - не я добавям засега, защото не й е ясен статута.

*
« Отговор #252 -: Октомври 15, 2014, 22:43:01 pm »
Тоя ББ направо го изпуснах, имах гости. Тити по какви причини излезе и как Албена прие майка си може ли някой да ми пише  :D
*
« Отговор #253 -: Октомври 15, 2014, 22:50:31 pm »
И аз изпуснах днешния епизод. И каква стана тя? Толкова се клех в Тити  :) Моля, другарки, пишете подробности.  :lol:
*
« Отговор #254 -: Октомври 16, 2014, 02:38:35 am »
Аз също не успях да гледам съвсем внимателно, че беше леко лудница край мен, но ще опитам да разкажа най-главното.

Тити напусна шоуто с прочувствена реч. Отборът му имал проблеми и той излиза сега за да бъде с тях и до тях така да се каже. Метафорично изясни ситуацията на съквартирантите, показвайки им една картина в къщата на два кораба в бурно море. Каза, че на единият кораб бил с тях, но сега трябвало да се върне на другия, въпреки че е потъващ. Не разбирам страстта и любовта му към спорта (ни неговата, ни нечия друга), но го уважавам затова, че влага сърце и душа във всичко, което прави. Желая му от сърце да се решат проблемите с този пусти отбор, спонсори ли им трябват, какво...не знам точно, но дано се намерят. Тити го заслужава, защото наистина е отдаден на това което прави.
В лично качество - аз съм доволна, че напусна шоуто сега, не защото не ми допада обаче. Просто Тити беше много твърдо предизвестен победител в този формат на фона на всички други участници, от което все пак - губи се част от тръпката на самото шоу. Много по-интересно е за мен при множество хора, които са "сиви", а не категорично "бели", или "черни" - кой ще е накрая. Тити е толкова бял в този смисъл, че просто никой, никакъв шанс нямаше срещу него.

Линията "Жени и Тачо" - опитаха да покажат секс, ама такъв все пак нямаше. А и да имаше - скука. Новата мисия "диктатор" (заглавието от мен  :lol:) има следния замисъл. Жени и Тачо стават пълновластни господари в къщата и целта е на края на седмицата - да отнесат най-много номинации. Т.е. трябва всички да ги намразят и то яко. При провал на тази мисия - ББ каза, че седмичният бюджет ще бъде 100лв. общо за всички съквартиранти и то до края на сезона. На Тачо не му е много драго да гърчи другите и е по-мекушав. Жени няма такива дертове обаче и перфектно влезе в ролята. Поне от даваното до този момент по мисията - никой нямаше драма с поставените задачи - мъжете да си избръснат лицата до голо, жените да си изрежат ноктите до дъно, всички да са облечени в някакви грозни униформи, прибраха им козметиката и бижутата... Трябва да дават 24 часови наряди по двойки пред покоите на Жени и Тачо, изборът кои и кога си е на съквартирантите. Жени и Тачо, в тяхната спалня - могат да чуват и виждат на плазмата това, което вижда и ББ из къщата т.е. за тях няма скрито-покрито.
Кака ЗорчИ разбира се не понесе добре тази мисия. Тръшка се, сипа "умности", заплашва че ще я провали лично, но доколкото стана ясно - до момента поне не го направи. Другите я убеждават да продължи играта без тръш и излагации, съветват я как да се държи в ситуацията, как да я обърне в своя полза, ама....то не попива милото. Нито й идва на акъла, че единственият й полезен ход беше да поиска доброволно да напусне след връщането на Тачо снощи.

Накрая дадоха как Людмила влиза. Беше нелепо облечена - пак с шапчицата, ръкавички, с кучето си на ръце, ултра къса дънкова поличка - тип колан. Е, евала на хубавите й крака предвид възрастта, ама нелепичко си изглеждаше. Като влезе в двора - взе да се промъква по стените, все едно е влязла с шпионска мисия, а после се изтръска в къщата и всички бяха в недоумение коя е тази и защо е тук - нормално. Албена също беше смаяна, но се окопити първа, отиде и я прегърна. Поне на прима виста - изглеждаше като искрена прегръдка между майка и дъщеря, които са си наистина близки и се обичат. Как е наистина - предстои да видим. Людмила в типичния й стил взе да се представя на ошашканите съквартиранти, Албена и дума не обели повече. Накрая Людмила се наложи  сама да поясни, че тя е майката на Албена. Може би се усети, че хората се чудят коя е всъщност - все пак не е популярно лице.

Друго особено важно не се сещам от днес, а и ако е имало - може да съм го пропуснала. Ники на финал обеща, че пак станало някакво чудо невиждано в никой ББ по света досега, ама...щели сме да го видим тези дни в дейлитата. Та....това е засега.

