Аз може би съм закостеняла и "кон с капаци", но за мен - съществуват "теми табу" в общуването ми с околните. Не, ако ме дават по телевизията, не в приятелския ми кръг, а дори у дома. Да инспектирам нечий задник след акане - си позволявам (все още) само с детето си и съвсем скоро - не бих си позволила и с него подобно нещо.
Воче и Кали, дори да не им бяха излъчили пред Въргала коментарите - все пак коментарите си ги имаше. И фактът, че си позволяват такива - не за първи път и не само по негов адрес - говори единствено за бездънна простащина и тотална липса на чувство за мярка. И ако двете пият кафенце някъде навън и каканижат на такава тематика по нечий адрес - поне ще е безобидно, макар и пак да не го намирам за особено уместно. НО, в случая те са наясно, че дрънкат подобни неща пред 200 камери и, че точно тези неща - ББ няма да пропусне да ги излъчи.
В тази къща - всички са популярни и познати за хората личности. Дори да е абсолютно вярно казаното от тях - бива да помислиш все пак, че е ужасно неприятно за коментирания човек - да "осветляваш" половин България, че той примерно понамирисва на пот. Или, че така се е одр***л, та чак по седалката на тоалетната е имало следи... Би следвало да имаш достатъчно мозък, че да разсъдиш ти как би се почувствал, ако в национален ефир някой коментира подобни неща за теб, все тая истина, или не. Просто това не се прави! Нередно е и точка. За капак - става дума за популярен актьор и режисьор, мъж на години, съпруг, баща... И да е най-върлия мърльо и миризливец на света - не е тяхна работа да го превъзпитават по тези въпроси, не е непосилно да съжителстват и с такива хора за някакво време в някакъв ТВ-формат, без да засягат личното им достойнство по
такъв начин. Ако човек наистина има багаж, обноски и "хигиена в общуването" - ще прецени, че някои граници - не се пресичат, по никакъв повод. И, че "ама то е така, аз не казвам нищо невярно" - СЪЩО не е повод да преминеш тези граници баш.
Снощи, това което ме изуми вече максимално беше реакцията на Воче, след като видеото се излъчи пред Влади. Кали, че също го нареждаше и се има за абсолютно права и намира за съвсем нормално да говори така - ясно. Ама поне се усети, че в случая силно е преляла чашката, та се ската настрани и гледаше панаира като натровена, мълчейки си. Камелийка обаче - нае още по-сериозно да прави разбор кога точно се е къпал Влади за последно, защо, имал ли е разстройство, защо е имал разстройство...
Тази женица е абсолютно неадекватна във всякакъв смисъл.
За Гигова конкретно, доколкото аз видях - тя наистина в тоалетната - не се включи в коментарите на другите две, но не се и опита да ги пресече. Не се е опитала предполагам, понеже е наясно, че тия двете латерни "хигиенистки" - щяха да я въвлекат и нея в пряко обсъждане на хигиената на Влади, за да й докажат колко са прави. И в крайна сметка - тогава щеше да се окаже, че и тя самата е обсъждала такива неща. Просто щеше да е най-разумно да си излезе оттам, като ги чува какво дрънкат и толкова. Въпреки, че тя само присъстваше на сценката, а не беше тя тази, която да го нарежда - единствено тя отиде да му се извини. Извини му се, че е била свидетел на чужд разговор, че не е спряла някак същия разговор, не я намирам персонално виновна за случката, но въпреки това - само тя отиде да се обяснява и извинява. Двете "героини" обаче....видяхте.