*
« Отговор #255 -: Октомври 16, 2014, 09:15:14 am »
Жбрул благодаря, че попълни празнотите ми и изясни всичко  :D Това с чудото невиждано го чух, но реших, че за Людмила става въпрос, сега ще съм в очакване  :lol:
За тази мисия на Жени и Тачо съквартирантите знаят ли?
« Последна редакция: Октомври 16, 2014, 09:20:10 am от м-и »
*
« Отговор #256 -: Октомври 16, 2014, 13:38:45 pm »
Съквартирантите знаят за мисията т.е. каква е и кой какъв е в нея.  :lol: Не знаят какъв е залога в нея разбира се. Затова Жени и Тачо - така трябва да ги гърчат, да се държат зле с тях и да им бъркат в здравето и нервите, че накрая повечето съквартиранти да ги номинират за изгонване. Казано накратко - всички в къщата трябва да намразят Жени и Тачо и да им се изнервят достатъчно, че да пожелаят да ги номинират. Ако това не стане - мисията ще е изгубена и бюджетът за всички ще е 100лв. до края на играта. Така рече ББ.
Всъщност, ако след мисията съквартирантите се направят на много ларж и решат да не номинират масово Жени и Тачо, понеже все пак това е игра и те не са ги гърчили за личен кеф, ами такова е било условието и пр. - ще се самопрецакат. От това, което видях досега - Жени добре си играе ролята. Понеже според мен поне - шансът да отнесат повечко номинации тя и Тачо е, съквартирантите да решат, че на тях самите им доставя удоволствие да ги тормозят, нещо си отмъщават на тоя и оня персонално от сегашната позиция и един вид "има нещо лично". От моя гледна точка поне - шансът да се спечели мисията е Жени и Тачо да успеят лично да засегнат, обидят, унижат всеки един от играчите, с което да го мотивират да ги черпи по една номинацийка. Понеже, ако повечето съквартиранти вземат, че приемат играта като игра този път, без особена драма, или за всяка своя несгода - винят ББ и зададените от него условия, пък приемат Жени и Тачо само като изпълнители на чужди нареждания (демек и те горките не, че искат ми нямат избор) - няма накрая те да имат най-много номинационни точки. И ще изгубят.

Та личното ми мнение поне е, че  Жени и Тачо трябва убедително да внушат на другите, че всяка спретната им гадория е до голяма степен и лично отношение, дребнава отмъстителност, самозабравяне тяхно и от сорта. За да успеят да обърнат отношението на другите в къщата от "просто мисия" в "е, това вече е нещо лично". Иначе и да отнесат някоя точка - няма да са достатъчно, за да спечелят играта. Тачо обаче е "мека Мара" и не мисля, че ще успее особено добре да си изиграе ролята, та Жени ще трябва да изнесе спектакъла и то доста убедително.

А поредното "невиждано" дето го обеща Кънчев - следва да не е свързано с маминка Вулева, ами с нещо случило се преди нейното влизане. Т.е. като го обяви - говореше за нещо дето вече е станало и ще ни го покажат в следващи епизоди, а не че "ха сега да видим какво ще става".

« Отговор #257 -: Октомври 16, 2014, 13:56:23 pm »
Малко клюкинки

Жесток тормоз налагат на съквартирантите Тачо и жени Калканджиева в опит да изпълнят успешно мисия „Диктатор“. Двамата стигат до крайности, които са на път да взривят Къщата с нови скандали и дори физическо насилие. Този път бунтът е от страна на всички съквартиранти, тъй като семейната двойка им спря не само храната, но и водата за пиене и ги държи жадни.

За капак двамата измислят стратегия, според която ще атакуват по-старите и по-слабите, за да спечелят омразата на останалите. Решенията, които взимат, не са лесни и това ще доведе до вътрешен конфликт в диктаторската двойка още в епизода довечера. Жени ще покаже по-твърд характер и по-голяма решителност в опитите за потушаване на нарастващия бунт. Съпругът й ще реагира остро на нейните опити да се бърка във властта и ще продължи да води борба са своята независимост и право на решение къде на игра, къде наистина.

Източник:ПИК
*
« Отговор #258 -: Октомври 16, 2014, 14:13:45 pm »
Даммм, значи правилно си мислех, че Жени ще е "главният злодей" и ще играе стратегически. Тачо само ще изпорти мисията.
В другия форум попаднах на коментар, че Линдарева била провалила въпросната мисия. Но потребителят не е уточнил откъде му е инфото, нито някой друг коментира тази "новина", та не знам колко е вярно. Ако са пуснали случайно живото излъчване и там да се е видяло такова нещо... Ама то живо не се пуска реално за повече от 15 -30 мин. в денонощие и ако го пуснат - дават няква тъпня. Как някой лежи, яде и от вида.
« Последна редакция: Октомври 16, 2014, 15:18:10 pm от Jbrul »

« Отговор #259 -: Октомври 17, 2014, 14:39:50 pm »
Днес даваха интервюто с Тити в На кафе.
Не успях да гледам всичко. Каза, че не е взел целия си хонорар, но че смята, че навън с връзките си би помогнал повече на отбора.

Албена Вулева е силно притеснена от влизането на майка си във „ВИП Брадър”. Тв водещата бе шокирана още в сряда вечер, когато видя Людмила на прага на Къщата и дори не можа да й се зарадва. Първата й реакция на ужас се засили съвсем, след като майка й се развихри в шоуто и започна да се кара със съквартирантите.

Вместо да са близо една до друга, да си споделят и да се подкрепят, Албена и Людмила почти не си продумват, което накара съквартирантите да обвинят Вулева, че се срамува от майка си. Тя пък въобще не се опита да ги опровергае и дори е поискала разговор с „ВИП Брадър”, за да изясни причината за влизането на Людмила.

„Албена е в ужас, че майка й ще я злепостави и попита докога ще остане. Иска да я види вън от Къщата възможно най-скоро”, издадоха хора от шоуто. Майката на водещата обаче била със статут на редовен играч и може да си тръгне само ако бъде елиминирана от зрителски вот.

Източник: ПИК